Προς το περιεχόμενο

Pio prepei na apofigo?

CookieMonster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα εδω και 3 χρονια ενα startac στο οποιο ομως τα επαιξε η μπαταρια του και αποφασισα να παρω καινουργιο κινιτο.<P>Δεν εχω ιδεα απο κινιτα αφου ποτε δεν ημουν φαν τους και σιχαινομουν την ιδεα οτι μπορει καποιος να με βρει οτι ωρα θελει.<P>Αυτο που θελω ειναι να μου πειτε τις εμπειριες σας απο τα κινιτα που περασαν απο τα χερια σας αλλα και πιο θα περνατε αυτην την στιγμη ωστε να ξερω πιο να προτιμισω αλλα και κυριως πιο να αποφυγω.<P> confused.gif" border="0

Δημοσ.

για το 3310 εχουνε ακουστει πολλα .. εγω εχω το συγκεκριμενο απο το πασχα που εκανα νεα συνδεση και ειναι νωρις ακομα για να εχει προβλημα ομως λενε οτι εχει μπαταριας και μενου (ναι οκ αυτο το εχει απο τοτε που το παιρνεις) .. δεν ξερω αν συμβαινει και σε αλλους αλλα ειδικα οταν γραφω μεγαλο μηνυμα σερνετε !! αυτα smile.gif" border="0 bye

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by CookieMonster:<BR><STRONG>Ειχα εδω και 3 χρονια ενα startac στο οποιο ομως τα επαιξε η μπαταρια του και αποφασισα να παρω καινουργιο κινιτο.<P>Δεν εχω ιδεα απο κινιτα αφου ποτε δεν ημουν φαν τους και σιχαινομουν την ιδεα οτι μπορει καποιος να με βρει οτι ωρα θελει.<P>Αυτο που θελω ειναι να μου πειτε τις εμπειριες σας απο τα κινιτα που περασαν απο τα χερια σας αλλα και πιο θα περνατε αυτην την στιγμη ωστε να ξερω πιο να προτιμισω αλλα και κυριως πιο να αποφυγω.<P> confused.gif" border="0</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Πρόσφατα (πριν από 15 ημέρες) αποφάσισα να αλλάξω κινητό, είχα τρία χρόνια ένα NOKIA 6110 έτσι κατέληξα να πάρω τον αντικαταστάτη του το 6210. Διάβασα πολλά review και πήρα πολλές προσφορές από καταστήματα κινητής τηλεφωνίας και τελικά κατέληξα στο CITISHOP που το είχε στην πιο συμφέρουσα τιμή. Η πρώτη επαφή με το κινητό ήταν απογοητευτική αφού αν εξαιρέσεις τον πλοηγό για το δικτυο δεν είχε τίποτα άλλο ουσιαστικό. Η δευτερη ήταν ακόμα πιο απογοητευτική. Θα σου πω μόνο ότι για την μεταφορά των δεδομένων της κάρτας στο κινητό χρειάστηκαν περίπου 10 λεπτά. Το κινητο δεν είναι απλά αργο ειναι παν-αργο. Έτσι και αφού είχα κάνει την σύνδεση αποφάσισα να το πουλήσω και μια και είχα δοκιμάσει το καλύτερο της NOKIA και είχα απογοητευτεί αποφάσισα να το γυρίσω. Έτσι διαβάζοντας ένα post για το ALCATEL 701 στην INSOMNIA και στο οποίο όσοι το είχαν πάρει ήταν κατενθουσιασμένοι αποφάσισα και εγώ να το δοκιμάσω. Ετσι πάλι από την αρχή προσφορές κτλ κατέληξα στον Γερμανό. Σε δύο μέρες είχα το κινητό στα χέρια μου και μόνο ένα έχω να πώ μετά από την όλη δοκιμασία στην οποία το επέβαλα <B>"καταπληκτικό".</B> Το κινητό είναι άπαιχτο από όλες τις πλευρές και όσο για ταχύτητα ουτε καν συγκρίνεται με αυτήν του NOKIA. Αν λοιπόν θες την δική μου γνώμη προτίμησε το και δεν θα το μετανιώσεις για περισσότερες πληροφορίες πήγαινε και στο <A HREF="http://forum.insomnia.gr/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=3&t=001173" TARGET=_blank>ALCATEL 701</A>

Δημοσ.

Na sou pw kai egw th gnwmh mou file mou kai elpizw na se voithisw.Exw edw kai peripou 2 xronia(apo tote pou kukloforhse) to Nokia 8210.Exw akousei polla,oti dhladh einai provlhmatiko kai alla tetoia.Ena tha sou pw.Edw kai 2 xronia to exw talaipwrhsei oso de fantazesai.To exw ksexasei ston hlio,mou exei pesei pampoles fores k.a.To mono provlhma pou eixa htan oti se kapoia fash esvhne,o logos htan oi polles ptwseis.Me mia mikrh egxeirhsh pou ekana monos mou shkwsa ligaki toys akrodektes kai ola htan mia xara.Kai oso gia thn taxythta:metafora 200 onomata apo thn karta sto thlefwno se 15-20 sec.Ayta...<BR>Elpizw na se voithisa...

Δημοσ.

loipon apo ta xeria mou exoun perasei oles oi markes ektos apo thn siemens gia thn opoia exw akousei oti exei akseperasth poiothta shmatos kai klhshs.<BR>Ta nokia toso ta 3210,3330 alla oso kai to 6210 einai poly kala alla kyriws apefthynontai se ena hlikiaka mikrotero koino...(kala to 6210 oxi toso..)<BR>Opws eipe swsta o filos ATG afto poumetraei einai gia ti eidous xrhsh to 8es to kinhto sou.<BR>An to 8es gia xrhsh mynhmatwn kyriws gnwmh mou einai na epilekseis Nokia 3310-30 h 6210 to opoio exei mhnmh 150 mynhmatwn xwris na symperilavanetai h mnhmh ths kartas.<BR>Twra an 8es genika aksiopistia tha sou proteina Alcatel (egw exw to alcatel 300)<BR>Diavase to post Alcatel 701.Pragmatika tha meineis ekplhktos ao tis epiloges kia ta protairhmata tou.<BR>Pantws prepei na skefteis giati akrivws to theleis.<BR>(twra pou to skeftomai kai ta Panasonic einai poly kala an kai egw exw meinei sto Gd70)<p>[ 28-08-2001: Message edited by: Triton ]

Δημοσ.

Λοιπον το κινιτο δεν το θελω ουτε για μυνηματα αφου βαριεμαι να γραφω και προτιμω να παιρνω τηλ.Επισης δεν μου στελνουν.<P>Επισης δεν με ενδιαφερουν τα ringtones kai ta logos.<P>Θελω ενα κινητο με πολλες ευκολιες στον τηλ καταλογο,και γενικοτερα αμα εχει και GPRS δεν με χαλαει.<P>Επισης θελω να μπορω να περνω mail απο το κινητο.<P>Τελικα πολλα θελω και δεν θα τα ειχα σκεφτει αν δεν με ρωταγατε. smile.gif" border="0<P>Σκεφτομαι για το Τ39(ειναι πανεμορφο) αλλα δεν την εχω και σε εκτιμηση την Ericsson.<P>To alcatel 701 θα το παρει ο πατερας μου και δεν θελω να εχουμε ιδιο κινητο αλλα οποιος το εχει δει μου εχει πει τα καλυτερα λογια.

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by CookieMonster:<BR>[QB]<P>Σκεφτομαι για το Τ39(ειναι πανεμορφο) αλλα δεν την εχω και σε εκτιμηση την Ericsson.<P>[QB]<HR></BLOCKQUOTE><P>Giati oxi? Apsogo service opote den tha anisixeis pote gia to ean pathei kati to kinito sou. To T39 apo emfanish einai apsogo (egw o idios exw minei ekpliktos apo tin ericsson), oso afora xaraktiristika einai oti kalitero auth ti stigmi kai to kiriotero, i timi tou einai prosgeiomenh. Ti allo thes apo ena kinito?

Δημοσ.

ego tha sou proteina nokia 3330 pou exei to pio filiko menu, polles dynatotites kai einai dorean me syndesi cosmote kai pagio 2700. epipleon den exei kanena bug opos to 3310

Δημοσ.

To 3330 einai ontos kali lisi (exei perasei ki afto apo ta xeria mou)... pleon to vriskeis dorean se oles tis etaireies me sindesi sto xamilo pageio (an kai isos na min se simferei toso efoson milas poli apo oti katalava...)<P>Gia mena pantos to korifaio afti tin stigmi einai to 6210 tis Nokia. Oson afora tin Ericcson telos... den tha to sinistousa... vasiko arnitiko stoixeio gia tin xrisi tou (kai oxi mono gia ta minimata) einai i mikres othones pou exoun ta mikra se megethos kinita...<P>NOKIA kai pali NOKIA tongue.gif" border="0

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by CookieMonster:<BR><STRONG>Λοιπον το κινιτο δεν το θελω ουτε για μυνηματα αφου βαριεμαι να γραφω και προτιμω να παιρνω τηλ.Επισης δεν μου στελνουν.<P>Επισης δεν με ενδιαφερουν τα ringtones kai ta logos.<P>Θελω ενα κινητο με πολλες ευκολιες στον τηλ καταλογο,και γενικοτερα αμα εχει και GPRS δεν με χαλαει.<P>Επισης θελω να μπορω να περνω mail απο το κινητο.<P>Τελικα πολλα θελω και δεν θα τα ειχα σκεφτει αν δεν με ρωταγατε. smile.gif" border="0<P>Σκεφτομαι για το Τ39(ειναι πανεμορφο) αλλα δεν την εχω και σε εκτιμηση την Ericsson.<P>To alcatel 701 θα το παρει ο πατερας μου και δεν θελω να εχουμε ιδιο κινητο αλλα οποιος το εχει δει μου εχει πει τα καλυτερα λογια.</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Παντως φιλε μου με τις απαιτησεις που θετεις φωτογραφιζεις ενα και μονο κινητο: T39<P>Βασικα και εγω καπως ετσι κατεληξα στο Τ39, απλα ηθελα ενα κινητο που να τα εχει ΟΛΑ... και επειδη και στο επομενο 6μηνο δεν φαινονταν κατι στον οριζοντα, πηγα και χτυπησα ενα Τ39 απο το οποιο ειμαι ευχαριστημενος. Αυτα περι οθονης ειναι και λιγο χαζομαριτσες απο την αλλη γιατι το κινητο ειναι ΠΟΛΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ (αμα δεν το δεις πως θα ξερε3ις αλλωστε) (το λεω εγω που εχω και SL45 με μεγαλυτερη οθονη)...<P>Τωρα περι εκτιμησης Ericsson... κοιτα να δεις... αυτη η εταιρια εφερε πρωτα την κινητη, και αυτη η εταιρια μετα απο 15 χρονια περιπου συνεχιζει να την φερνει και να οδηγει τις εξελιξεις!!

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by CookieMonster:<BR><STRONG>Thx παιδια για την βοηθεια.<P>Τελικα εκλεισα ενα Τ39 και ο Θεος βοηθος.</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Χμμμ καλη επιλογη αλλα να ξερεις πως εχει bugs το τηλεφωνο, τα αναμενετε να διορθωθουν σχετικα συντομα. Επισης οταν το παρεις τρεχα και κανε Register στο <A HREF="http://www.mobileinternet.ericsson.com" TARGET=_blank>http://www.mobileinternet.ericsson.com</A> και κατεβασε το update για τα applications που ερχοντε μαζι με το Τ39. Επισης μην παιδευεσε για το πως θα ενεργοποιησεις το WAP, απο την σελιδα της Ericsson στελνεις αυτοματα τα settings στο κινητο σου. <BR>Αν εχεις καποια αλλη απορια τοτε ελα στο φορουμ για τα Ericsson <A HREF="http://www.talkman.gr," TARGET=_blank>www.talkman.gr,</A> αντε να μας πεις και τις εντυπωσεις σου ειτε καλες ειτε κακες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...