Προς το περιεχόμενο

Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS - Small Problem

CyberWalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για PCI Slot , χρησιμοποίησε το 4ο. [ το λέω συγκεκριμένα επειδή έχω και εγω μια Gigabyte GA-7N400L1 με κ. ήχου Audigy 2 ZS ]

Αυτό που λέω για τα crisps , crackles , etc στην αναπαραγωγή AC-3 & DTS streams ( βλέπε DVD Movies , etc ) , πρέπει να ενεργοποιήσεις το Dolby Dynamic Range Compression ( εκεί στο Audio HQ ) , και στο πρόγραμμα αναπαραγωγής σου ( PowerDVD , WinDVD , etc ) να βάλεις στην ρύθμιση της εξόδου ήχου "Use SP/DIF" ( έτσι παρακάμπτεις τον ενσωματωμένο "software" decoder του προγράμματος , και χρησιμοποιείς τον αποκωδηκοποιητή της Audigy ).

"Άσε που αν βρούμε τη πηγή του κακού"

Αυτό άστο...

Άβυσσος η ψυχή της... Creative!

Το έψαχνα επί 3 μήνες ( όλη μέρα , σε πλήθος Hardware Configuration & PCs ) , με διάφορους drivers , drivers του chipset , etc...

Για περισσότερες πληροφορίες ( έχω κάνει post )

[ http://forum.gamerspot.gr/viewforum.php?f=19 ]

Δημοσ.
Άβυσσος η ψυχή της... Creative!

Το έψαχνα επί 3 μήνες ( όλη μέρα , σε πλήθος Hardware Configuration & PCs) , με διάφορους drivers , drivers του chipset , etc...

:P :!: :P :!: :P

Πολύ καλά έκανες και παρέθεσες και το link!

Είναι κάτι παραπάνω από προφανές πάντως ότι σε έχει τρελάνει η Creative! Χε!

Μου άρεσε πολύ αυτό περί του hardware decoder. Επειδή είναι κάτι που γίνεται πιο έυκολα, θα το δοκιμάσω πριν αλλάξω το PCI slot. Ευχαριστώ!

Αν ήξερα ότι δεν δουλεύει πάντα τότε θα το είχα ψάξει περισσότερο και θα το είχα σκεφτεί προπολλού! Μα είναι πολύ λογικό αν μπαίνει και ο επεξεργαστής στη μέση κατά την software κωδικοποίηση να δημιουργούνται αυτά τα παράσιτα λόγω των συνεχών requests! Πολύ λογικό! Μα είναι δυνατόν! Και να σκεφτείς ότι όταν παράθετα την εικόνα με τους decoders πέρασε από το μυαλό μου το ενδεχόμενο ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ να το έχω απενεργοποιημένο χωρίς λόγο!

Πάντως τώρα πλέον με αφορμή και αυτό το topic στο insomnia και με τις σχετικές (και κατά περίπτωση χρήσιμες) παραπομπές και ιδέες των παιδιών, και δεδομένου ότι αναμοχλεύσαμε το problem όσο δεν έπαιρνε, ελπίζω όσοι φτάσουν ως >ΕΔΩ< να έχουν βοηθηθεί τουλάχιστον όσο κι εγώ. :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...