Προς το περιεχόμενο

Ποιο ειναι το πιο φτηνό on-line κατάστημα για αγορά hardware

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είναι πάνω από το service του Πλαισίου στην Ζαϊμη, καθώς και σε ένα από τα μεγάλα καταστήματά του (δεν θυμάμαι περιοχή αλλα είναι από τα τεράστια)

Δημοσ.

Το μεγάλο stockhouse του Πλαισίου βρίσκεται στο κατάστημα της Μεταμόρφωσης, αν και θέλει προσοχή γιατί έχουν μυστήριες απόψεις για τα προϊόντα που πουλάνε εκεί (δεν έχουν ευθύνη αν δουλεύουν κλπ :shock: )

Δημοσ.

plaisio kai prasina aloga paidia...milame aisxos...makria....

file dimon apo ti stigmi pou to e-shop prosferei me antikatavoli ta proionta tou kai amesi paradosi ta 3 euro nomizo oti einai poli asteio na mas kollisei...de simfoneis?

Δημοσ.

Παντως ρε παιδια, αν και το e-shop διαθετει μεγαλη γκαμα προιοντων, παλι δεν έχει όλες τις μάρκες.

Κοιτούσα παλιοτερα για laptop και όχι τιποτε εξεζητημένο(acer) ή για dvd συγκεριμένης (&ποιοτικής) φίρμας(tayo yuden) και δεν τα διεθετε.

Οποτε...ψάξιμο με τα πόδια(εκτος των τηλεφωνων) ξανα...

Οποτε κριμα γιατι αν ειχε λιγο πιο διευρυμενη γκαμα θα καλυπταμε καλυτερα τις αναγκες μας, και θα ειχαν κι αυτοι περισσότερους πελατες.

Δημοσ.
to e-shop gia paragellies anw twn 100E exei free delivery

Αυτο ισχυει μονο για Αθηνα στην υπολοιπη Ελλαδα δεν ισχυει :evil:

Παντως ειναι το πιο φθηνο δεν εχω δει καλυτερες τιμες πουθενα αλλου

Δημοσ.
plaisio kai prasina aloga paidia...milame aisxos...makria....

Δική σου γνώμη αυτή. Εγώ αγοράζω από το Πλαίσιο της Μεταμόρφωσης οτιδήποτε έχει σχέση με υπολογιστές τα τελευταία 3 χρόνια περίπου και μιλάμε καλύτερη εξυπηρέτηση δεν έχω ξαναδεί πουθενά αλλού.

Ένα παράδειγμα θα πω μόνο. Πριν 1 χρόνο περίπου είχα πάρει μια μνήμη η οποία μετά από μερικές μέρες σταμάτησε να δουλεύει. Πήγα λοιπόν εκεί και δεν χρειάστηκε ούτε καν η απόδειξη για να μου την αλλάξουν, μου έδωσαν κατευθείαν καινούργια!!! Όποιος αγοράζει από Πλαίσιο ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ το τονίζω γιατί όλα τα άλλα (ειδικά της Στουρνάρη) είναι απαράδεκτα στο after sale.

whiteman7 αν δεν ξέρεις κάποια πράγματα καλύτερα να μην μιλάς γι' αυτά. Το αν είχες εσύ άσχημη εμπειρία από κάποιο κατάστημα του Πλαισίου δεν σημαίνει ότι όλα είναι σκάρτα. Και από προσωπική εμπειρία στη Μεταμόρφωση βρίσκεται το καλύτερο κατάστημα της αλυσίδας. :wink:

Φιλικά πάντα :lol:

ΥΓ.: Φυσικά με όλα τα παραπάνω δεν σημαίνει ότι δεν είμαι κι' εγώ fan του e-shop (απλά δεν έτυχε ακόμα να αγοράσω κάτι από εκεί αλλά συγκρίνω τιμές).

Δημοσ.

Μία ψήφος και από μένα στο e-shop.

Όπως επίσης πολύ καλό είναι και το hacshop.Ότι δεν βρίσκεις στο ένα το βρίσκεις στο άλλο.

Δημοσ.

...το ίδιο μπορεί να σου πει και ο φίλος!

Το ότι έχεις καλή προσωπική εμπειρία από το συγκεκριμένο πλαίσιο δεν σημαίνει ότι όλα είναι καλά...άλλωστε το λες κ μόνος σου! :D

Δημοσ.

to eshop einai polu kalo katasthma...kai f8hno se sxesh me alla

eixa rwthsei mesw mail omws mia fora gia kapoia o8onh p den htan kataxwrhmenh sto site tous kai mou eipan oti thn eixan,kai akrivws thn timh ths me fpa,meta apo mia bdomada thn kataxwrhsan sto site tous

ola kala ws edw...alla h timh me thn opoia thn evalan sto site tous htan shmantika poio megalh! dysthxws molis to eida eixa sbhsei to mail kai den mporousa na pw tpt

Δημοσ.
to e-shop gia paragellies anw twn 100E exei free delivery
Μόνο εντός Αθηνών Πήρα ψηφιακή φωτογραφική 220 και μου βάλαν και μεταφορικά άρα δεν ισχύει. :shock:

Mπορεί να λέει μεταφορικά όμως δεν είναι standart σου λέει μέχρι 2 κιλά 5.50 ευρά με courrier το δέμα ΄(μια κάρτα γραφικών) ήταν 800 γραμμάρια και μου βάλαν 8 ευρά μεταφορικά.. ! :o

Οσο για την εξυπηρέτηση είναι πολύ καλή ... :D

Επίσης με αντίστοιχα online shops οι τιμές μεταφορικών κτλπ΄είναι πολύ πιο ξεκάθαρες απο άλλα... όπως shop21 Που βάζει 10 ευρώ για ηλεκτρονικό είδος + 1.5 επειδή το παίρνεις με αντικαταβολή + ..... :(

Μόνο μιά φορά αντιμετώπισα με courier καθυστέρηση μιάς βδομάδας και 1 μέρας διότι .. η courier λέει δεν μπορούσε να το φέρει σπίτι μου .. (ενώ άλλες φορές το είχε φέρει) (δεν είναι και μακριά απο το κέντρο ) .... και πήγα εγώ και το παρέλαβα απο την courier...

Δημοσ.

file sarism diabases ti les?

milas mono gia ena plaisio...

to pio simantiko meionektima tis alisidas katastimaton PLAISIO einai oti i exeidikeysi tous einaimideniki.einai apla polites oiperissoteroi me lexistes gnoseis...

exo episkeftei kai exo psonisei apo katastimata plaisio sti stournari,sto peristeri (ekei na deis asxetila) kai kallithea.

epeses mallon stin periptosi file...opos kai polloi alloi isos...an zitas omos exideikeymenes pragmata pou na mi se koitazoun alithora otan tous rotas (bluetooth as poume) tote ta magazakia tis stournaras kai plision paradromon exoun na sou prosferoun polla perissotera...

fysika kai milame panta filika

Δημοσ.

to eshop einai to ftinotero kai arxizei na fernei kai poikilia. efere kai tayo yuden se timi poly kalh giaytoys pou den theloun polla.

gia plaisio opos eipan ta paidia mono metamorfosi. kai sto stock ama pas 4-5 fores kai gnoristeis me ta paidia ekei einai akoma kalitera.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...