mitsikas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 γεια σας insomniaδες εχω το pen volito της wacom και θελω να βρω καποιο προγραμμα που να μου επιτρεπει να γραφω με το pen στο word σαν χειρογραφο σε χαρτι και να μετατρεπει τους γραφικους μου χαρακτηρες σε γραμματοσειρες του word. πως ειναι δηλαδη ο λογογραφος που πουλαει το Πλαισιο, μονο που εδω αντι να μιλαω, θελω να γραφω. thanx
FISHERMAN Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Xthes agorasa to wacom graphire 3 classic kai episis brethika pro ekpliksews oti den eixe kanena programa gia handwriting.Diabasa kapou gia to justwriteoffice kai to penoffice.Gnwrizei kapoio alles efarmoges.Px sto word?Se photoshop klp douleuei apsoga alla gia hand write recognition??Email signature sto yahoo?Sta word documents? Plss help...
overclocker Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Παιδιά είχα δει μία διαφήμισει του MS Office 2003 Pro που έλεγε αν θυμάμαι καλά οτι συνεργάζετε με τέτοιου είδους συσκευές και οτι υποστηρίζει εξελιγμένη αναγνώριση γραφικού χαρακτήρα μέσο ενός ενσωματομένου εργαλείου - πρόγραμμα που διαθέτει η σουίτα. Τώρα θα ψαξω μπάς και βρω που το είδα και θα σας πώ.
FISHERMAN Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Apo oso eixa dei kolite mono sto en 2003 to ypostirizei kai oxi sto gr word 2003.
overclocker Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Ναι έχεις δίκιο φίλε! Τελικά η διαφήμιση ήταν στο αγγλικό τεύχος του PCMag Νοεμβρίου και αφορούσε την αγγλική έκδοση. Θα ρωτήσω πάντως και αν βρω τίποτα ενδιαφέρον θα ενημερώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.