Προς το περιεχόμενο

Norton Antivirus 2004 ban!!!

kx5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Highlander το έκανα και αυτό... τίποτα!

Κάπου αλλού γίνεται η ζημιά.

Η Symantec δεν μου έχει απαντήσει!!!!!!!!!!!!

Μισώ το format :evil:

Δημοσ.

Να σου πω κατι κουφό που σκέφτηκα...

Κυκλοφορεί ένα crack που βγάζει serials.

Αυτό που φαντάζομαι είναι κάποιος να έκανε generate το serial το δικό σου (πρέπει να παίξεις Lotto !!! :D :D :D ) και να σας εκανε ban και τους 2.....

Ε, αν εγινε έτσι..... τότε πήγαινε παίξε ένα Lotto.

Δημοσ.

Μετά από αρκετό ψάξιμο η αιτία του κακού ήταν τελικά ένα worm.

Αυτό βέβαια δεν δικαιολογεί την ανικανότητα του Norton, ούτε τα 38 ευρώ που έδωσα γιαυτό.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια :)

Δημοσ.

Έπειτα από ένα search στο Insomnia χθες εγκατέστησα την trial έκδοση του Kaspersky Antivirus Personal 5.0. Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά και είναι πολύ πιο "ελαφρύ" από το Norton (σαν να μην υπάρχει ένα πράγμα!). Μόλις τελειώσει η trial θα γράψω εντυπώσεις. Και αν όλα πάνε καλά εξυπακούεται ότι θα το αγοράσω :D

F@CK NORTON :evil:

Δημοσ.

Εδώ και 3-4 μήνες χρησιμοποιώ το Antivir χωρίς κανένα πρόβλημα και δεδομένου οτι είναι και freeware σκοπεύω να συνεχίσω .( http://www.hbedv.com/en/ γιά όποιον ενδιαφέρεται να το κατεβάσει ) Όσον αφορά το Norton θεωρώ οτι είναι ένα απ τα χειρότερα και μου έχει προκαλέσει πολλές ζημίες και μένα και πολλών άλλων στο παρελθόν ..οπότε το χω πετάξει στον κάλαθο ..Αν επιμένεις να το χρησιμοποιείς μπορείς να λύσεις το προβλημά σου διά της πλαγίας οδού - αν ψάξεις στα warez θα βρείς crack που ανανεώνει το subscription service μέχρι το 2040 ή και παραπάνω ..δε μπορώ να δώσω link .. οι κανόνες του forum δεν το επιτρέπουν..

Δημοσ.

Με λίγη τύχη Παναγιώτης Σ.

Από αυτά που διάβασα στο topic που παρέθεσε ο Highlander πήρα μια ιδέα (αν και δεν είχαν πρόβλημα τα αρχεια "host" κ.τ.λ...)

Κατέβασα το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Stinger και αφού εντόπισε τον W32/Nachi.worm νομίζω, ξεμπλόκαρε το site της Symantec. Από εκεί ακολούθησα τις οδηγίες για την πλήρη απεγκατάσταση του Norton.

Με την καινούρια εγκατάσταση έγιναν όλα όπως πριν...

Δημοσ.

Εχω το 2003, και επειδή σταμάτησε εδώ και λίγες μέρες να κάνει update(και μου έβγαλε το σχετικό προειδοποιητικό μήνυμα)κατέβασα από το site το "20040820-019-i32.exe" definition file.

Kαι έχει ενημερωθεί μέχρι 20 αυγούστου.

Δημοσ.

paidia prin ena xrono eixa kolisei to W32 worm kai xrisimopoiisa ta tools tis symantec kai to ebgala kai meta ekana kai ta update tis microsoft kai ola pigainan roloi!!!

prin apo liges meres kolisa mia kainourgia ekdosi tou kai sto http://www.norton.com exei ena link gia na to ftiakso alla to link den anoigei!!

mipos kserete an exei bgalei i microsoft kanena kainourgio update gia auto to worm oste ta xp na min to kolane??

eyxaristo!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...