peltasths Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Χαίρετε, Για το Blade Runner έχω ψάξει σε μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη και δεν το βρίσκω πουθενά, στο διαδίκτυο (ελληνικό) είναι εξαντλημένο ή δεν είναι δυνατή η παραγγελία επειδή καταργήθηκε. Μια τόσο καλή ταινία γιατί να καταργηθή; Kill Bill γιατί καθυστερεί τόσο πολύ να κυκλοφορήσει; γνωρίζει κανείς; The Crow επίσης ευχαριστώ...
KaizerSoze Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 psaxe http://www.play.com Exei Kill Bill kai Crow alla den pernw orko gia greek subs.Blade Runner exei 100% allaaaaaaaaa mono tin super-special-edition me tis 45 lires pou dystyxws,oso kai an to psaxwn san trelos to ergaki den exei tipota pou na dikaiologei tis 45 lires kai oxi ena logiko 25 i kai 30 akoma
peltasths Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 έψαξα στο play.com αλλά δεν υπάρχουν με ελληνικούς υπότιτλους, ευχαριστώ πάντως
The Crow Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Τhe Crow επίσης ......ευχαριστώ Δεν κάνει τίποτα!!
ababapanos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 mipos xerete an ehei kikloforisei se dvd i kategida tou aiwna?
-Sds- Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Nai mono se Region 1! pare kai ena link: http://www.loaded247.com/index.php?s=1&id=8002
CyberWalker Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Έψαχνα 'The Game' με Michael Daglas. Ευτυχώς βγήκε σε περιοδικό! Έψαχνα 'Run Lola Run'. Ευτυχώς βγήκε σε περιοδικό! Έψαχνα 'Ελαφοκυνηγό' και... ευτυχώς βγήκε σε περιοδικό! Έψαχνα 'Last Of The Mohicans'. Ευτυχώς το βρήκε μια φίλη μου Σαλόνικα !!! Τώρα ψάχνω δύο ταινίες αλλά έχω σχεδόν απογοητευτεί. Δε νομίζω να τις βρω. Ξέρει κανείς το 'Killer Kid' ?! Πολύ γνωστό για τη μουσική του, έχει πάει στις Κάννες. Θυμάστε την 'Αρκούδα' ; (όπου η περιπέτεια ξεκινά καθώς ακόμα μικρό, το αρκουδάκι βλέπει να σκοτώνουνν τους γονείς του...) Αν ξέρει κανείς κάτι για τους παραπάνω τίτλους σε DVD region 2 ας πει... Το Kill Bill που ρώτησε κάποιος με ειδοποίησαν ότι θα έρθει από Οκτώμβριο. Το 'The Crow' δεν παίρνω όρκο αλλά νομίζω ότι το έχω δει εδώ Χανιά... Το 'Blade Runner' το περιμένω σε περιοδικό... Δεν μπορεί! Θα βγει!
lidia Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 paidia mia tainia pou bgike ton iounio sta cinema kai legotan immortel kserete an exei bgei se dvd esto kai zoni 1???
Cristina Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Ψάχνω κι εγώ μια ταινία... 'La Maschera', λέγεται. Πρωταγωνιστεί η Helena Bonham Carter. Είναι μια... cult (?) ταινία του 1988. Ξέρει κανείς το 'Killer Kid' ?! Πολύ γνωστό για τη μουσική του, έχει πάει στις Κάννες. Υπέροχη μουσική από τον Rene Aubry! Πραγματικά εξαιρετική. Πολυακουσμένα τα 'Seul A Barbes' και 'Apres La Pluie II', που μάλλον λίγοι θα ξέρουν τον συνθέτη τους.
grigas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 peltasths, για το Blade Runner ρίξε μια ματιά στο video club Spectrum στην Βασιλίσης Όλγας, στάση Γεωργίου...Το είχα νοικιάσει από εκεί..
-Sds- Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Cristina, gia des auto.. http://www.cdbox.it/scripts/scheda_dvd.asp?zona=dvd&a=8703578
Cristina Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 [sds], σ'ευχαριστώ πολύ αλλά δεν βλέπω να έχει Ελληνικούς υπότιτλους... :roll:
sotris99 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 [sds][/b'], σ'ευχαριστώ πολύ αλλά δεν βλέπω να έχει Ελληνικούς υπότιτλους... :roll: Δυστυχώς δεν έχει βγεί με ελληνικούς υπότιτλους και μάλλον δεν το βλέπω στο άμεσο μέλλον.... :roll: :roll:
Cristina Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 [sds][/b']' date=' σ'ευχαριστώ πολύ αλλά δεν βλέπω να έχει Ελληνικούς υπότιτλους... :roll: [/quote'] Δυστυχώς δεν έχει βγεί με ελληνικούς υπότιτλους και μάλλον δεν το βλέπω στο άμεσο μέλλον.... :roll: :roll: Αυτό έχω καταλάβει κι εγώ... Την ψάχνω από πέρσι την ταινία. Άσε που κανείς δεν την ξέρει... :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.