Προς το περιεχόμενο

Πτώση τιμής για x-box και playstation 2.

avenger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε pseira επικοινωνεις , τι ειναι αυτα που λες , η microsoft θα αγορασει την sony χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα , ρε παιδια πλακα εχετε με το να συγκρινετε μια πραγματικη κονσολα με ενα καζανακι . . .

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χωρίς κανένα είδος φανατισμού αλλά τελείως αντικειμενικά και τεχνοκρατικά..

1) Σαν κονσόλα το X-box είναι 2-3 φορές καλύερη από του Ps2 και αυτό δεν είναι στον αέρα, είναι βάση χαρακτηριστικών δείτε εδώ

2)Για πολλούς υπάρχει το επιχείτημα και κατά την γνώμη μου είναι σωστό, το PS2 έχει περισσότερους τίτλους. Αλλά καθίστε ρε παιδιά μερικοί τίτλοι που αυξάνουν τον αριθμό είναι ούτε 5? για την κόπια να δώσεις, είναι για τα μπάζα. Το X-box έχει πολλούς αξιόλογους τίτλους κι έχει και μερικούς που υπάρχουν μόνο για το x-box και είναι γ****οι το ίδιο και το ps2 έχει μερικούς τίτλους που είναι μόνο για την κονσόλα αυτήν (ps2). Είναι δυνατόν να συγκρίνουμε για 10 τίτλους που είναι διαφορετικοί. Αφού αυτοί που υπάρχουν για το x-box ή και για τις δύο κονσόλες στο x-box έχων σαφώς ανώτερης ποιότητας γραφικά

3) Επίσης να προσθέσουμε στο x-box άλλους κάπου 20,000 τίτλους. Αυτοί προέχροναι από τις κονσόλες που μπορούν να εξομοιοθούν mμε τους περίπου 65 emulators που υπάρχουν για το x-box αναφέρω μερικές κονσόλες

• Playstation 1
  • N64
  • SNES
  • NES
  • GAME BOY
  • GAME BOY COLOR
  • GAME BOY ADVANSE
  • MAME
  • SEGA
  • ATARI
  • PCE/TG16
  • DALPHE
  • και άλλες

4) Έχει τον meida player που μπορείς στην κονσόλα σου να δεις DivX και ότι video υπάρχει σε υπολογιστή, να ακούσεις mp3, wma, wav να δεις εικόνες και ότι άλλο θέλεις. Να συνδεθεί με ένα καλώδιο δικτύου και να βλέπεις όλα τα αρχεία του υπολογιστή και να παίζεις ότι αρχεία media έχεις στον υπολογιστή. Να βλέπεις internet radio, TV

5) Έχει δυνατότητα να παίζεις με φίλους και άγνωστους on-line Παιχνίδαι συνδέοντας την κονσόλα με ένα καλώδιο δικτύου (δεν μιλάω για το xbox live που υπάρχει και αυτό ...

6)Ας μην ξεχνάμε το Support της Microsoft στο x-box Που παίρνεις τηλέφωνο και λες μου χάλασε το χειριστήριο και σου στέλνουν καινούργιο από Αμερική (αληθινή ιστορία από φίλο μου) και άλλα τέτοια

7) Έχει σκληρό δίσκο (χωρίς σχόλια)

8) Μπορείς να κάνεις back up τα παιχνίδια είτε στον σκληρό του x-box και να τα παίζεις είτε στον σκληρό του υπολογιστή και να τα παίζεις με ένα καλώδιο δικτύου

9) Μπορείς να βάλεις Linux πάνω και να έχεις ένα PC που σου στοίχισε μόνο 150?

Ας μου μιλήσει κάποιος με επιχειρήματα και όχι στυλ

"Το ps2 είναι κλάσεις ανώτερο"

"Το ps2 γαμάει το xbox"

Εγώ μίλησα με επιχειρήματα, ρε παιδιά το μόνο σημείο που υπερτερεί το ps2 είναι σε 10 τίλους και ότι το βλέπεις συνέχεια να διαφημίζεται (μάλλον για να δημιουργήσει οπαδούς)... Το μόνο επιχείρημα που έχουν αυτοί που έχουν ps2 είναι για 10 τίλους παραπάνω, για αξιόλογους μιλάμε!

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον DIMON(μόνη διαφορά οτι οι consoles δεν συγρίνονται βάση χαρακτηριστικών αλλά με τη πληθώρα games που έχουνε.Τρανή απόδειξη το jaguar που ήταν 64bit την εποχή του snes και mega drive αλλά πάτωσε γιατι δεν είχε την υποστήριξη των εταιρειών για games.

Αλλά για να μην μαλώνετε καλύτερη λύση είναι να έχετε και τις 2 consoles :D

Δημοσ.

DIMON και εγω συμφωνω μαζι σου αλλα μην ξεχνας οτι το xbox ειναι κατα 2.5 χρονια πιο καινουριο ..Εμενα με ενδιαφερει να εχει καλα παιχνιδια γιατι περνω κονσολα αμα ηθελα κατι για ολες τις δουλειες θα επαιρνα μια γυναικα .....δεν με ενδιαφερει τιποτα αλλο γιατι και dvd player εχω και pc γαματω εχω που παταει την καθε παιχνιδομηχανη και mp3 player exw kai minidisk exw , οπως καταλαβαινεις αυτα που κανει το xbox τα εχω ξερεις που γραμμενα.............. εμενα με ενδιαφερει να πεζω το granturismo 4 το pro evoloution soccer 4, the getaway 2, devil my cry 3 metal gear 3 , onimusha 3 , και αλλα . . . . . και μην μου πειτε οτι το xbox εχει φοβερα παιχνιδια γιατι θα με πιασουν τα γελια και προς θεου μην μου αναφερεται το HALO γιατι εδω θα αρχισω να κλαιω . . . . το βγαλανε και 1ο παιχνιδι στην Ε3 προς θεου , ημαρτων , ελεος ,

Δημοσ.

Πεστα ρε dreaming 123γιατι οταν αγοραζω μια κονσολα αγοραζω κονσολα και OXI ενα chipicoPC.........Αυτο ζητω σαν αγοραστης εγω , this is my opinion........... :D

Δημοσ.

epitelous re paidia!ipostiriktes tou ps2!mexete mono mou kai palevw edw 2 vdomades :D

dimon ta paidia me kalipsan plirws!

mia konsola den thn kanoun afta pou anaferes..mia konsola thn kanoun ta paixnidia ths kai mono!+apo afta exartate kai h epiviwsh ths...emena den me noiazei na valw linux h na thn sindesw me to pc mou...me noiazei na paizw paixnidakia opws afta pou exoun grapsei ta palikaria pio panw...

Δημοσ.

Πολύ ωράια πόσο έχει το

PS2 και πόσο το X-box?

Αν σε καλύπτουν τα παιχνίδαι έχει πάρα πολύ ωραίους τ΄τιλους και καλύτερα να τους παίξεις πριν βγάλεις γνώμη και επίσης έχει και όλες τις κονσόλες τις προηγούμενες!

Δημοσ.

kai sto pc tis exw oles tis proigoumenes konsoles...oso gia to x-box h microsoft borei na skarfistei 1002 tropous oste na klepsei pelates apthn sony kai 1a methodos einai ths timhs...omws file mou stis konsoles h timh timh den exei...to dreamcast prin kleisei ekane kiafto girw stis 50xil. opws simera to xbox apla den eixe ta kefalea h sega na to sidirisei...

an to Halo kai to Splinter Cell,Ninja Gaiden se kaliptoun kai ta thewreis anwtera apta granturismo 4, το pro evoloution soccer 4, devil my cry 3 metal gear 3 , onimusha ktlp...ti na pw???

Δημοσ.

Όποιος gamer σέβεται τον ευατό του ας ρίξει μια ματιά..

http://www.xbox.com/en-us/games/default

Εγώ πιστεύω όσοι έχουν δοκιμάδει το x-box εν έχουν τόσο αρνητική γνώμη.... Όσοι έχουν και τα δύο δεν είναι τυχαίο ότι προτιμούν το x-box... Το μόνο σίγουρο είναι, ότι κανένας σωστός δεν μπορεί να υποτιμήσει τα παιχνίδια του x-box!!!

Που φτάνει ο φανατισμός, τα επιπλέον του x-box να τα θεωρούν αρνητικά... Παιδιά αυτά είναι exta από την πολύ καλή παιχνιδομηχανή!

Δημοσ.

καλα εμεις το εχουμε εδω και 5 μηνες το ps4 μην σου πω και παραπανω και οταν θα βγει στο xbox εχω θα εχω το 5 αρα . . . . ρε dimon δεν καταλαβαινεις μου φαινεται δεν λεω τα θετικα του xbox αρνητικα αλλα εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερουν . Αντιθετως μου αρεσουν συγκεκριμενα παιχνιδια ....... Γνωμη μου γι 'αυτο προτημισα πριν 5 χρονια να παρω το ps2 οσο και να ειχε αρκει να μπορουσα να πεζω αυτα τα παιχνιδια .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...