DimAslan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάτι. Προχθές αγόρασα το Doom III και το έβαλα. Καλό, αλλά ως γνωστόν βαρύ... Έτσι υπερχρόνισα λίγο τον επεξεργαστή μου (από 2.6 ΗΤ πήγε στα 3.12) χωρίς να ξέρω πολλά και μόνο μέσω της μητρικής (ASUS P4P800 Deluxe). Πριν απ' αυτό ίσα-ίσα έπαιζε 800χ600 σε medium detail. Τώρα με το πουσάρισμα και τελευταίους nVidia drivers, παίζει 1024 σε high detail αλλά βέβαια ψιλοστολάρει όταν έχει δράση. Η κάρτα γραφικών μου είναι μια MSI GeForce Ti 4800 128MB. Μνήμη στο σύστημα έχω 512ΜΒ (2x 256 DDR400 Dual Channel). Τί προτείνετε να κάνω; Μπορώ με κάποιο τρόπο να υπερχρονίσω την κάρτα; Μήπως θα βοηθούσε καλύτερη ψύκτρα; Περισσότερη μνήμη; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panisher Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Βαλε αλλα δυο 256 μβ μνημη και κανε και αλλο ενα dual channel , αλλιως αλλαξε καρτα γραφικων . . . . εγω θα σου προτεινα το πρωτο γιατι θα δεις διαφορα με ενα 1 γιγα και σε προγραμματα ενω με την νεα καρτα γραφικων μονο σε παιχνιδια. . . . . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Ναι σωστά. Ξέρουμε μήπως κανένα πρόγραμμα για overclock της κάρτας γραφικών; Ευχαριστώ πάντως για την γρήγορη ανταπόκριση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δοκίμασε το RivaTuner: http://download.guru3d.com/pafiledb.php?action=file&id=163 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 h mporeis na katevaseis ta coolbits pou den einai programma alla extensions gia tin registry kai tha kaneis o/c apo ta properties tis kartas. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 i nvidia dinei kai kapoia etoima programata gia overclocking alla exei kolisei to mialo mou sto pos legontai re gamoto. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 ΟΚ, δοκίμασα το RivaTuner και έδωσα λίγο παραπάνω αλλά όταν το πήγα κοντά στα όρια που μου έδινε για το core και την μνήμη, μόλις έκανα επανεκκίνηση και έμπαινα στα ΧΡ μου έβγαζε σκουπίδια στην οθόνη και μετά κολλούσε ο υπολογιστής... Μήπως να δοκιμάσω καμμιά ψύκτρα για την κάρτα γραφικών μου; Έχετε τίποτα να προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 kane ena normal overclocking kai auto ine.gia na pas se pio megala pio kalo fan psiktrakia stis mnimes megaliteri psiktra stin gpu.min to pas makria.ola exoun oria.mporei apla na min pezei parapano.baltin kapou pou ine stathera rixtis kana kalo test me full grafika opos ta gnosta benchmark 3dmark na deis antexei i oxi.episis dineis kai ligo reuma stin agp parapano ama sikoseis poli overclocking.to rivatuner elega kai den mporousa na to thimitho.an den exei fan i karta tote bale esi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Αφού εφοδιάσεις την κάρτα γραφικών με κατάλληλο σύστημα ψύξης, δοκίμασε να δώσεις από το BIOS της Asus λίγη παραπάνω τάση στον δίαυλο AGP... 1.6V είναι το μέγιστο που θα θες να φτάσεις με αερόψυξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.