Προς το περιεχόμενο

καμια γνωμη για τις tft 17 ?

seamaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exo 17 sony kai den exo parapono.exo doulepsei kai 17 tft samsung episis kana parapono.philips 17 episis oxi parapono.perasan poles 17 ares apo ta matia mou gia kapoies meres stin douleia kai genika parolo pou ime psiras me tin othoni ine mia xara.kai i lg mia xara kai eggiisi 0 pixel kamena.min pame bebea se markes kapse me.

Δημοσ.

Το βλέπω για flame....

Πάντως και εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απο την Samsung 172v (17'').

Δημοσ.

An kaneis ena search gia 17ara TFT tha vreis polles gnomes kai apopseis, prosopika exo thn LG 1715S kai einai apsogi se olous tous tomeis :D episis exei kai kati shmantiko kata thn gnomi mou diladi eggyisi apo to proto kammeno pixel :wink:

Δημοσ.

auto einai to kalo tis lg pou ipa kai ego.gia ta 15 kai 17 montela 0 pixel kamena.stin sony pou exo ego den exo kameno alla exo ena to opoio einai ligo apoxromatismeno alla den fenetai sxedon katholou se oti analisi kai na einai.kai se sony ligo diskola na breis kameno alla ama breis tzampa ta poli perisotera lefta pou tha pliroseis.ektos an tin deis ekeini tin stigmi

Δημοσ.

Εγώ παιδιά πιστεύω,αν και έχω tft χωρίς κανένα πρόβλημα,πως ακόμη είναι πίσω τεχνολογικά.Αξίζει να την έχεις μόνο για οικονομία χώρου και εμφάνιση.Πληρώνεις διπλά λεφτά για να έχεις μισές επιδόσεις σε σχέση με μία crt.Επίσης, αν κάνω λάθος διωρθώστε με, η νομοθεσία λέει πως μέχρι 3 καμμένα pixels δεν τα αναγνωρίζει η εγγύηση και είναι νόμιμα.Οπότε πολύ πιθανό να κλαίς τα λεφτά σου,όπως λέει και poulinos

Δημοσ.

to vasikotero pleonekthma ton TFT monitor einai oti den exoun aktinovolia kai apalasei apo ponokefalous kai vlaves sta matia.kai ego 10 xronia crt xrisimopiousa kai edo kai 2-3 mhnes exo mia LG1715S kai exo ksexasei thn yperentash pou me epiane otan epeza games kai de mporousa oute na koimitho an de pernage kamia 1-2 ores+tous ponokefalous :shock:

Δημοσ.

ego prin 2 peripou vdomades pira tin perifimi LG 1715S kai ontos ayto pou prosexo meta apo 2 vdomades kai exo na pw einai oti einai ksekorasth gia to mati de prokalountai toso eykola ponokefaloi ktl.ayto kai mono pistevo oti einai megalo prama dioti pernao arketes ores tin imera mprosta tis,px diavazontas kai grafontas sto word. :shock:

i mlkia eiani oti ti proti mera pou ti pira eixe kameno pixel!kai sta8ika poly kolofardos kai eytixos pou pira LG dioti exei 0 pixel tollerance kai tous pira tilefono se mia etairia pou kanonizei gia tin LG kai eir8ane me courrier kai mou ferane allh sta kapakia kai pirane ayth kai ola cool :)

Δημοσ.

Eμένα πιό ξεκούραστο στο μάτι μου κάθεται ένα μεγάλο refresh rate.Μπορεί ο άνθρωπος να βλέπει με περίπου 72herz αλλά τιμές σαν το

Οριζόντια Συχνότητα : 30-96KHz

Κάθετη συχνότητα : 50-160Hz

Μέγιστη Ανάλυση : 1600x1200@76Hz

που βγάζει μία τυχαία eizo με 379€,17αρα είναι οτι καλύτερο για το μάτι και τους πονοκεφάλους.Οσο για την ακτινοβολία υπάρχουν και τα φίλτρα που κάνουν εξαιρετική δουλειά.Επαναλαμβάνω και εγώ tft έχω και αν είχα περισσότερο χώρο άνετα θα την άλλαζα!

Δημοσ.

u said.Πληρώνεις διπλά λεφτά για να έχεις μισές επιδόσεις σε σχέση με μία crt.Επίσης, αν κάνω λάθος διωρθώστε με, η νομοθεσία λέει πως μέχρι 3 καμμένα pixels δεν τα αναγνωρίζει η εγγύηση και είναι νόμιμα.Οπότε πολύ πιθανό να κλαίς τα λεφτά σου,όπως λέει και poulinos.i nomothesia den leei gia kamena pixel.kathe etaireia leei diaforetika.i mia lexei 2 pixel i alli 5 i alli leei 5 sto sinolo i 3 stin sira .tetoia isxioun.i lg leei 0.2:)oso kai megalo refresh na exeis se mia crt den sigkrinetai i xekourasi me sxesi tin tft.b:)gia na les oti exeis ponokefalous file lahaine malon i ixes xalia othoni i poli euesthita matia i xalia refresh.file sotsak esi leei o anthropos blepei me 72 hertz.to apodekto gia xekourasta matia theorite minimum to 75 kai ena normal einai 85.oso gia ta filtra ta theoro axrista gia oles tis kainouries crt dioti opos lene exoun 99,99 prostasia apo aktinovolia opote to filtro perito to theoro.apla stin tft glitoneis xoro kai aktinobolia telios logo tft or lcd.protimo na pliroso 100 euro parapano kai na paro mia 17 tft idika ama pernas treles ores stin othoni.oi crt den tha zisoun poli akoma sto thema ton mikron inches.15,17.gia 20 kai pano ok dioti einai megali difora alla stis mikres oi crt arxizoun kai katareoun

Δημοσ.

Οπώς είπες ΑΡΧΙΖΟΥΝ να καταρέουν.Για να μην φανεί πως υποστηρίζω τις crt (αν είναι δυνατόν!) απλά αυτό που λέω είναι πως μετανοιώνω που πήρα πρίν 6 μήνες tft και δεν περίμενα ένα χρόνο ακόμα.Κοινώς, πιστεύω δεν εχουν φτάσει oι tft στο σημείο που θα μπορούσαν και που πολύ σήντομα θα φτάσουν.Γιαυτό λέω πως απλά δεν είναι η κατάλληλη εποχή.Σιγουρα όποιος έχει την οικονομική άνεση την παίρνει και σωστά κάνει,αλλά σε ένα χρόνο απο τώρα θα είναι πολύ πισω(οπως άλλωστε συμβαίνει σε όλα τα hardware μόνο που για τις tft μιλάμε για κάτι άρκετά ακριβο.Μιλάω πάντα για τιμές πάνω απο 400€)Ενώ αν κάνεις υπομονή θα πάρεις κάτι το οποίο θα είναι μακράν καλύτερο απο μία crt και που το μέλλον δεν θα σε απογοητεύει γιατί ήδη θα έχει φτασει η τεχνολογία της σε πολύ καλό επίπεδο.

Δημοσ.

και ξαναλέω.... γιατί να μην πάρεις μια CRT 19"? Οι CRT έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα, ίσως να κουράζουν λίγο παραπάνω όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω.. αλλά ειδικά για παιχνίδια είναι πολύ καλύτερες και θα σου κοστίσει μάλλον πιο φτηνά μια 19" CRT απο μια 17" TFT... Σκέψου το καλά... αν έχεις πρόβλημα χώρου..και λεφτά πάρε μια plasma. :)

Δημοσ.

Οι TFT είναι ότι πρέπει για γραφείο και για πολυώρη απασχόληση στον υπολογιστή αλλά ειναι απαράδεκτες για παιχνίδια. Επίσης με τις TFT πρέπει να ξεχάσεις τη πιθανότητα να βλέπεις DVD στον υπολογιστή, παρέα με περισσότερα άτομα αφού ο καθένας θα βλέπει τη ταινία με διαφορετικό φωτισμο. Βασικά πρέπει να αναφέρεις για ποιο λόγο τι χρειάζεσαι.

Δημοσ.

Ειχα 15 sony tft την πουλησα. Μετα αγορασα μια 17 sony tft την πουλησα και αυτη. Αγορασα μια 22' crt Philips και βρηκα την υγεια μου.

Ουτε καμμενα pixels , μαυρο χρωμα και οχι γκριζο , κανενα προβλημα με response time που εχουν οι tft και ολα αυτα με 539 ευρω + φπα.

Αυριο θα την συνδεσω και με bnc cable με την vga.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...