Asenna Δημοσ. 23 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2001 Έχω το 6210 με έκδοση software 5.02 (νομίζω) και όταν μέσω IrDA ξεκινώ το logomanager συμβαίνει το εξής: όλα τα button είναι απενεργοποιημένα (upload logo κλπ) παρόλο που η εφαρμογή των win98 αναφέρει ότι έχουμε connection και μάλιστα κάνει και αναγνώριση της συσκευής. Η επικοινωνία με το τηλέφωνο είναι συνεχής. Κάθε φορά που κάνω αλλαγή σε κάποιο option του logomanager τα buttons για 2-3 δεύτερα ενεργοποιούνται αλλά ακόμη και τότε στην Status bar εμφανίζεται μήνυμα upload failed. Και με έκδοση 1.7 (και αυτή σπασμένη) που δοκίμασα εμφανίζεται ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Έχει τύχει σε κανέναν άλλον αυτό ?
top-gear Δημοσ. 23 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2001 ka8e nokia exei kai ena arxeiaki pou prepei na egatastiseis gia na sou anagnorisei ti siskevi. to new logomanager pou to vrisko?
Asenna Δημοσ. 24 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2001 To νεο logomanager το κατεβάζεις από το site. <A HREF="http://www.logomanager.com" TARGET=_blank>web page</A> Για τα υπόλοιπα κοιτα PM. Το αρχειάκι τί είδους είναι και που το βρίσκω ?
Costas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2001 Δε νομίζω να χρειάζεται κάποιο αρχείο. Έχουμε ακριβώς τα ίδια εκτός από λειτουργικό(WIN ME). Σε μένα δουλεύει άψογα. Δοκίμασε όταν κάνεις setup να κάνεις το Τest για Irda. Εγώ έχω την MA-600 στην COM 2. Στα WIN 98 ίσως να χρειάζεται μέσω BIOS να δηλώσεις την COM2 ως IRDA FULL DUPLEX.
Asenna Δημοσ. 24 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2001 Πρέπει να πώ ότι το software δουλευει με το 8210 κανονικά. Επίσης φαίνεται ότι 'ακούει' το τηλέφωνο αφού εντοπίζει το δίκτυο. Anyway ευχαριστώ θα το κοιτάξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.