Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θέλω να αλλάξω toner στον Brother  HL-L2400DW. Το πρώτο toner που είχε με την αγορά του ζήτημα να έβγαλε 500 σελίδες. Μου φάνηκε λίγο. Ίσως επειδή δεν είχα κάνει ρύθμιση για χαμηλότερη ποιότητα μαύρου. Έψαξα στην εφαρμογή, δεν βρήκα τέτοια λειτουργία...

Έχουμε κάποιες προτάσεις συμβατών toners για τον συγκεκριμένο; Βρήκα αυτόν, αλλά είναι σίγουρα συμβατός; Μου φαίνεται μάλιστα πολύ φτηνός. 

https://www.skroutz.gr/s/30627647/VS-Symvato-Toner-gia-Laser-Ektypoti-Brother-TN-2420-XXL-6000-Selidon-Mayro.html

Τι προτείνετε;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LuciferX είπε

Το πρώτο toner που είχε με την αγορά του ζήτημα να έβγαλε 500 σελίδες.

Συνήθως το πρώτο toner έχει πιο λίγο γραφίτη από τα επόμενα. Μπορείς να ρωτήσεις κάποιο μαγαζί που γεμίζει μελάνια εάν μπορεί να σου βάλει γραφίτη στο δικό σου άδειο toner.

Δημοσ.

Ο συγκεκριμενος κωδικος ειναι οντως πολυ φθηνος στη χονδρικη, απλα αυτοι το παρακανανε στο σκρουτζ, παιζει να πηγαινουν για ξεφτιλα κερδος τυπου 0,50€.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lector είπε

Ο συγκεκριμενος κωδικος ειναι οντως πολυ φθηνος στη χονδρικη, απλα αυτοι το παρακανανε στο σκρουτζ, παιζει να πηγαινουν για ξεφτιλα κερδος τυπου 0,50€.

Το θέμα είναι αν ταιριάζει στον δικό μου. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, LuciferX είπε

Το θέμα είναι αν ταιριάζει στον δικό μου. 

Οχι. Θα ψαξεις για το TN2510.

Δημοσ.
On 26/04/2025 at 18:29, LuciferX said:

Γεια σας, θέλω να αλλάξω toner στον Brother  HL-L2400DW. Το πρώτο toner που είχε με την αγορά του ζήτημα να έβγαλε 500 σελίδες. Μου φάνηκε λίγο. Ίσως επειδή δεν είχα κάνει ρύθμιση για χαμηλότερη ποιότητα μαύρου. Έψαξα στην εφαρμογή, δεν βρήκα τέτοια λειτουργία...

Έχουμε κάποιες προτάσεις συμβατών toners για τον συγκεκριμένο; Βρήκα αυτόν, αλλά είναι σίγουρα συμβατός; Μου φαίνεται μάλιστα πολύ φτηνός. 

https://www.skroutz.gr/s/30627647/VS-Symvato-Toner-gia-Laser-Ektypoti-Brother-TN-2420-XXL-6000-Selidon-Mayro.html

Τι προτείνετε;

συνηθως το πρωτο δεν ειναι full γεματο για ευνοητους λογους ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...