Fandom Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Πρόσφατα εγκατέστησα το windvd6 platinum και ενώ φαινομενικά έχει πολλές επιλογές, καθυστέρει στο playback (skipping) και δεν παίζει διάφορα αρχεία βίντεο... Εσείς τι προτιμάτε; Windvd 6 ή Powerdvd 5 ; (ή μήπως κάποιο άλλο)
overclocker Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Egw protimw to Power DVD 5 Deluxe gia tin poly kali eikona tou kai ton kalytero ixo apo ola ta alla software players (gia DVD playback milame panta!).
Silok Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Mια ψήφος στο Power DVD 5 Deluxe για όλα τα παραπ'ανω και γιατί το WINdvd χαλάει το autoplay των windows
sot78 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 PowerDVD 5 to windvd crasarei asistola,den pezei olla ta arxeia kai fysika arxei aparadekta merikes fores sto PLAYBACK
manik Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Αν και τα έχω και τα 2 προτιμώ το WinDVD 6 καθώς έχει πάρα πολλές επιλογές ρύθμισης εικόνας και ήχου που δεν έχει το PowerDVD και στα δικά μου ηχεία 5.1 ακούγεται καλύτερα ο ήχος σε σχέση με το PowerDVD. Θα δούμε βέβαια και την νέα έκδοση του PowerDVD όταν βγει τι θα λέει.
sotris99 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Power DVD XP 4.0. Μπορεί να μην έχει τα features του 5.0 αλλά είναι καλύτερο σε σταθερότητα, ποιότητα, και εικόνα... ΒΤW έχετε δει σε κανά ελληνικό μαγαζί το WinDVD 6.1 σε retail έκδοση???
vagpap Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Θα ψηφίσω PowerDVD 5.0 και εγώ επειδή το WinDVD είναι πιο βαρύ στο σύστημα. Όταν παλαιότερα είχα 2-κάναλη κάρτα ήχου προτιμούσα πάντως το ATi DVD... Μακράν η καλύτερη εικόνα που έχω δει (Cinemaster γαρ). To κακό είναι ότι δεν υποστήριζε πολυκάναλο ήχο (δεν ξέρω αν καμιά νέα έκδοση έχει έξοδο SPDIF)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Μακράν το Media Player Classic.
alfas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 PowerDVD Mou to eixe protinei enas filos.... Mia fora to dokimasa emeina euxaristimenos....kai..???apo tote POWER-DVD Einai euxristo kai i teleutaia ekdosi exo dei allages polles kai stin eikona kai polles ri8miseis sto HXO.... Bebaia tora den mporo na po oti to xrisimopoio giati den blepo pleon tainies DVD sto PC...alla panta to exo egkatestimeno..olo kai kapou 8a xriastei!!
ALEXANDER! Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 power dvd kai apo emena... ) to xrisimopoio apo tis prwtes tou ekdwseis... den exei kanena provlhma
balabush Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Στις παλιότερες εκδόσεις χρησιμοποιούσα το WINDVD, αλλά με το POWERDVD 5 τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος, άρα άλλη μία ψήφο στο PowerDVD.
parsifal Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Media Player Classic's internal MPEG2 Decoding support RULEZ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.