FireFoxGr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Γειά σε όλους. Πριν λίγες μέρες κατέβασα την έκδοση Home απο το site του F-Secure και χθες δοκίμασα την εγκατάσταση αφού πρώτα έκανα format. Αφότου έκανα install (με 30 μέρες evaluation), κάνω restart το μηχάνημα. Καθώς τα Windows (XP) φορτώνουν και πάνω που εμφανίζεται ο κέρσορας του ποντικιού, ακούω τον δίσκο να κλείνει και το μηχάνημα να κάνει reset. Το άφησα να ξανακάνει ακόμη μια φορά φορτώνοντας τα Windows κανονικά αλλά ξανά το ίδιο μοτίβο. Δοκιμάζω με recently settings that worked και βλέπω στο management console του F-Secure οτι το antivirus δεν έκανε initialise.. Με Re-Install τα ίδια προβλήματα. Σχετικά με τα windows μαζί με το φορμάτ έβαλα και όλα τα updates από το windows update οπότε δεν νομίζω να βρίσκετε εκεί κανένα πρόβλημα. Καμιά ιδέα ; Υ.Σ.: Όχι τίποτα, αλλά έκανα φορμάτ για να αλλάξω και το antivirus (Norton), και όλο προβλήματα :?
Fandom Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Φίλε το f-secure είναι απο τα καλύτερα προγράμματα antivirus αλλά και με τις περισσότερες ασυμβατότητες απο όλα. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα με 2 εκδόσεις του που είχα δοκιμάσει... Η λύση είναι safe mode-->uninstall. Το λεώ γιατι κ εγώ έκανα φορμάτ πρόσφατα, πέρασα σπ2 κ είπα να το ξαναδοκιμάσω...δούλεψε μια χαρά!! Λεω αντε επιτέλους συμμορφώθηκε...εγκαθιστώ μετά στο sygate firewall 5.5.2577, κάνω reboot, τα ίδια φόρτωνε windows κ έκανε reset..! Δεν μας παρατάς λέω, uninstall κ νορτον 2004 (μαμακιούλα αλλα τι α κάνεις..)
humnut Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 και γιατί δεν βάζετε panda ; Oloi lene gia to Norton alla to Panda einai to xeirotero resource hogger apo ola ta antivirus
kom Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 σοβαρά ε ; σε τι σύστημα μήπως σε pentium 100 ;
FireFoxGr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Τι να πω πάντως, λένε οτι είναι το καλύτερο και έχει ασυμβατότητες ... λίγο περίεργο. Πάντως ελπίζω με το SP2 όπως είπες Fandom να φτιάξουν τα πράγματα (για Firewall έχω το ZA). Απ' ότι κατάλαβα πάλι ο νόρτον θα μας δώσει την λύση... Κρίμα πάντως γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα για το FSecure και μου φαίνετε περίεργο.
humnut Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 σοβαρά ε ; σε τι σύστημα μήπως σε pentium 100 ; Ston pentium 100 mou Norton (mazi me firewall) Panda (me firewall)
kom Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 μη το βλέπεις έτσι αλλά δες το στην πράξη μερικές φορές τα νούμερα δεν λένε τίποτα προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από το panda και δεν έχω προβλήματα κρασαρίσματος και κολήματος από αυτό σε αντίθεση με το norton
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.