Fan Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Κάποια στιγμή σταμάτησε να βγάζει κρύο αέρα το κλιματιστικό. Δεν θυμάμαι εάν έγινε απότομα ή σταδιακά. Το πήγα σήμερα σε συνεργείο και ο μάστορας μου είπε ότι έχει φρέον και ότι μάλλον δεν λειτουργεί το κομπρεσέρ το κλιματιστικού. Μου είπε ότι μπορεί να προσπαθήσει να το φτιάξει, αλλιώς πρέπει να αγοράσουμε καινούριο. Το θέμα είναι εάν έχει νόημα να βγάλει το φρέον που έχει και να προσπαθήσει να το φτιάξει ή να πάω κατευθείαν για αγορά. Περισσότερο το λέω για να γλιτώσω, σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, τα μαμησιάτικα που θα ζητήσει για την προσπάθειά του. Το αυτοκίνητο είναι ένα Ε90.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 23 λεπτά πριν, Fan είπε Κάποια στιγμή σταμάτησε να βγάζει κρύο αέρα το κλιματιστικό. Δεν θυμάμαι εάν έγινε απότομα ή σταδιακά. Το πήγα σήμερα σε συνεργείο και ο μάστορας μου είπε ότι έχει φρέον και ότι μάλλον δεν λειτουργεί το κομπρεσέρ το κλιματιστικού. Μου είπε ότι μπορεί να προσπαθήσει να το φτιάξει, αλλιώς πρέπει να αγοράσουμε καινούριο. Το θέμα είναι εάν έχει νόημα να βγάλει το φρέον που έχει και να προσπαθήσει να το φτιάξει ή να πάω κατευθείαν για αγορά. Περισσότερο το λέω για να γλιτώσω, σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, τα μαμησιάτικα που θα ζητήσει για την προσπάθειά του. Το αυτοκίνητο είναι ένα Ε90. Ρωτα ποσο κοστιζει η προσπαθεια η επισκευης και ποσο η αλλαγη. Νομιζω αυτο θα παιξει κομβικο ρολο. Αν η προσπαθεια επισκευης κοστιζει 100€ ενω η αλλαγή 1000€, εχει διαφορα και αξιζει να δοκιμασεις. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, micos000 είπε Ρώτα και για μεταχειρισμένο. Το είχα ψάξει για μεταχειρισμένο για άλλο αμάξι αλλά δεν είχαν καμμια εγγυηση Για 200 ευρω έβαλα καινούργιο. Αν ο TS είναι Αθήνα https://www.cryotech.gr/ Επεξ/σία 23 Απριλίου από Γιάννης Platano 1
mike15 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου αν κρατησεις το αυτοκινητο βαλε καινουριο.πανε και σε ενα εξειδικευμενο να σου πουν την γνωμη τους πρωτα.πανε στο φλασκη.
Fan Δημοσ. 23 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Το είχα ψάξει για μεταχειρισμένο για άλλο αμάξι αλλά δεν είχαν καμμια εγγυηση Για 200 ευρω έβαλα καινούργιο. Αν ο TS είναι Αθήνα https://www.cryotech.gr/ Είμαι εκτός Αθηνών αυτές τις ημέρες. Μόνο 200 ευρώ το καινούριο; Με τοποθέτηση κτλ σύνολο; Πάντως, όντως πρέπει να έχει πρόβλημα το κομπρεσέρ, γιατί όταν πατάς το κουμπί δεν ακούγεται κάποιος ήχος. 2 ώρες πριν, mike15 είπε αν κρατησεις το αυτοκινητο βαλε καινουριο.πανε και σε ενα εξειδικευμενο να σου πουν την γνωμη τους πρωτα.πανε στο φλασκη. Μάλλον του χρόνου θα το δώσω το αυτοκίνητο. Σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο το πήγα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 19 λεπτά πριν, Fan είπε Είμαι εκτός Αθηνών αυτές τις ημέρες. Μόνο 200 ευρώ το καινούριο; Με τοποθέτηση κτλ σύνολο; Πάντως, όντως πρέπει να έχει πρόβλημα το κομπρεσέρ, γιατί όταν πατάς το κουμπί δεν ακούγεται κάποιος ήχος. Μάλλον του χρόνου θα το δώσω το αυτοκίνητο. Σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο το πήγα. 200 ευρω η διαφορα 450 το καινουργιο
mike15 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 3 ώρες πριν, Fan είπε Είμαι εκτός Αθηνών αυτές τις ημέρες. Μόνο 200 ευρώ το καινούριο; Με τοποθέτηση κτλ σύνολο; Πάντως, όντως πρέπει να έχει πρόβλημα το κομπρεσέρ, γιατί όταν πατάς το κουμπί δεν ακούγεται κάποιος ήχος. Μάλλον του χρόνου θα το δώσω το αυτοκίνητο. Σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο το πήγα. και καλα θα κανεις,μπελας ειναι αυτο το μοντελλο και οσο περνανε τα χρονια θα βγαζει κιαλλα.εξουσιοδοτημενο λενε την αντιπροσωπεια,εκει πηγες? γιατι εκει μονο καινουρια βαζουν δεν διορθωνουν. εκτος αν πηγες σε εξιδικευμενο και το λες εξουσιοδοτημενο οποτε πασο.καινουριο αν δεν κανω λαθος κανει 1000ρικο 1
papoys1 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 11 ώρες πριν, Fan είπε Είμαι εκτός Αθηνών αυτές τις ημέρες. Μόνο 200 ευρώ το καινούριο; Με τοποθέτηση κτλ σύνολο; Πάντως, όντως πρέπει να έχει πρόβλημα το κομπρεσέρ, γιατί όταν πατάς το κουμπί δεν ακούγεται κάποιος ήχος. Μάλλον του χρόνου θα το δώσω το αυτοκίνητο. Σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο το πήγα. Αφού του χρόνου θα το δώσεις στα μεταχειρισμένα στο 150άρι το βλέπω. Πήγαινε και σε κάποιο άλλο ηλεκτρολόγο να κάνεις μια ερώτηση. Φυσικά αυτός που θα τοποθετήσει βγάζει πρωτα το φρέον γιατί είναι πακάκριβο το ξαναβάζει μετά και προσθέτει κάποια ποσότητα αν χρειάζεται. 2
meletis_m Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Fan είπε Κάποια στιγμή σταμάτησε να βγάζει κρύο αέρα το κλιματιστικό. Δεν θυμάμαι εάν έγινε απότομα ή σταδιακά. Το πήγα σήμερα σε συνεργείο και ο μάστορας μου είπε ότι έχει φρέον και ότι μάλλον δεν λειτουργεί το κομπρεσέρ το κλιματιστικού. Μου είπε ότι μπορεί να προσπαθήσει να το φτιάξει, αλλιώς πρέπει να αγοράσουμε καινούριο. Το θέμα είναι εάν έχει νόημα να βγάλει το φρέον που έχει και να προσπαθήσει να το φτιάξει ή να πάω κατευθείαν για αγορά. Περισσότερο το λέω για να γλιτώσω, σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, τα μαμησιάτικα που θα ζητήσει για την προσπάθειά του. Το αυτοκίνητο είναι ένα Ε90. O μαστορας είναι για κλιματισμό οχημάτων ; Απευθυνσου σε μαγαζί για κλιματισμό οχημάτων . Πέρσι έκανα τέτοια δουλειά για Opel. Μπορεί να είναι κομπρεσέρ , μπορεί να είναι συμπλέκτης κομπρεσέρ . Εάν παίρνει επισκευή φτιάξε το δικό σου . Το φρένο το R134 τα 3-4 χρόνια έχει σταδιακή αύξηση τιμής / kg Με 200€ που γράφεις είναι καινουργιο ή ανακατασκευασμένο; Επεξ/σία 24 Απριλίου από meletis_m
Chloe2 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Μια οικονομική λύση είναι να τοποθετηθεί στο αμάξι mini usb κλιματιστικό ή ανεμιστηράκι αυτοκινήτων. 2
micos000 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 45 λεπτά πριν, Chloe2 είπε Μια οικονομική λύση είναι να τοποθετηθεί στο αμάξι mini usb κλιματιστικό ή ανεμιστηράκι αυτοκινήτων. Ένα καλό mini air cooler κοστίζει γύρω στα 300 οπότε καλύτερα να φτιάξει το δικό του. Τα φθηνά των 50€ δεν κάνουν δουλειά και μπορεί να χάνουν νερά ή θα γλιστράνε από τη θέση τους. Τα ανεμιστηράκια για το αυτοκίνητο πιστεύω ότι μόνο φασαρία θα κάνουν. 1
Chloe2 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 1 ώρα πριν, micos000 είπε Τα ανεμιστηράκια για το αυτοκίνητο πιστεύω ότι μόνο φασαρία θα κάνουν. Άρα γιατί υπάρχουν σε καταστήματα με είδη αυτοκινήτων; Mini φορητά κλιματιστικά φαίνεται ότι υπάρχουν με λιγότερα από 25 ευρώ. Δεν γνωρίζω ποια μοντέλα είναι λιγότερο ή περισσότερο αποδοτικά/ αξιόπιστα. Εάν μελλοντικά πουληθεί το αμάξι ή δοθεί με απόσυρση μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί ο φορητός εξοπλισμός.Φυσικά το ιδανικότερο είναι είτε να επισκευαστεί σωστά το κλιματιστικό του αμαξιού με λίγα χρήματα ή να αγοραστεί νέο. 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα