Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδάκι: "Βρες την ταινία" με ατάκες... [παλιό και νέο]

Child_In_Time

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τώρα μια μικρή παρένθεση... :idea:

Ποιός/ά και σε ποιά ταινία είπε:

Πού 'σαι Τζένη να με χιλιοφασκελώσεις;!

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
[i']You can either win or you're gonna lose. The point is, can you win or lose like a man?[/i]

Είναι το Any Given Sunday, η σχέση είναι ο Πατσίνο. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν την είχα προσέξει νωρίτερα (την ατάκα που είχε βάλει o dim_B). Νομίζω μάλιστα ότι η πλήρης φράση είναι: Any Given Sunday, you can either win or you're gonna lose. The point is, can you win or lose like a man? , γιατί είναι η μόνη φορά (αν δεν κάνω λάθος) που αναφέρεται ο τίτλος.

Δημοσ.

Σωστά, έκοψα την αρχή αν και στην ταινία το "any ginen Sunday" το λέει ο Pacino και το υπόλοιπο το συμπληρώνει η Cameron Diaz.

Δημοσ.

Ξέχασα να βάλω άλλη ατάκα τις προάλλες, αλλά αφού κανείς άλλος δεν πήρε πρωτοβουλία:

Cοme οn, all the lοng distance lines are dοwn? What abοut satellite? Is it snοwing in space? Dοn't you keep οpen a line for emergencies οr fοr celebrities? I'm bοth. Ι'm a celebrity in an emergency!

Δημοσ.

theobabis, what are the odds? Απίστευτο... :shock: (υγ: δεν είχα δει την ss, αλλά μόλις έβαλα την ατάκα πήγα να δω τι παίζει και στο άλλο παιχνίδι και... :shock: )

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τι θα λέγατε να παίξουμε κ άλλο ένα παιχνίδι (όπως αυτό με τις εικόνες), αλλά αντί για εικόνες να βάζουμε ατάκες από ταινίες; Όχι πολύ δύσκολες εννοείται. Κάτι που να μπορεί να έχει μείνει στο μυαλό κάποιου. Να μην είναι "Απο ποιά ταινία είναι η ατάκα <Άντε γεια. Τα λέμε>" :grin:

Λοιπόν, ξεκινάω εγώ

Say "what" one more time motherfucker! Say "what" one more time!

Δημοσ.

Ουπς! Sorry, δεν έψαξα αν υπάρχει. Μα γιατί σταμάτησε; Ωραίο παιχνίδι πρέπει να είναι! Μήπως υπάρχει πρόβλημα με το ότι οι ατάκες βρίσκονται από το google;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...