Weiss Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Nothing wrong with shooting as long as the right people get shot.
Weiss Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Ena hint giati vlepw oti kolisate: H tainia einai "vrwmiki" =)
konnak Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Βρώμικη, ε; Βρώμικος Χάρυ; Τώρα ποια απ' όλες είναι... Dirty Harry? Ή μήπως Magnum Force? Άλλες τώρα δεν θυμάμαι...
claudio_21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Βρώμικη, ε; Βρώμικος Χάρυ; Τώρα ποια απ' όλες είναι... Dirty Harry? Ή μήπως Magnum Force? Άλλες τώρα δεν θυμάμαι... Psifizw Magnum Force! Ayto einai!
claudio_21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 "Lord! It's a miracle! Man up and vanished like a fart in the wind!" Arketa eukolo...
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 konnak to vrikes!!! afto einai sigoura... vale gia na min argoume!
konnak Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Next: "Well, yes, nοthing΄s wrοng with science. Ya know, between air cοnditioning and the Pοpe, I΄ll take air cοnditioning."
konnak Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Μα κανείς; Hint, είναι από τις αγαπημένες του dim_b. dim ψάρωσες; Στάνταρ κάτι θα σου θυμίζει...
dim_b Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Πράγματι μου θύμιζε κάτι, αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία χθες. Επειδή όμως με προκάλεσες, έσπασα το κεφάλι μου (μεταφορικά, έτσι; ) και μετά από αρκετή σκέψη κατέληξα ότι ο μόνος που θα μπορούσε να γράψει κάτι τέτοιο, είναι ο Woody Allen και η ταινία είναι το Deconstructing Harry. [offtopic] Επειδή είχες πει ότι ήθελες να πάρεις το τεύχος του Σινεμά που την είχε δώσει, θα σε απογοητεύσω λέγοντάς σου ότι την είχε δώσει σε VHS [/offtopic]
konnak Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Φυσικά, το Deconstructing Harry είναι. Play dim_b ! [offtopic] Επειδή είχες πει ότι ήθελες να πάρεις το τεύχος του Σινεμά που την είχε δώσει, θα σε απογοητεύσω λέγοντάς σου ότι την είχε δώσει σε VHS [/offtopic] Play.com !
Cristina Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Play.dim_b (όπως play.com); Έχω μια απορία... Ψάχνω μια κωμωδία εδώ και καιρό (από πείσμα κυρίως) που θυμάμαι μια ατάκα μόνο και είναι 2 λέξεις όλες κι όλες... Αν σας την βάλω (την λέξη ντε! ) για το game, θα μου βρείτε την ταινία; :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.