sotris99 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 The terminator 2 Konnak it is your turn :wink:
konnak Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 ας βάλει ο κάιζερ, δεν είχα δει ότι είχε ποστάρει πριν από μένα, εξάλλου τι 1 τι 2.
KaizerSoze Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Ma gia to 2 elega kai egw... Anyway,dokimazw na valw ena mini-dialogo -"I've seen three coats like that " -"where...?" -"Inside the coats were three men" -"And...?" -"Inside the men were three bullets!"
konnak Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Ma gia to 2 elega kai egw... Το φαντάστηκα, αλλά όπως σου είπα το είδα μετά ότι είχες ποστάρει. Ο διάλογος κάτι μου λέει, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ
Child_In_Time Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Κλασσικό γούεστερν.. "Κάποτε στην Δύση"! Ήταν στις αρχικές σκηνές αν θυμάμαι καλά και πρέπει να είναι ατάκα του Τσάρλς Μπρόνσον..
KaizerSoze Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Yeah Child_In_Time, you're right!! Your turn
Child_In_Time Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Κάτι εύκολο.. [Το βάζω στα Ελληνικά γιατί δεν θυμάμαι την ακριβής διατύπωση] Δυστυχώς μιλάω μόνο δυο γλώσσες.. Αγγλικά και άσχημα Αγγλικά!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 The Fifth Element, ο Corbain Dallas μέσα στο ταξί του προσπαθεί να συννενοηθεί με την Mila (βγάλσιμο γλώσσας έξω, γρήγορα τα χάπια για την καρδιά μου) Jojovich. Ας βάλει κάποιος άλλος, δεν είμαι πρόχειρος.
KaizerSoze Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 pernw seira There's nothing more sexy in this earth,I tell you,than a woman that you have to sallute in the morning. Promote them all I say.If you haven't had a blowjob from a woman that outranks you let the best in life pass by.Unfortunately I have to settle with cold showers until the elect a woman in the White House
Weiss Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 A few good men , otan o Jack Nicholson stravwnei me ton Tom Cruise Na valw kai egw ena eykolo : "Like a blind man in an orgy, I'm going to have to feel my way around"
konnak Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Και μένα αυτό μου πρωτοήρθε στο μυαλό αλλά δεν νομίζω να είναι. Αφ' ενός έχω δει τόσες φορές την ταινία που θα το θυμόμουν, αφ' ετέρου θα ήταν πολύ προφανές.
Weiss Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Hint : i tainia einai poly gnwsti kwmwdia fimismeni gia tetoies atakes=)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.