dim_b Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Ας βάλει όποιος θέλει. Αν βάλω εγώ, θα είναι πάλι κανένα πολύ δύσκολο
KaizerSoze Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Nai,tous to leei ekeinos o Antistasiakos otan pethainei e?lool Na valw? "Well if I weren't a rich man, I would be a great man"
Child_In_Time Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Μάλλον, KaizerSoze η ατάκα σου ήταν κάπως δύσκολη.. Προσωπικά δεν μου θυμίζει τίποτα και απ' ότι φαίνεται και σε κανέναν άλλο.. Δεν δοκιμάζεις κάτι πιο ..'βατό';
KaizerSoze Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Good job konnak,eides pou den htan dyskoli? Neeeeeeext
konnak Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Rosebud, ε; Έχω να την δω πολλά χρόνια, αλλά είναι πολύ χαρακτηριστική η ατάκα που έβαλες τώρα που το ξανασκέφτομαι, απορώ που είχα αμφιβολίες... Δεν προλαβαίνω να κάτσω να βρω ατάκα που δεν γκουγκλίζεται, οπότε όποιος θέλει...
Child_In_Time Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Μιας και έχω πάντα στο μυαλό μια ατάκα από μια αγαπημένη μου ταινία.. Πιστεύω ότι είναι εύκολη. Όποιος έχει δει την ταινία (σίγουρα αρκετοί) θα την αναγνωρίσει εύκολα, από το 'περίεργο' χιούμορ. ** My grandfather used to work for your grandfather. Of course the rates have gone up. **
Child_In_Time Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Ακριβώς.. Κορυφαία ταινία, κορυφαία σκηνή η συγκεκριμένη (η πρώτη γνωριμία του απίστευτου Ίγκορ με τον Δρ. Φράνκεσταιν στον σταθμό του τρένου). Συνεχίζεις theobabis...
theobabis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 γμτ...ειναι ποιο δυσκολο απο οτι νομιζα... Don't call me stupid.
sotris99 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Πώπω δεν μου κατεβαίνει τίποτα!!!! Τελικά το παιχνιδάκι είναι πιο δύσκολο από ότι φαίνεται. Για αυτό βάζω κάτι εύκολο "Ι swear i will not kill anyone"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.