Προς το περιεχόμενο

External case? Oχι αλλο ευχαριστω.

theobabis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

theobabis, το firewire έχει θεωρητική ταχύτητα 400Μbps ή 50MB/sec... οπότε μπορείς να υπολογίσεις τι bandwidth μπορεί να σηκώσει...

Για το pcmcia sata οι συμβατότητες δεν έχουν να κάνουν τόσο με το hardware (καθότι το pcmcia είναι controller που από την στιγμή που τον έχει ο φορητός σου είναι και συμβατός), αλλά κυρίως με το software... δηλαδή μπορεί να έχεις πρόβλημα με τα win98 π.χ...

Καλή η λύση της pcmcia... λές να υπάρχει και σε sata-raid...??? :mrgreen:

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχουν. Μιά πολύ ενδιαφέρουσα (αλλά ακριβούτσικη) λύση είναι αυτό το case που δέχεται 2 δίσκους. 137? στο pixmania.

Κάπου είχα δει και κάποιους εξωτερικούς δίσκους ethernet της LaCie, αλλά ήταν πολύ ακριβοί.

EDIT Μέχρι να κάνω το post, το είχες βρει και εσύ :lol:

Δημοσ.

χμ,,,,τι να πω ..και εγω στο παλιό φορητό έχω γεμίσει με frame και usb 1.1 συσκευές...πχ skystar ,dvd-R,remote..pcmcia me usb2 ...μήπως πρέπει να τα πετάξουμε οκ να τα πουλήσουμε και να πέρουμε ένα tower...αντε ένα media ...να κάνουμε δουλειά!

Δημοσ.

To θέλω επειδή τώρα που έβαλα το media center στο xbox λέω να πετάξω όλες τις ταινίες μέσα από divx / rm / ogm / mov / mpeg και να τα παίζω από εκεί χωρίς να είναι ανοικτό το pc και τα κατεβαστήρια να σώζουν εκεί...

Δημοσ.

Jaco : Den eimai sigouros alla an thimamai kala, to firewire exei aneksarthto bandwidth apo tis syskeues pou syndeeis panw tou. Dhl, sta 400mbps ( firewire ena giati to 2 = 800mbps ) oses syskeues k na syndeseis to bandwidth tha paramenei 400mbps gia kathe 1. Enw to usb 2, moirazetai to bandwidth se kathe syskeuh pou syndeetai. An kanw lathos diorthwste me :)

Δημοσ.

ναι έτσι είναι... εκτός και αν η μία fireware είναι εσωτερική (για πανελάκι) και έχεις συσκευή επάνω μειώνει την ταχύτητα των άλλων firewire.

Δημοσ.

Αυτό το κουτάκι της Netgear μάλλον θα το πάρω κάποια στιγμή. Το κατεβαστήρι που θέλω να στήσω είναι αρκετά παλιό και μάλλον θα έχει πρόβλημα με μεγάλους δίσκους, οπότε βάζουμε το κουτί στον router, πετάμε μέσα και 2x200GB και όλα καλά :lol:

Δημοσ.

και εγώ θα το πάρω για να ξαναβάλω σε λειτουργία τον 486 (!) μου... Ας είναι καλά το μtorrent που είναι tiny... Δημήτρη αν το παραγγείλεις πάρε ένα τηλεφωνάκι να προσθέσω και εγώ ένα και να μοιραστούμε τα έξοδα αποστολής, χρεώνοντας την κάρτα σου ή την κάρτα μου....

Δημοσ.

Στο ένα έχει 139 eur...

Το άλλο είναι στα γερμανικά...

Άσε προτιμώ την pixmania. Εξάλλου είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτούς.

Δημοσ.

Δικαίωμα σου είναι να το πάρεις από όπου θέλεις. Εγώ το είπα απλά ενημερωτικά.

Πάντως το Technikdirekt το έχει 111? και το Mindfactory 88?, ενω το Pixmania 137?. Χωρίς μεταφορικά όλες οι τιμές.

Δημοσ.

Γιατί δεν αλλάζεις το εσωτερικό DVD-Rom ή CD-Rom του φορητού με ένα DVD Writer σαν το ΝΕC 6550 ή 6500; Aπό ότι εχω δει κανει στην πλειοψηφία των φορητών της αγοράς.

Δημοσ.

Netgear SC101 Storage Central SC101 (nur RAID1) ohne Platten (DE)

Netgear SC101 Storage Central SC101 (nur RAID1) ohne Platten (ML)

Τι διαφορά έχουν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...