Καριώτης1 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Πριν από λίγες μέρες έβαλα το Studio AV/DV της Pinnacle και έκανα capture από αναλογική βιντεοκάμερα (Panasonic RX27) έκανα λήψη κανονικά την ταινία αλλά δυστηχώς δεν υπήρχε ήχος. Μάλλον το πρόβλημα το εντοπίζω στην σύνδεση των καλωδίων. Μπορώ να έχω κάποια βοήθεια.Σημ. capture κάνω με το Pinnacle 9. :?: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
as223 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Για καλωδια δεν μπορω να σε βοηθησω... Μπορει ομως να φταιει κατι αλλο: Πηγαινε programs > accessories > entertainment > volume control > options > properties > recording Τσεκαρισε τα ολα και μετα κανε enable το καταλληλο (μαλλον το line in θα ειναι) Αν δεν το βρεις πειραματισου λιγο... Εγω τουλαχιστον παντα ετσι την πατουσα, εκανα capture απο το TV tuner και μετα συνειδητοποιουσα πως δεν ειχα ενεργοποιησει το Line in και δεν ειχα ηχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καριώτης1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Αυτό ήταν φίλε μου ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.