ALXIOA Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Καλησπέρα αγαπητά μελοι. Έχω την μητρική b450m ds3h με τον CPU Ryzen 5600g με ενσωματωμένα γραφικά. Όλα έπαιζαν μια χαρά ώσπου έκανα πριν καμιά ώρα αναβάθμιση το bios στην έκδοση f67g.. πριν φορούσε f66g και όλα έπαιζαν μια χαρά είχα δηλαδή εικόνα από τον επεξεργαστή Μετά την αναβάθμιση που έκανα στο bios δεν έχω εικόνα. Έκανα επανεκκίνηση . Άλλαξα θέση της μνήμες ραμ. Έβγαλα έβαλα την μπαταρία. ΤΙΠΟΤΑ . Εβαλα μια εξωτερική κάρτα γραφικών και είχα κανονικά εικόνα. Αλλά από τον επεξεργαστή όχι. Η επιλογή από το bios graphics είναι στο auto. Όπως ήταν δεν πείραξα κάτι δηλαδή .. Tι σκατα έγινε και δεν έχω πλέον εικόνα ? Μπορώ να γυρίσω πίσω στην προηγούμενη έκδοση που φορούσε το bios και πως?? Ευχαριστώ
nickol-us Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Ψάξε να βρεις ρύθμιση για τα ενσωματωμένα γραφικά και δες τι επιλογές υπάρχουν. Δοκίμασε να το βάλεις ακόμη και force. Αν το bios παραμένει ίδιο και το βίντεο που βρήκα σωστό: chipset → intergrated graphics
ALXIOA Δημοσ. πριν από 14 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Ψάξε να βρεις ρύθμιση για τα ενσωματωμένα γραφικά και δες τι επιλογές υπάρχουν. Δοκίμασε να το βάλεις ακόμη και force. Αν το bios παραμένει ίδιο και το βίντεο που βρήκα σωστό: chipset → intergrated graphics Ευχαριστώ για την απάντηση. Έκανα ότι λέει το βίντεο. Έβαλα δηλαδή τις ίδιες επιλογές αλλά τώρα δεν έδειχνε ούτε η κάρτα μου. Ενώ έπαιζε πριν . Δεν έβλεπα τίποτα ούτε στο μενού bios. Αναγκάστηκα . Έβγαλα την μπαταρία από το pc. Άλλαξα ξανά θέσεις στις ραμ και ευτυχώς επανήλθε τουλάχιστον από την κάρτα.. Δεν ξέρω τι συμβαίνει και τι άλλαξε ξαφνικά
nickol-us Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 λεπτό πριν, ALXIOA είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Έκανα ότι λέει το βίντεο. Έβαλα δηλαδή τις ίδιες επιλογές αλλά τώρα δεν έδειχνε ούτε η κάρτα μου. Ενώ έπαιζε πριν . Δεν έβλεπα τίποτα ούτε στο μενού bios. Αναγκάστηκα . Έβγαλα την μπαταρία από το pc. Άλλαξα ξανά θέσεις στις ραμ και ευτυχώς επανήλθε τουλάχιστον από την κάρτα.. Δεν ξέρω τι συμβαίνει και τι άλλαξε ξαφνικά Έπρεπε να κάνεις μόνο τη ρύθμιση ώστε να φορτώνουν (forced) τα ενσωματωμένα γραφικά, τα υπόλοιπα δεν έπρεπε να τα πειράξεις. Φυσιολογικό που δεν έβλεπες πλέον την κάρτα, μετά το clear cmos επανήλθε. Δοκίμασες τα ενσωματωμένα γραφικά, έχοντας την κάρτα γραφικών εκτός ή προσπαθείς να συνδυάσεις και τα δύο; Χωρίς κάρτα γραφικών, μετά το force integrated δεν δείχνει πάλι τίποτα;
ALXIOA Δημοσ. πριν από 14 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 14 ώρες 5 λεπτά πριν, nickol-us είπε Έπρεπε να κάνεις μόνο τη ρύθμιση ώστε να φορτώνουν (forced) τα ενσωματωμένα γραφικά, τα υπόλοιπα δεν έπρεπε να τα πειράξεις. Φυσιολογικό που δεν έβλεπες πλέον την κάρτα, μετά το clear cmos επανήλθε. Δοκίμασες τα ενσωματωμένα γραφικά, έχοντας την κάρτα γραφικών εκτός ή προσπαθείς να συνδυάσεις και τα δύο; Χωρίς κάρτα γραφικών, μετά το force integrated δεν δείχνει πάλι τίποτα; Πριν έπαιζε και με την κάρτα γραφικών μέσα . .με το προηγούμενο bios. Δεν είχα θέμα. Εννοώ έβαλα τις επιλογές που δείχνει μόνο forced. Δεν έκανα τις άλλες ρυθμίσεις. Όχι δεν έβγαλα την κάρτα για να δοκιμάσω χωρίς την κάρτα.
nickol-us Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δεν κατάλαβα οτι κάνεις παράλληλη χρήση. Λογικό που το forced δεν έπαιξε. Για δες peripherals → initial display output είναι ρυθμισμένο στα ενσωματωμένα γραφικά; https://youtu.be/W-CRVn-gj0Q?si=DGhY1agXurAsuK3U&t=642
ALXIOA Δημοσ. πριν από 13 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 13 ώρες 15 λεπτά πριν, nickol-us είπε Δεν κατάλαβα οτι κάνεις παράλληλη χρήση. Λογικό που το forced δεν έπαιξε. Για δες peripherals → initial display output είναι ρυθμισμένο στα ενσωματωμένα γραφικά; https://youtu.be/W-CRVn-gj0Q?si=DGhY1agXurAsuK3U&t=642 Είναι ναι. IGD VIDEO επιλεγμένο..
dsi44 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες βγαλε την vga ,βγαλε μπαταρια μητρικης και δοκιμασε χωρις τη vga.
micos000 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δοκίμασε και να κάνεις ένα load otimized defaults μήπως και στρώσει. Να ρωτήσω όμως, γιατί έκανες bios update, ιδίως σε τόσο μικρο version update. Είχες κάποιο θέμα;
ALXIOA Δημοσ. πριν από 8 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 ώρα πριν, micos000 είπε Δοκίμασε και να κάνεις ένα load otimized defaults μήπως και στρώσει. Να ρωτήσω όμως, γιατί έκανες bios update, ιδίως σε τόσο μικρο version update. Είχες κάποιο θέμα; Όχι κανένα θέμα. Μπήκα τυχαία στην εφαρμογή της μητρικής. . Είδα ότι είχε ενημέρωση και την έκανα . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα