chek2fire Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου Ηρθε νομίζω η ώρα μετά από μια δεκαετία απροβλημάτιστης λειτουργίας του Draytek μου 2860 να κάνω αναβάθμιση στο 2927. Ο λόγος είναι ότι εδώ και λίγες μέρες το router μου παγώνει τελείως και χάνω γενικά την πρόσβαση και μάλλον ετοιμάζεται να παραδώσει από τι φένεται. Τι λέτε αξίζει αυτή αναβάθμιση. H διαφορά των μοντέλων ac με ax ποια είναι?
Fotis_Greece Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Εχω εγκαταστήσει καμια 20αρια 2860 και ακομα παιζουν απροβληματιστα και βγαινουν και updates. Σε ενα που μου εκανε κατι κολπα με reset εστρωσε. Παντως το 2927 ειναι πολυ καλο και το 2915 επισης. ac ax ειναι για το wifi protocols
chek2fire Δημοσ. 24 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 7 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε Εχω εγκαταστήσει καμια 20αρια 2860 και ακομα παιζουν απροβληματιστα και βγαινουν και updates. Σε ενα που μου εκανε κατι κολπα με reset εστρωσε. Παντως το 2927 ειναι πολυ καλο και το 2915 επισης. ac ax ειναι για το wifi protocols το πρόβλημα του παγώματος γιατί κάτι τέτοιο γινόταν μπορεί να ήταν και λόγο ότι είχε καιρό να αναβαθμιστεί και από τι βλέπω υπήρχε μια ευπάθεια σε brute force στα παλιά firmware. Οπως και να έχει από τι κατάλαβα είναι καλή αναβάθμιση το 2927 καθώς έχει και γρηγορότερο επεξεργαστεί και πιο καινούργιο σε δυνατότητες γιαυτο το έκανα παραγγελία πιο πολύ για την αναβάθμιση. Πάντως όντος το 2860 είναι καταπληκτικό router.
SaFiS Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Εγώ θα του άλλαζα για αρχή ένα τροφοδοτικό. Είναι συνηθισμένο πρόβλημα να 'κουράζονται' μετά απο χρόνια και να μην δίνουν πλέον τα σωστά amps στον εξοπλισμό... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα