AthanasiosMp Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου (επεξεργασμένο) Παιδιά έχει κανείς ακόμα το patch της wehellas για το παμπάλαιο pro evolution soccer 3/winning eleven 7?Μόνο για το ps2 το έχω βρει με τις 8 ομάδες,για pc δεν το έχω βρει ακόμα,όποιος το έχει ας το ανεβάσει,έτσι ήταν το site στην εικόνα που εβάλα πριν πολλά πολλά χρόνια. Επεξ/σία 19 Απριλίου από AthanasiosMp
MaXmaD Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Δυσκολα να το βρεις απο καποιον εδω. Εβαλα το CD με το παιχνιδι γιατι παλια τα κατεβαζα αυτα τα patch αλλα του 3 ειναι πολυ παλιο δεν το εχω. Στο forum του wehellas αν βρεις κατι. Ισως καποιος το εχει ακομα εκει.
Tambas91 Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 13 ώρες πριν, MaXmaD είπε Δυσκολα να το βρεις απο καποιον εδω. Εβαλα το CD με το παιχνιδι γιατι παλια τα κατεβαζα αυτα τα patch αλλα του 3 ειναι πολυ παλιο δεν το εχω. Στο forum του wehellas αν βρεις κατι. Ισως καποιος το εχει ακομα εκει. Εκει πλέον έχει γίνει νεκροταφείο… καμία σχέση με εποχές 2006-1010 που γινόταν πόλεμος (με την καλή έννοια) απορώ ακόμα και αν ο ίδιος ο Χρόνης μπαίνει πλέον
MaXmaD Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Οντως το διαπιστωσα... Κριμα και γινοταν καλη δουλεια. Τωρα θα μου πεις ειναι και αλλιως οι αδειες δικαιωματων οποτε δεν χρειαζεται τοσο patch... αλλα anyway...
AthanasiosMp Δημοσ. 22 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου Το αστείο είναι ότι ανέβασαν στο διαδίκτυο μέτα από τόσα χρόνια το patch με τις 8 ομάδες για το winning eleven 7,και για το pc με τις 16 ομάδες δεν το ανέβασαν,εγώ προσωπικά είχα ανεβάσει το patch για το winning eleven 8 της wehellas,το είχα σε δισκάκι από 10 χρονών...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα