Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Για κοιταξτε εδω και βοηθηστε ρε παιδια τι πρεπει να κανω με τα πολυ λιγα αγγλικα μου...Θα τα καταφερω ή παω για καινουργιο dvdrw ??? Ευχαριστω για την βοηθεια σας προκαταβολικα !!!!!! http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=612819#612819 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
marios1957 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Πω-πω,μας περικύκλωσες... Υπολογίζω να έχεις γράψει γύρω στα 2.500 dvd από τότε που το πήρες.Καιρός του είναι.Έχει αρχίσει με τα φτηνιάρικα και θα συνεχίσει με τα ακριβά,Εμένα όταν το παλιό Teac τα έφτυνε,έτσι έκανε.Μέχρι που έφτιαξε 5 στη σειρά Tdk σουβεράκια(επιμονή όμως εγώ-lol) και το έστειλα Πλαίσιο και μου δώσανε το επόμενο,γιατί δεν είχαν το παλιό.Προτάσεις τους σε στυλ "τόσο κοστίζει σήμερα,πάρτε ένα πιστωτικό αντίστοιχης αξίας...",τις παρέκαμψα σαν το Δομάζο(παλιάάάά),δεν ήθελα να τους κλέψω και τους το είπα.Είχα σκάσει τετρακόσια κάτι €βραιόπουλα και μου δίνανε πιστωτικό των 60€-lolololol...
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Πω-πω' date='μας περικύκλωσες... Υπολογίζω να έχεις γράψει γύρω στα 2.500 dvd από τότε που το πήρες.Καιρός του είναι.Έχει αρχίσει με τα φτηνιάρικα και θα συνεχίσει με τα ακριβά,Εμένα όταν το παλιό Teac τα έφτυνε,έτσι έκανε.Μέχρι που έφτιαξε 5 στη σειρά Tdk σουβεράκια(επιμονή όμως εγώ-lol) και το έστειλα Πλαίσιο και μου δώσανε το επόμενο,γιατί δεν είχαν το παλιό.Προτάσεις τους σε στυλ "τόσο κοστίζει σήμερα,πάρτε ένα πιστωτικό αντίστοιχης αξίας...",τις παρέκαμψα σαν το Δομάζο(παλιάάάά),δεν ήθελα να τους κλέψω και τους το είπα.Είχα σκάσει τετρακόσια κάτι €βραιόπουλα και μου δίνανε πιστωτικό των 60€-lolololol...[/quote'] Εσυ το πηγες στο Πλαισιο και καθαρισες...Εγω και να το παω στο Hacshop μαλλον θα μου πουν για on site εγγυηση και να απευθυνθω στην Plextor...Παλι με βλεπω να τα σκαω τα 120 ευροπουλα για το νεοτερο Plextor. http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=904&Nav_Section_Id=27&Catalog_Id=1&Product_Id=199338&Merchant_Id=1&sts_cid=3 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Και τωρα ποιο ????? http://www.plaisio.gr/EC_CompareProducts.process?Nav_Section_Id=27&Catalogn_Id=1&Catalog_Id=1&Section_Id=904&Prod_Id=205199&Prod_Id=199338&Prod_Id=199369&Prod_Id=203068&Prod_Id=203082&x=52&y=27 :?: :?: :?: :?:
georgeadams Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Συγνώμη, αλλά γιατί δεν κάνεις μια απόπειρα να απευθυνθείς στην Plextor? ΑΝ δεν καταφέρεις κάτι και με αυτούς, τότε πάρε άλλο, αλλά είναι κρίμα να μην κάνεις τουλάχιστον μια προσπάθεια. Όσο για το πρόβλημα των αγγλικών σου, η Plextor έχει προβλέψει και έχει σελίδα και στα Ελληνικά: http://www.plextor.be/technicalservices/support/rmainput.asp?choice=RMA%20Request&printer=False&language=Greek
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Συγνώμη' date=' αλλά γιατί δεν κάνεις μια απόπειρα να απευθυνθείς στην Plextor? ΑΝ δεν καταφέρεις κάτι και με αυτούς,τότε πάρε άλλο, αλλά είναι κρίμα να μην κάνεις τουλάχιστον μια προσπάθεια. Όσο για το πρόβλημα των αγγλικών σου, η Plextor έχει προβλέψει και έχει σελίδα και στα Ελληνικά: http://www.plextor.be/technicalservices/support/rmainput.asp?choice=RMA%20Request&printer=False&language=Greek [/quote'] Καλα Ελληνικη σελιδα δεν περιμενα να εχει ποτε!!!!Μπραβο Plextor !!!!!Οποιος φιλος διαβασε το προβλημα μου και μπορει με δυο λογια να το γραψει στα Αγγλικα θα του ημουν υποχρεος να μου εστελνε ενα email...Απλα ξεκιναει να αντιγραφει τα dvd και σε καποιο σημειο μετα το 50% πεταει λαθος και τα καιει...Ευχαριστω παρα πολυ !!!!
paravatis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 gianni exeis mail /edit an theleis na prostheso/afaireso tpt steile mail na mou peis.
as223 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Θα σου το εγραφα αλλα με προλαβε ο paravatis Για οτιδηποτε ειδοποιησε με
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Σας ευχαριστω πολυ φιλοι μου .
KWSN_Men Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Εφόσον είναι στην εγγύηση, μην το σκέφτεσαι καθόλου να το στείλεις πίσω. Σε μια βδαμαδούλα θα έχεις το καινούργιο στην πόρτα σου. Και χωρίς να πληρώσεις σεντ για τα μεταφορικά.
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 sto exoteriko exoun teleia exipiretisi.exo stilei stin toshiba disko foritou pou edo me geionan kai ton allaxan.i to pas hac shop kai sto allazoun meta apo test i allios exoteriko kai stao allazoun autoi.se 10-15 meres stin portoula sou.ekei ine kirioi den pezoun
KWSN_Men Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Το HacShop (και το κάθε μαγαζί) ειδικά με Plextor δε θα κάνει τίποτα άλλο παρά να ακολουθήσει την πολιτική που ορίζει η Plextor: Να σε παραπέμψει να το στείλεις εσύ. Επαναλαμβάνω ότι δεν υπάρχουν καθόλου έξοδα και κόπος, εκτός από το πακετάρισμα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Τελικα πηρα και το LG Dual layer 12x με 106 ευρω τελικη για καβαντζα...Θα στειλω και το plextor πισω.
sotris99 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Οι συσκευές εγγραφής χαλάνε σύμφωνα με το πόσα δισκάκια γράφεις ή με τον χρόνο που έχεις το recorder (κουτή ερώτηση αλλά θα ήθελα απάντηση). Στα πόσα δισκάκια πεθαίνει το recorder σου γιατί εγώ έχω γράψει γύρω στα 300. (Εχθές μου έκαψε πέντε prinko στην σειρά ενώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με αυτά τα δισκάκια αλλά και τα datawrite δεν τα πολυσυμπαθεί) Έχω ένα pioneer dvd-r 105 από το φεβρουάριο του 2003. Αλήθεια γιάννη πόσα δισκάκια έχεις γράψει μέχρι τώρα!!!
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 kanonika to pane me ta posa tha grapseis.dinoun poli megala noumera pou den prokite na ta ftasei kaneis.sinithos ta exei xalasei pio prin apo tin skoni ktl ktl.kai stous diskous dinoun 60.000 ores alla panta ta tinazei pio prin.ta noumera einai theoritika .apla isxuei :OTI MEGALITERA NOUMERA SIMENOUN KALITERI POIOTITA>kapoioi alloi pigenoun kai ta dvd me tis ores kai oxi me temaxia eggrafis.diladi px 10.000 ores anti gia 20.000 temaxia.kanena apo ta dio den tha ftaseis prin perasoun 15 xronia opote min to psaxneis.miso ta princo kai ta bulkdata.ta egrafa stin douleia.poli xali kai ta dio idika ta bulk paq pos legontai auta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.