parlapipas25 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου (επεξεργασμένο) Θέλω να αναβαθμίσω από το καταπληκτικό a52s και σκέφτομαι για το a56. Exynos βέβαια άλλα δεν ξέρω αν είναι αρνητικό. Με ενδιαφέρει να έχει καλό λειτουργικό και να μην έχω θέμα ας πούμε με τις ειδοποιήσεις να μην μου έρχονται.Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή την κατηγορία; Επεξ/σία 18 Απριλίου από parlapipas25
GATE123 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Είναι καλύτερο το A56 ακόμα και στον επεξεργαστή,αλλά σε φωτογραφίες είναι ένα χαλί μαύρο.
parlapipas25 Δημοσ. 19 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου Καλύτερο στον επεξεργαστή σε σύγκριση με ποιο εννοείς; Φωτογραφίες τόσο χάλια; Το honor 200 pro σαν σύνολο είναι καλύτερο;
woox-2 Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Σε αυτή την κατηγορία δύσκολα θα δεις ουσιαστικές διάφορες οποιαδήποτε midrange και αν πάρεις, έχω και εγώ a52s 8gb ram ( και xiaomi 12t) και είναι τούμπανο ακόμη, σε κανένα χρόνο θα του αλλάξω και μπαταρία, για να δω ουσιαστικές διάφορες, πρέπει να κάνω την υπέρβαση σε ναυαρχίδα. Οπόταν προτείνω μια αλλαγή μπαταρίας και θα σε πάρει άλλο λίγα χρονάκια ακόμη.
Fotia Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Φωτογραφικά το honor 200 pro που αναφέρθηκε είναι καλύτερο από όλα .
parlapipas25 Δημοσ. 19 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 4 ώρες πριν, woox-2 είπε Σε αυτή την κατηγορία δύσκολα θα δεις ουσιαστικές διάφορες οποιαδήποτε midrange και αν πάρεις, έχω και εγώ a52s 8gb ram ( και xiaomi 12t) και είναι τούμπανο ακόμη, σε κανένα χρόνο θα του αλλάξω και μπαταρία, για να δω ουσιαστικές διάφορες, πρέπει να κάνω την υπέρβαση σε ναυαρχίδα. Οπόταν προτείνω μια αλλαγή μπαταρίας και θα σε πάρει άλλο λίγα χρονάκια ακόμη. Αν δεν χρειαζομουν έξτρα συσκευή εννοείται ότι δεν θα άλλαζα ακόμα το a52s. Το κινητό πετάει και μετά από τόσα χρόνια. 1
woox-2 Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Ναι και εγώ σαν δεύτερο τηλέφωνο το έχω, είναι τρομερό ακόμη κανει τα πάντα που θέλω, δυόμιση χρόνων είναι το δικό μού, μόλις πέσει και άλλο η μπαταρία του, σε μια φάση θα την αλλάξω στο 50 ευρώ, και θα με βγάλει 5 ετια άνετα. 1
GATE123 Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, parlapipas25 είπε Καλύτερο στον επεξεργαστή σε σύγκριση με ποιο εννοείς; Φωτογραφίες τόσο χάλια; Το honor 200 pro σαν σύνολο είναι καλύτερο; Η σύγκριση έγινε με το A52s που έχεις με το A56. Το Honor 200 pro δεν συγκρίνεται με αυτά τα δύο (A52s & A56) , είναι σε άλλη κατηγορία. Δες το Honor 200 που είναι στα ίδια πάνω κάτω λεφτά(+10-20€) με το A56 Επεξ/σία 19 Απριλίου από GATE123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα