chvet Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Υπάρχει κανένα πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να κάνω convert *.swi (Swish files) ή *.avi σε *.gif Θέλω να φτιάξω ένα banneraki με το Swish φλασάκι, αλλά δεν μπορώ να το τοποθετήσω στην σελίδα μου γιατί δέχεται μόνο *.gif για banner, υπάρχει κανένα convert πρόγραμμα για να κάνω μετατροπή ? Ευχαριστώ
migel Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Καλησπέρα. Κατέβασε από εδώ το Magic Swf2Gif απο εδώ το AVI-GIF και από εδώ το swf2avi το οποίο μετατρέπει απο .swf σε .bmp or .jpg or .avi.
chvet Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Λοιπόν κοίτα. Ψάχνοντας χτες βράδυ τα βρήκα αυτά τα προγράμματα από το google, τα δούλεψα και πράγματι κάνουν καλή δουλειά, αλλά με ένα βασικό μειονέκτημα. Φτιάχνουν τεράστια σε μέγεθος *.gif αρχείο. Για να καταλάβεις έφτιαξα ένα πολύ απλό banneraki και μετά όταν το έκανα convert μου το έβγαλε σε *.gif με μέγεθος κάπου 400ΚΒ εάν θυμάμαι καλά. Οπότε όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι δυνατόν να βάλω για banner τέτοιο μέγεθος αρχείου. Μήπως ξέρεις κάποιο κόλπο τουλάχιστον να μειωθούν κατά πολύ το μέγεθος που βγάζει το *.gif ? Η΄τέλος πάντων πως στο καλό μπορώ να φτιάξω flash banners ? Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.