mechpanos Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 12 ώρες πριν, otso είπε Τον σκοτωνεις τωρα η οχι ; Του στέλνεις τον λογαριασμό και του λες να τα πληρώσει για την ανευθυνότητά του, αν θέλει να σε ξαναέχει πελάτη.
NikosKallithea Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 18 ώρες πριν, Dante80 είπε Αν δεν εμπιστεύεσαι τον δικηγόρο σου, ρώτα άλλο δικηγόρο. Μην ρωτάς άσχετους στο διαδίκτυο, θα μπλέξεις περισσότερο. Η ερωτηση σε δικηγορο το λιγοτερο στοιχίζει 200 ευρωπουλακια😁
fitsoulas2024 Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 12 ώρες πριν, xxatziva είπε αυτο που βρηκα λεει οταν υπαρχει σε εξελιξη δικη. το ενταλμα συλληψης ειναι αν εισαι υποπτος για κατι. ειναι αρκετα πριν δηλαδη. εγω ξερω οτι αυτες οι δυο ειναι οι επιλογες για οποιον αρνηθει να παραστει σε σοβαρη υποθεση 13 ώρες πριν, otso είπε Ακριβως 600ε εξοδα σε μενα . Απο μαλακια του δικηγορου , λεει θα κανω εφεση , αν νομιζεις οτι χρειαζεται του λεω κανε , πλησιαζοντας η δικη για την εφεση μου λεει δεν εχει νοημα το ιδιο θα σου ριξουν να αθωοθεις αποκλειεται θα παω να την αποσυρω , οτι νομιζεις λεω εγω . Ουτε πηγα στην δικη που εγινε ουτε ο ιδιος πηγε , γιατι ο μαλακας δεν την απεσυρε και ξαφνικα μου ερχεται χαρτι απ την αστυνομια οτι εγινε δικη εφαγα την ιδια ποινη και 600 δικαστικα εξοδα στον βροντο . Τον σκοτωνεις τωρα η οχι ; οι περισσοτεροι δικηγοροι ετσι ειναι, ασχετοι, αμελεις και τενεκεδες😃👍 1
cpc464 Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Ρε παιδιά είματε σοβαροί;,ξέρω άνθρωπο που πήγε σε έφεση και αντί να πάρει μικρότερη ποινή πηρε παραπάνω μήνες και χωρίς αναστολή,δεν παίζουμε με τέτοια θέματα,αντι να ρωτάς τα forum πήγαινε βρές ένα δικηγόρο της προκοπής.
prototypegr Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 6 λεπτά πριν, cpc464 είπε Ρε παιδιά είματε σοβαροί;,ξέρω άνθρωπο που πήγε σε έφεση και αντί να πάρει μικρότερη ποινή πηρε παραπάνω μήνες και χωρίς αναστολή,δεν παίζουμε με τέτοια θέματα,αντι να ρωτάς τα forum πήγαινε βρές ένα δικηγόρο της προκοπής. Δεν παίζει αυτό με τίποτα. 1
Nabuko Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 6 λεπτά πριν, prototypegr είπε Δεν παίζει αυτό με τίποτα. Αυτό. Η μόνη περίπτωση να έφαγε παραπάνω είναι αν η έδρα μελετώντας τα στοιχεία της δικογραφίας να είδαν ότι υπάρχει και άλλο αδίκημα, που να διέφυγε της αντίληψης των δικαστών πρωτόδικα, οπότε τον τιμώρησαν και γι' αυτό.
prototypegr Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Αυτό. Η μόνη περίπτωση να έφαγε παραπάνω είναι αν η έδρα μελετώντας τα στοιχεία της δικογραφίας να είδαν ότι υπάρχει και άλλο αδίκημα, που να διέφυγε της αντίληψης των δικαστών πρωτόδικα, οπότε τον τιμώρησαν και γι' αυτό. Λογικά θα σχηματιζόταν άλλη δικογραφία για τα νέα αδικήματα. Το μυαλό μου πάει μόνο σε περίπτωση που για κάποιο λόγο το πρωτόδικο δικαστήριο έδωσε ελαφρυντικά και αναστολή στον κατηγορούμενο ενώ δεν το δικαιούταν.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου Εξαιρετικά διασκεδαστικό το topic, να είμαι ειλικρινής. Φιλική συμβουλή: μην προσπαθείτε να υποκαταστείσετε επιστημονικούς κλάδους με ένα google search - όχι μόνο θα αποτύχετε οικτρά αλλά πιθανότατα θα κάνετε και ζημιά - αυτό ισχύει κυρίως (αλλά όχι αποκλειστικά φυσικά...) για γιατρούς, μηχανικούς και δικηγόρους. Επί του προκειμένου, λίγα λόγια για να καλυφθούν τα (περισσότερα αν όχι όλα) θέματα που έχουν προκύψει: 1. Στο ποινικό δικαστήριο, εάν ο κατηγορούμενος δεν είναι παρών στο ακροατήριο ή δεν εκπροσωπείται από δικηγόρο, η έφεσή του απορρίπτεται ως ανυποστήρικτη. Το δικαστήριο δεν εξετάζει καν την υπόθεση, ούτε τους μάρτυρες ούτε τίποτα. Ο δε κατηγορούμενος καταδικάζεται στα δικαστικά έξοδα. 2. Στην ποινική δίκη ισχύει η αρχή της μη χειροτέρευσης της θέσης του κατηγορουμένου - το οποίο σημαίνει ότι δεν επιβάλλεται ποινή μεγαλύτερη από την πρωτόδικη (στην χειρότερη περίπτωση, θα παραμείνει η ίδια ποινή). Η μόνη εξαίρεση αυτής της αρχής είναι εάν έχει ασκηθεί έφεση από τον Εισαγγελέα - τότε μπορεί να επιβληθεί και μεγαλύτερη ποινή ή να ανατραπεί η πρωτόδικη αθωωτική απόφαση και να καταδικαστεί ο κατηγορούμενος. 3. Εάν προκύψουν, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας σε οποιοδήποτε (ποινικό) δικαστήριο, ενδείξεις τέλεσης άλλου αδικήματος, εξάγονται αντίγραφα της δικογραφίας και παραπέμπεται η υπόθεση στον Εισαγγελέα για να ασκηθεί νέα ποινική δίωξη. Το ήδη δικάζον δικαστήριο δεν επιτρέπεται να επεκτείνει την αρχική ποινική δίωξη σε νέα αδικήματα (εκτός αν τελεστούν αδικήματα στο ακροατήριο του δικάζοντος δικαστηρίου, οπότε δικάζονται με τη διαδικασία του αυτοφώρου). Νομίζω ότι τα έγραψα όλα. Καλή συνέχεια! 8
filip123go Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 3 σελίδες, και ένας δεν ρώτησε. Ts ποιο ήταν το πλημμέλημα που διέπραξες; Μήπως σε κατηγορούν άδικα και φταίει κάποιος άλλος; Από αυτά που γράφεις εγώ πιστεύω ότι θα έπρεπε να αθωωθείς και ότι απλά ο δικηγόρος σου ήταν πολύ κακός.! Spoiler Καλό Πάσχα σε όλους 😊 😊 2
cpc464 Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 57 minutes ago, Nabuko said: Αυτό. Η μόνη περίπτωση να έφαγε παραπάνω είναι αν η έδρα μελετώντας τα στοιχεία της δικογραφίας να είδαν ότι υπάρχει και άλλο αδίκημα, που να διέφυγε της αντίληψης των δικαστών πρωτόδικα, οπότε τον τιμώρησαν και γι' αυτό. Μα αυτό έγινε,ο γνωστός μου ερημοδίκησε και προέκυψε και νέο αδίκημα,αν δεν είχε κάνει την έφεση θα ήταν ελεύθερος,δεν έχουμε διαβάσει και την δικογραφία του TS να ξέρουμε τι έχει γίνει, ο παππούς μου έλεγε αν έχεις νομικα θέματα πας σε καλό δικηγόρο όπως πας σε καλό γιατρό όταν πονάς,δέν παιζουμε σε τέτοια ζητήματα. 1
Dante80 Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 3 hours ago, NikosKallithea said: Η ερωτηση σε δικηγορο το λιγοτερο στοιχίζει 200 ευρωπουλακια😁 Και έτσι πρέπει. 1
mariosnik_ Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 1 ώρα πριν, cpc464 είπε ο παππούς μου έλεγε αν έχεις νομικα θέματα πας σε καλό δικηγόρο όπως πας σε καλό γιατρό όταν πονάς,δέν παιζουμε σε τέτοια ζητήματα. Καλά εννοείται αυτό. Αλλά είναι γενικότερο και για πολλα αλλα επαγγέλματα. Αν πέσεις σε κάποιον κακο, ενδέχεται να πληρώνεις ξανά. 32 λεπτά πριν, Dante80 είπε Και έτσι πρέπει. Διαφωνώ, καθόλου δεν πρέπει να είναι έτσι για τα πάντα, τουλαχιστον σε απλές συμβουλές. Εξαρτάται στο τι θα ρωτήσεις και πόση ώρα θα τον απασχολήσει το θέμα σου. Πχ πρόσφατα θα πάω σε κάποιον δικηγόρο για να ρωτήσω τι μπορεί να γίνει νομικα με ένα εγκαταλελειμμενο ακίνητο δίπλα μου που μπαίνουν διάφοροι άγνωστοι και μας προκαλούν προβλήματα, όπου κι αν έψαξα σε κράτος δεν ασχολείται κανένας. Σιγά μην πληρώσω και από πάνω για να μου απαντήσει τι μπορεί να γίνει, τώρα αν του πω οκ προχώρα σε αυτά που συνιστάς, σε αναζήτηση ιδιοκτητών, μηνύσεις, αγωγή, εξώδικο κτλ, ε εκεί σαφώς και θα πρέπει να τον πληρώσω. 1
christos_uoa Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Επειδή και δικηγόροι βρέθηκαν και κάνα δυο δικαστές, αναζητώ 3 συμφουριτες να αποτελέσουμε το σώμα των ενόρκων για την δίκη του νήματος. 2
Nabuko Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 20 λεπτά πριν, christos_uoa είπε αναζητώ 3 συμφουριτες να αποτελέσουμε το σώμα των ενόρκων για την δίκη του νήματος. Δεν είναι ΜΟΕ αυτό του ts 😁 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα