Magi A. Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 21 ώρες 2 λεπτά πριν, studiosakis είπε Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση. Το έπαθα και εγώ σε ένα picanto kia που εχω. Έμεινα από μπαταρία και με εξυπηρέτησε ένας φίλος με μια μπαταρία καινούργια που θα την έβαζε ο μπαμπάς του στην βάρκα του. Ε από τότε άλλαξε όλο το αμάξι. Ρεταρε, έσβηνε στον δρόμο άναβαν τα λαμπάκια,..δεν πήγαινε με τίποτα το μυαλό μου στην μπαταρία, αλλά και του μάστορα που το είχε δει, μιας και ήταν καινούργια. Και όμως μόλις την άλλαξα όλα γιατρευτηκαν διά μαγείας. Δεν το έψαξα παραπέρα αλλά εδώ και 1 χρόνο κανένα πρόβλημα. Ακούγεται πολύ παράξενο..και όμως είναι γεγονός Καλή συνέχεια!! Με υγεία Καλή Ανάσταση, ευχαριστω για την απάντηση σου!
studiosakis Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Just now, Magi A. said: Καλή Ανάσταση, ευχαριστω για την απάντηση σου! Να σαι καλά!!
NikosKallithea Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 1 ώρα πριν, Magi A. είπε Πριν μεινω απο μπαταρια οπου την αλλαξα κ συνεβη αυτο, εβγαλε βλαβες στην οθονη, check engine, esp, brakes σαν να τρελαθηκαν τα ηλεκτρικα Οταν την αλλαξαμε, το πηγα μια γυρα κ ολα καλα. Μετα απο καποιο διαστημα π ξαναβαλα μπροστα κ πηγα να το σβησω, δεν εσβηνε. Θα παω να παρω κ ενα διαγνωστικο μπας κ καταλαβω τι γινεται πριν το παω συνεργειο. Οι μπαταρίες στα συγχρονα αυτοκίνητα δεν αλλαζουν οπως παλια, βγαλε βαλε. Αυτο το επαθες γιατί αφαιρέθηκε τελείως η μπαταρία και το αυτοκίνητο έμεινε χωρίς τάση. Πηγενε το στην αντιπροσωπεία να στο προγραμματίσουν.
vamvakoolas Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες αν εχεις start/stop στο ιχ σου κατα 90% εβαλες λαθος μπαταρια (κατα πασα πιθανοτητα μεγαλυτερη) αν οχι τοτε οπως σου εγραψε ειναι ασφαλειοθηκη δε χρειαζεται κανενας προγραμματισμος (εδω πριν 3 εβδομαδες αλλαξα μπαταρια σε υβριδικο σχεδον καινουργιο) απλως πλεον πρεπει να προσεχουμε τι μπαταρια δεχεται το ιχ μας (αν ειναι υβριδικο/ηλεκτρικο, αν εχει σταρτ/στοπ, τι τασεις/χωρητικοτητα δουλευει) 1
Magi A. Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 18 ώρες 2 ώρες πριν, vamvakoolas είπε αν εχεις start/stop στο ιχ σου κατα 90% εβαλες λαθος μπαταρια (κατα πασα πιθανοτητα μεγαλυτερη) αν οχι τοτε οπως σου εγραψε ειναι ασφαλειοθηκη δε χρειαζεται κανενας προγραμματισμος (εδω πριν 3 εβδομαδες αλλαξα μπαταρια σε υβριδικο σχεδον καινουργιο) απλως πλεον πρεπει να προσεχουμε τι μπαταρια δεχεται το ιχ μας (αν ειναι υβριδικο/ηλεκτρικο, αν εχει σταρτ/στοπ, τι τασεις/χωρητικοτητα δουλευει) Δεν ειναι start/stop. Εβαλα μια μπαταρια 60ah 540 οπως ηταν κ η προηγουμενη,αλλης μαρκας Rebel,εκεινη την ωρα απ το μονο π ταν ανοιχτο κοντα, κ υποψην.. Νεα Χαλκηδονα μην παρετε ποτε απο κει(ονοματα δεν λεμε 24ωρος κ φραγκοφονιας. ..)
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 3 ώρες πριν, Magi A. είπε Θα το παρω σημερα το διαγνωστικο, πρωτη επαφη με τετοια, αρα σβηνω σφαλματα κ οτι ξαναβγει, υπαρχει οντως προβλημα.. Συμβαινει συχνα να βγαινουν σφαλματα ανευ σημασιας /κολληματα? Εγω ειμαι της παλιας σχολης στα αμαξια😏 Μην παρεις τα μπλε κινέζικα.Πάρε ένα που να κάνει για το αμάξι σου. Πχ εγώ για όπελ έχω το https://www.autelstore.co.uk/wholesale/autel-maxiap-ap200-bluetooth-scanner.html 1
villasg Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) Γιαυτο αλλαγη σε σωστο μπαταριατζη που πριν σου ξεσυνδεση την παλια βαζει παραλληλα μια αλλη μικρη ( πχ απο μηχανακι) ωστε να μην μεινει ποτε χωρις ταση το αμαξι Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από villasg 3
meletis_m Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 7 ώρες πριν, Magi A. είπε Πριν μεινω απο μπαταρια οπου την αλλαξα κ συνεβη αυτο, εβγαλε βλαβες στην οθονη, check engine, esp, brakes σαν να τρελαθηκαν τα ηλεκτρικα Οταν την αλλαξαμε, το πηγα μια γυρα κ ολα καλα. Μετα απο καποιο διαστημα π ξαναβαλα μπροστα κ πηγα να το σβησω, δεν εσβηνε. Θα παω να παρω κ ενα διαγνωστικο μπας κ καταλαβω τι γινεται πριν το παω συνεργειο. Είναι και Start Stop το αμάξι ; Προφανώς δε έχει δηλωθεί η αντικατάσταση νέας μπαταρίας με διαγνωστικό .
benediktos13 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Σε μένα (Kia Rio του 2012) είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο. Έβγαζα το κλειδί, κλείδωνα και το αυτοκίνητο δούλευε! Τελικά βραχυκύκλωνε μια λάμπα στα φώτα ημέρας. 1
fotisdra Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Εμενα εσβηνε μετα απο ενα λεπτο και ηταν βαλβιδα καυσαεριων το βρηκε με την 20η επισκεψη ο μαστορας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα