alexgr10 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) Γεια σας. Αρχικά καλό πάσχα να έχουμε Θέλω να βοήθεια σας παρακαλώ. Θέλω να βάλω VPN αλλά δεν ξέρω. Τι διαφορά έχουν μεταξύ τους και από Router ποια μάρκα να αγοράσω; Για χρήση περιήγηση στο διακτύο και τορεντ. Επεξ/σία 17 Απριλίου από alexgr10
LuckyLook245 Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου Στις 17/4/2025 στις 8:47 ΜΜ, alexgr10 είπε Γεια σας. Αρχικά καλό πάσχα να έχουμε Θέλω να βοήθεια σας παρακαλώ. Θέλω να βάλω VPN αλλά δεν ξέρω. Τι διαφορά έχουν μεταξύ τους και από Router ποια μάρκα να αγοράσω; Για χρήση περιήγηση στο διακτύο και τορεντ. Εβγαλες ακρη?
alexgr10 Δημοσ. 7 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 7 Μαϊου Στις 4/5/2025 στις 11:49 ΠΜ, LuckyLook245 είπε Εβγαλες ακρη? Οχι
LuckyLook245 Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου (επεξεργασμένο) Router: πηγα με βαση ποιο υποστηρίζει VPN client Μετα πήγα βαση επεξεργαστικής ισχυος, γτ θελει λιγη ισχύς λογω κρυπτογράφησης κ αποκρυπτογράφησης Κ να εχει κ λιγη RAM Κατέληξα στο ax56u, βρισκεις μεταχειρισμένο, καλη τιμη, κ πολυ καλο. VPN: Surfshark επειδή ειναι φθηνο κ ειμαι ευχαριστημένος Αν το αλλαζα θα εβαζα ένα που να εχει εδρα κανενα νησι στην μεση του πουθενά ή Παναμα Επεξ/σία 7 Μαϊου από LuckyLook245
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα