Engimek Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Να προσθέσω και εγώ ότι είχα αγοράσει το συγκεκριμένο δίσκο σε αντίστοιχη προσφορά από τα Public και έχω μείνει αρκετά δυσαρεστημένος. Πολύ χαμηλές ταχύτητες προσπέλασης όσο γέμιζε ο δίσκος, και κάποιες εικόνες VM (πολύ μεγάλα μεγέθη αρχείων) έγιναν ξαφνικά μαζικά corrupted ενώ δούλευαν στο παρελθόν. Συγκεκριμένα για WD 2.5" εξωτερικό υπήρξε το θέμα. Γενικότερα οποιοδήποτε άλλο 3.5" εξωτερικό WD έχω αγοράσει (με εξωτερική τροφοδοσία προφανώς) είναι όλοι "σκυλιά" (αντοχή και απόδοση σε βάθος 10 ετών). Φυσικά κατανοώ ότι αυτό που αναφέρω είναι "anecdotal evidence". Καλού κακού πάντως θα έλεγα τέτοιο δίσκο να τον έχετε για backup του backup. 3
tollisth Δημοσ. 18 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dbrillis είπε Πολυ καλη προσφορα για καποιον που θελει να εχει 4TB χωρο για πραγματα που δεν θα του λειψουν αν χαλασει ο δισκος. Ναι, οι μηχανικοι δισκοι ειναι καλοι για να κανεις τα backup σου αλλα με μια αλλη εννοια απο οτι το λες. Να εχεις πχ ενα μικρο NAS που παιρνει 3,5 HDD τον οποιο μπορεις να εχεις σε raid και μπορεις να τον αφαιρεσεις ευκολα. Το να εχεις ενα backup και αυτο σε 2,5 HDD με usb θηκη, για εμενα ειναι σαν να μην τα εχεις καθολου. Τι παιρνεις backup και χρειαζεσαι 4ΤΒ; Το να εχεις backup σου σε 2,5 HDD με usb θηκη, για εμενα ειναι σαν να μην τα εχεις καθολου. Και πες οτι δεν εχει προβλημα ο σκληρος, το να ανακτησεις το backup σου απο αυτον (αν οντως εχεις τοσο μεγαλο backup) θα σου παρει αιωνες. Φωτογραφίες και βίντεο Έχω το ίδιο υλικό σε 3 διαφορετικούς δίσκους για αυτό τον λόγο αν χαλάσει ο ένας μου είναι αδιάφορο Ποτέ backup up σε έναν και μόνο δίσκο οποίας μορφής και να είναι Εντάξη δεν είναι τέρμα αργός μην τα ισοπεδώνουμε όλα Επεξ/σία 18 Απριλίου από tollisth 1
agnostos99 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 44 minutes ago, Mhlogiatros said: Προπερσι περναμε ανετα 6Gb σε αυτα τα λεφτα ; Και μακαρόνια και λάδι και βενζίνη και αυτοκινητα αλλα δε θα κανουμε δουλεια ετσι Μιας και αναφεθηκε παραπανω να κανω και εγω μια ερωτηση, κυκλοφορεί κανενας εξωτερικός να δέχεται 2 σκληρους μεσα για raid? Σαν μια μικη θήκη εννοω όχι NAS κλασικα!!
jimsomebody Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 1 hour ago, agnostos99 said: Και μακαρόνια και λάδι και βενζίνη και αυτοκινητα αλλα δε θα κανουμε δουλεια ετσι Μιας και αναφεθηκε παραπανω να κανω και εγω μια ερωτηση, κυκλοφορεί κανενας εξωτερικός να δέχεται 2 σκληρους μεσα για raid? Σαν μια μικη θήκη εννοω όχι NAS κλασικα!! Ναι έχει πολύ καλές λύσεις μια θήκη για 3 δίσκους πχ , πολύ βολικό
MauroPaltoudias Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου On 18/04/2025 at 11:02, ghostrider said: καλη επιτυχια σε οσους παραλαβουν Χθες παράγγειλα, σήμερα παρέλαβα. Θα πρέπει να ανησυχώ; 🤭
SciManiac Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Τελικά αξίζει ο συγκεκριμένος; Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σαν μάρκα; Ενδιαφέρομαι για HDD αποκλειστικά για χρήση backup και είμαι μεταξύ αυτού και του αντίστοιχου Toshiba που είναι επίσης οικονομικός.
seithan Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου On 17/04/2025 at 17:36, eko13 said: Το ειχα παρει πριν μερικα χρονια (παρεπιπτοντως απο Public) αλλα με μια μικρη πτωση απο μερικα εκατοστα (απο το κουτι του υπολογιστη στο δαπεδο) επαψε να λειτουργει, δεν θα ξαναεπερνα τον ιδιο. επίσης - χωρίς πτώση - τα έφτησε.
Arkin Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Εχω νομιζω τον ιδιο σε 4TB τον ειχα παρει πριν 4-5 χρονια δεν θυμαμαι ακριβως 75 ευρω και ειναι σκυλι μαυρο με ταχυτητες στα 110mb μεταφορα με usb 3.
tollisth Δημοσ. 23 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου Σήμερα παρέλαβα και εγώ Σε δοκιμή που έκανα μετέφερα περίπου 250gb σε δυο δόσεις άλλα συνεχόμενα η μεταφορά έγινε χωρίς πρόβλημα Με ταχύτητες στα 110 mbs κατά μέσο όρο με μεγίστη στα 180 και ελάχιστη κάποια στιγμή και μηδέν Μένει να φανεί η αξιοπιστία του
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Απριλίου Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) Για να κλεισουμε το τοπικ αντιλαμβανομενοι και κατι σχετικο με "προσφορα" μιας και ειμαστε στην αρμοδια ενοτητα, να πω οτι ελπιζω σε δυο χρονια να μην εχουμε ενα νεο θεμα για τον ιδιο δισκο σε τιμη (τοτε) προσφορας τα 124.99€ Στις 17/4/2025 στις 5:24 ΜΜ, tollisth είπε Σκρουτζ από 119€ ο ποιο φθηνός https://www.skroutz.gr/s/21163286/Western-Digital-My-Passport-2019-USB-3-2-Exoterikos-HDD-4TB-2-5-Mayro.html ________________________________________________________________________________________________________________________ Προσθηκη: Ωπ, νομιζα οτι ειχε εξαντληθει, βλεπω ομως οτι ειναι ακομα διαθεσιμος σε κοκκινο χρωμα, οποτε το ξεκλειδωνω. Επεξ/σία 24 Απριλίου από matrixxx προσθηκη
tollisth Δημοσ. 24 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 22 λεπτά πριν, matrixxx είπε Για να κλεισουμε το τοπικ αντιλαμβανομενοι και κατι σχετικο με "προσφορα" μιας και ειμαστε στην αρμοδια ενοτητα, να πω οτι ελπιζω σε δυο χρονια να μην εχουμε ενα νεο θεμα για τον ιδιο δισκο σε τιμη (τοτε) προσφορας τα 124.99€ ________________________________________________________________________________________________________________________ Προσθηκη: Ωπ, νομιζα οτι ειχε εξαντληθει, βλεπω ομως οτι ειναι ακομα διαθεσιμος σε κοκκινο χρωμα, οποτε το ξεκλειδωνω. Ναι υπάρχει ο κόκκινος ακόμη Σε δύο χρόνια πολλά αλλάζουν μακάρι να μην δούμε τέτοια <<προσφορά>> άλλα από το 23 μέχρι τώρα έχουν αλλάξει πάρα πολλά στο παγκόσμιο γίγνεσθαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα