tollisth Δημοσ. Πέμπτη στις 05:24 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:24 μμ Ο εξωτερικός του τίτλου σε δυο χρώματα Μπλε https://www.public.gr/product/perifereiaka/apothikeusi/external-hdd/western-digital-my-passport-usb-32-hdd-4tb-25--mple/1509815 Κοκκίνο https://www.public.gr/product/perifereiaka/apothikeusi/external-hdd/western-digital-my-passport-usb-32-hdd-4tb-25--kokkino/1509816 Σκρουτζ από 119€ ο ποιο φθηνός https://www.skroutz.gr/s/21163286/Western-Digital-My-Passport-2019-USB-3-2-Exoterikos-HDD-4TB-2-5-Mayro.html Best price από 117,30€ https://www.bestprice.gr/cat/3464/eksoterikoi-skliroi-diskoi/f/1_29/western-digital.html?q=my+passport+2019+4tb&from=cat&qo=western+digital+my+passport+2019+4tb&qid=9K0xx2LAgE0 1 1
eko13 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:36 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:36 μμ Το ειχα παρει πριν μερικα χρονια (παρεπιπτοντως απο Public) αλλα με μια μικρη πτωση απο μερικα εκατοστα (απο το κουτι του υπολογιστη στο δαπεδο) επαψε να λειτουργει, δεν θα ξαναεπερνα τον ιδιο. 2
tollisth Δημοσ. Πέμπτη στις 05:48 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 05:48 μμ 6 λεπτά πριν, eko13 είπε Το ειχα παρει πριν μερικα χρονια (παρεπιπτοντως απο Public) αλλα με μια μικρη πτωση απο μερικα εκατοστα (απο το κουτι του υπολογιστη στο δαπεδο) επαψε να λειτουργει, δεν θα ξαναεπερνα τον ιδιο. Εγω από την άλλη εχω έναν WD από το 2017 δεν εχει πάθει τίποτα Επίσης έναν Seagate 5 TB από το 2020 επίσης δεν εχει πάθει τίποτα Επίσης έναν toshiba 500gb δεν θυμάμαι από ποτέ επίσης δεν εχει πάθει τίποτα Όλα είναι σχετικά 2
eko13 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:57 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:57 μμ Ειχα ακομα δυο Toshiba εναν 750 GB πιο παλιο που αντεχει ακομα, εναν 2ΤΒ που ειχε φαει οντως ασχημες πτωσεις και δουλευε γρυλιζοντας μεχρι που τα εφτυσε και ο πιο νεος, πιο μικρος σε μεγεθος και με ελαχιστη χρηση αχρηστευτικε με μια μικρη πτωση! Απογοητευτηκα απο τα My passport.
heavyrain Δημοσ. Πέμπτη στις 07:37 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:37 μμ 1 ώρα πριν, eko13 είπε Το ειχα παρει πριν μερικα χρονια (παρεπιπτοντως απο Public) αλλα με μια μικρη πτωση απο μερικα εκατοστα (απο το κουτι του υπολογιστη στο δαπεδο) επαψε να λειτουργει, δεν θα ξαναεπερνα τον ιδιο. Έχω και εγώ πολύ κακή εμπειρία από WD my passport , χωρίς πτώση να σταματά να λειτουργεί…ΠΟΤΕ ξανά wd
plextis Δημοσ. Πέμπτη στις 07:38 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:38 μμ 1 ώρα πριν, eko13 είπε Ειχα ακομα δυο Toshiba εναν 750 GB πιο παλιο που αντεχει ακομα, εναν 2ΤΒ που ειχε φαει οντως ασχημες πτωσεις και δουλευε γρυλιζοντας μεχρι που τα εφτυσε και ο πιο νεος, πιο μικρος σε μεγεθος και με ελαχιστη χρηση αχρηστευτικε με μια μικρη πτωση! Απογοητευτηκα απο τα My passport. Φαντάζομαι θα έπεσε ενω λειτουργούσε, λαχείο είναι το τι θα γίνει δεν ειναι εντός προδιαγραφών κάτι τέτοιο. 2
glazos Δημοσ. Πέμπτη στις 08:21 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:21 μμ Public και προσφορές σε σκληρούς δίσκους = από μακριά και αγαπημένοι... 3
ChrisN.S. Δημοσ. Πέμπτη στις 09:19 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:19 μμ υπάρχουν άτομα που θα δώσουν 100€ για αγορά μηχανικού δίσκου; 3
tollisth Δημοσ. Πέμπτη στις 09:25 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 09:25 μμ 3 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε υπάρχουν άτομα που θα δώσουν 100€ για αγορά μηχανικού δίσκου; Για back up καθαρά ειναι μια χαρά μην υπερβάλουμε με πολύ λιγότερο κόστος σε σχέση με ένα ssd 1 1
malmsteen1984 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:41 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:41 μμ 3 hours ago, heavyrain said: Έχω και εγώ πολύ κακή εμπειρία από WD my passport , χωρίς πτώση να σταματά να λειτουργεί…ΠΟΤΕ ξανά wd ακριβώς το ίδιο. και μου ζητάνε και 350 ευρώ για επανάκτηση δεδομένων... 1
Aias Δημοσ. Πέμπτη στις 11:50 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:50 μμ 2 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε υπάρχουν άτομα που θα δώσουν 100€ για αγορά μηχανικού δίσκου; 6tb και κατεβαινουν τα torrents
dimoskoutr Δημοσ. Παρασκευή στις 10:17 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:17 πμ 12 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε υπάρχουν άτομα που θα δώσουν 100€ για αγορά μηχανικού δίσκου; Το σχόλιο της μεγάλης εβδομάδας. 🙂 Πέρα από την πλάκα που την κάνω σε φιλικό κλίμα, πώς κάνεις τα backup σου; Γιατί οι μηχανικοί δίσκοι είναι εξαιρετικοί σαν value for money για backup δεδομένων. Επίσης από ότι έχω καταλάβει από διάφορα sites οι ssd δεν πολυπροτείνονται για εξωτερικοί σε θήκες για backup σημαντικών αρχείων γιατί λέει αν μείνουν πολύ καιρό χωρίς ρεύμα ενδέχεται να γίνουν corrupted δεδομένα. Οπότε για εξωτερικό δίσκο για backup μάλλον καλύτερα μηχανικό δίσκο. 5
MauroPaltoudias Δημοσ. Παρασκευή στις 10:32 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:32 πμ Πήρα έναν για το backup της δουλειάς. Έψαχνα κάτι στα 4ΤΒ καιρό, με όριο τα 100€. Ευχαριστώ. 2
ghostrider Δημοσ. Παρασκευή στις 11:02 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:02 πμ καλη επιτυχια σε οσους παραλαβουν 2
dbrillis Δημοσ. Παρασκευή στις 11:40 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:40 πμ Πολυ καλη προσφορα για καποιον που θελει να εχει 4TB χωρο για πραγματα που δεν θα του λειψουν αν χαλασει ο δισκος. 1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε Το σχόλιο της μεγάλης εβδομάδας. 🙂 Πέρα από την πλάκα που την κάνω σε φιλικό κλίμα, πώς κάνεις τα backup σου; Γιατί οι μηχανικοί δίσκοι είναι εξαιρετικοί σαν value for money για backup δεδομένων. Επίσης από ότι έχω καταλάβει από διάφορα sites οι ssd δεν πολυπροτείνονται για εξωτερικοί σε θήκες για backup σημαντικών αρχείων γιατί λέει αν μείνουν πολύ καιρό χωρίς ρεύμα ενδέχεται να γίνουν corrupted δεδομένα. Οπότε για εξωτερικό δίσκο για backup μάλλον καλύτερα μηχανικό δίσκο. Ναι, οι μηχανικοι δισκοι ειναι καλοι για να κανεις τα backup σου αλλα με μια αλλη εννοια απο οτι το λες. Να εχεις πχ ενα μικρο NAS που παιρνει 3,5 HDD τον οποιο μπορεις να εχεις σε raid και μπορεις να τον αφαιρεσεις ευκολα. Το να εχεις ενα backup και αυτο σε 2,5 HDD με usb θηκη, για εμενα ειναι σαν να μην τα εχεις καθολου. 14 ώρες πριν, tollisth είπε Για back up καθαρά ειναι μια χαρά μην υπερβάλουμε με πολύ λιγότερο κόστος σε σχέση με ένα ssd Τι παιρνεις backup και χρειαζεσαι 4ΤΒ; Το να εχεις backup σου σε 2,5 HDD με usb θηκη, για εμενα ειναι σαν να μην τα εχεις καθολου. Και πες οτι δεν εχει προβλημα ο σκληρος, το να ανακτησεις το backup σου απο αυτον (αν οντως εχεις τοσο μεγαλο backup) θα σου παρει αιωνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα