Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις αγοράστηκε για να αντικαταστήσει το mx master 3s που είχε αγοραστεί για να αντικαταστήσει ένα πεθαμένο mx anywhere 2s .. κοινώς, προχωπικά δε με έχει βολέψει άλλο ποντίκι καλύτερα από αυτό. Ευχαριστώ!

• Like 2
Δημοσ.

Τελείως τυχαία το έβαλα χθες στο καλάθι αλλά λέω "εφόσον δεν βιάζομαι ιδιαίτερα ας περιμένω λίγο για καμία προσφορά", απίστευτο!

• Like 5
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Chrisgs είπε

Τελείως τυχαία το έβαλα χθες στο καλάθι αλλά λέω "εφόσον δεν βιάζομαι ιδιαίτερα ας περιμένω λίγο για καμία προσφορά", απίστευτο!

Αν έχεις τύχη 🍀 😉

• Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, g_mateo said:

Ισχύει ότι δεν έχει μεσαίο κλικ όπως γράφουν κάποιοι στο σκρουτζ;

Σωστά. Άχρηστο. Απορώ ποιος σχεδιάζει κάτι τέτοιο και σκέφτεται ότι είναι οκ να το βγάλει στην αγορά.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, g_mateo είπε

Ισχύει ότι δεν έχει μεσαίο κλικ όπως γράφουν κάποιοι στο σκρουτζ;

Έχει, αλλά δεν είναι η ίδια η ρόδα αλλά ένα κουμπάκι πίσω από αυτή.

• Confused 1
Δημοσ.
7 hours ago, esertas said:

Έχει, αλλά δεν είναι η ίδια η ρόδα αλλά ένα κουμπάκι πίσω από αυτή.

Εδω πολυ πιο απλα ποντικια της logi εχουν τη ροδα για μεσαιο εδω τους τη βαρεσε και δεν την εβαλαν? 🤬

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, agnostos99 είπε

Εδω πολυ πιο απλα ποντικια της logi εχουν τη ροδα για μεσαιο εδω τους τη βαρεσε και δεν την εβαλαν? 🤬

Δεν ειναι το πρωτο logi που περνανε το middle click σε κουμπι κατω απο την ροδελα και οχι στην ροδελα. Και το σχεδον 10 ετων μου M560 ετσι το εχει.

Συνήθεια είναι, αρκει που υπαρχει.

Επεξ/σία από runner69
  • Like 1
Δημοσ.
10 minutes ago, runner69 said:

Δεν ειναι το πρωτο logi που περνανε το middle click σε κουμπι κατω απο την ροδελα και οχι στην ροδελα. Και το σχεδον 10 ετων μου M560 ετσι το εχει.

Συνήθεια είναι, αρκει που υπαρχει.

Το Logi triathlon m720 ομως που το εχω πολλα χρόνια μια χαρα ειναι με τη ροδέλα μεσαίο. Και μιση τιμή θυμαμαι... Για να μην πω για αλλα φθηνιαρικα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, agnostos99 είπε

Το Logi triathlon m720 ομως που το εχω πολλα χρόνια μια χαρα ειναι με τη ροδέλα μεσαίο. Και μιση τιμή θυμαμαι... Για να μην πω για αλλα φθηνιαρικα!

Ναι οπως και αλλα πχ το Μ590 που εχει το μεσαιο στη ροδελα. Γενικα η logi το παιζει ποτε ετσι ποτε γιουβετσι με αυτο το θεμα. Σπαστικο που το αλλαζει στα προιοντα της αλλα οχι deal breaker.

Επεξ/σία από runner69
Δημοσ.

Εγώ έχω βολευτεί με ένα 650L. Το μεσαίο κουμπί πάνω στη ροδέλα. 

Η μόνη βλακεία είναι ότι ο διακόπτης για να αλλάξεις υπολογιστή είναι από κάτω

• Like 2
Δημοσ.
16 hours ago, smpt said:

Εγώ έχω βολευτεί με ένα 650L. Το μεσαίο κουμπί πάνω στη ροδέλα. 

Η μόνη βλακεία είναι ότι ο διακόπτης για να αλλάξεις υπολογιστή είναι από κάτω

Ακριβως το ιδιο και εγω για μενα πολυ καλυτερο απο 2ς (μονο και μονο για το μεσαιο κλικ θα ηταν καλυτερο)

Δημοσ.
3 hours ago, gregdel said:

Συγκριτικά με το Logitech Signature M650 L Ασύρματο Bluetooth Ποντίκι ποιο θα προτιμούσατε;

Άσχετα με την τιμή.

το Signature M650 L

Εκτος απο το κλικ στην ροδελα ειναι ιδανικο μεγεθος

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...