Προς το περιεχόμενο

Samsung SmartTV και πρόβλημα με ERTFLIX

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από ioannischr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα 👋

Έχω δύο Samsung SmartTV 40 κ 48 ιντσών οι οποίες είναι μοντέλα του 2014 και το ERTFLIX δεν παίζει πια😡

Έχει εξαφανιστεί και σαν application από τις τηλεοράσεις!!

Υπάρχει κάποιος τρόπος δοκιμασμένος ώστε να "παίξει" ή πρέπει να πάω αναγκαστικά σε Android Box? Και αν ναι σε ποιο?🤔

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και Καλό Πάσχα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άσχετα από το app , εννοείς ότι δεν παίζει αν είσαι συντονισμένος στην ερτ και πατήσεις το κόκκινο κουμπι;

Ξέρω ότι κάτι έχει κάνει η ερτ κι δεν παίζει η εφαρμογή σε παλιές tv αλλά το κόκκινο κουμπί λογικα παίζει. Πρέπει να είναι ενεργό το HbbTV

Αν όχι δοκίμασε από τον browser που εχει η tv.

Επεξ/σία από smpt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, THANOS_KTM είπε

Χαιρετώ την παρέα 👋

Έχω δύο Samsung SmartTV 40 κ 48 ιντσών οι οποίες είναι μοντέλα του 2014 και το ERTFLIX δεν παίζει πια😡

Έχει εξαφανιστεί και σαν application από τις τηλεοράσεις!!

Υπάρχει κάποιος τρόπος δοκιμασμένος ώστε να "παίξει" ή πρέπει να πάω αναγκαστικά σε Android Box? Και αν ναι σε ποιο?🤔

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και Καλό Πάσχα!

https://devices.ert.gr/ertflix-smart-tv-SAMSUNG.html               Πάρε ένα πιστοποιημένο android tv box να κάνεις την δουλειά σου, xiaomi,mecool,nokia ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτεις, από ελλάδα σε καλή τιμή βρίσκεις το xiaomi tv box ή το xiaomi stick το 4κ γιατί αυτό έχει τα 2gb μνήμης.

Επεξ/σία από manoskost
Δημοσ.
5 ώρες πριν, smpt είπε

Άσχετα από το app , εννοείς ότι δεν παίζει αν είσαι συντονισμένος στην ερτ και πατήσεις το κόκκινο κουμπι;

Ξέρω ότι κάτι έχει κάνει η ερτ κι δεν παίζει η εφαρμογή σε παλιές tv αλλά το κόκκινο κουμπί λογικα παίζει. Πρέπει να είναι ενεργό το HbbTV

Αν όχι δοκίμασε από τον browser που εχει η tv.

Ούτε με το κόκκινο κουμπί γίνεται κάτι (βγαίνει ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ) και το HbbTV όταν το κάνεις αναζήτηση δεν το εμφανίζει!😡

Με το Browser δεν έχει εικόνα!!🤬

5 ώρες πριν, manoskost είπε

https://devices.ert.gr/ertflix-smart-tv-SAMSUNG.html               Πάρε ένα πιστοποιημένο android tv box να κάνεις την δουλειά σου, xiaomi,mecool,nokia ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτεις, από ελλάδα σε καλή τιμή βρίσκεις το xiaomi tv box ή το xiaomi stick το 4κ γιατί αυτό έχει τα 2gb μνήμης.

Έχω διαβάσει ότι και με τα android tv box υπάρχουν προβλήματα με το Ertflix σε ορισμένες περιπτώσεις.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, THANOS_KTM είπε

Ούτε με το κόκκινο κουμπί γίνεται κάτι (βγαίνει ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ) και το HbbTV όταν το κάνεις αναζήτηση δεν το εμφανίζει!😡

Με το Browser δεν έχει εικόνα!!🤬

Έχω διαβάσει ότι και με τα android tv box υπάρχουν προβλήματα με το Ertflix σε ορισμένες περιπτώσεις.

Με πιστοποιημένο android tv ποτέ κανένα πρόβλημα, με άλλα ναι.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, sugarvele είπε

αλλαξε χωρα και θα δεις ... βαλε Γαλλια

Εννοείς να κάνω εγκατάσταση από την αρχή και να αλλάξω την χώρα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...