THANOS_KTM Δημοσ. Πέμπτη στις 12:18 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:18 πμ Χαιρετώ την παρέα 👋 Έχω δύο Samsung SmartTV 40 κ 48 ιντσών οι οποίες είναι μοντέλα του 2014 και το ERTFLIX δεν παίζει πια😡 Έχει εξαφανιστεί και σαν application από τις τηλεοράσεις!! Υπάρχει κάποιος τρόπος δοκιμασμένος ώστε να "παίξει" ή πρέπει να πάω αναγκαστικά σε Android Box? Και αν ναι σε ποιο?🤔 Ευχαριστώ εκ των προτέρων και Καλό Πάσχα!
smpt Δημοσ. Πέμπτη στις 06:57 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:57 πμ (επεξεργασμένο) Άσχετα από το app , εννοείς ότι δεν παίζει αν είσαι συντονισμένος στην ερτ και πατήσεις το κόκκινο κουμπι; Ξέρω ότι κάτι έχει κάνει η ερτ κι δεν παίζει η εφαρμογή σε παλιές tv αλλά το κόκκινο κουμπί λογικα παίζει. Πρέπει να είναι ενεργό το HbbTV Αν όχι δοκίμασε από τον browser που εχει η tv. Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:06 πμ από smpt
manoskost Δημοσ. Πέμπτη στις 06:59 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:59 πμ (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, THANOS_KTM είπε Χαιρετώ την παρέα 👋 Έχω δύο Samsung SmartTV 40 κ 48 ιντσών οι οποίες είναι μοντέλα του 2014 και το ERTFLIX δεν παίζει πια😡 Έχει εξαφανιστεί και σαν application από τις τηλεοράσεις!! Υπάρχει κάποιος τρόπος δοκιμασμένος ώστε να "παίξει" ή πρέπει να πάω αναγκαστικά σε Android Box? Και αν ναι σε ποιο?🤔 Ευχαριστώ εκ των προτέρων και Καλό Πάσχα! https://devices.ert.gr/ertflix-smart-tv-SAMSUNG.html Πάρε ένα πιστοποιημένο android tv box να κάνεις την δουλειά σου, xiaomi,mecool,nokia ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτεις, από ελλάδα σε καλή τιμή βρίσκεις το xiaomi tv box ή το xiaomi stick το 4κ γιατί αυτό έχει τα 2gb μνήμης. Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:25 πμ από manoskost
THANOS_KTM Δημοσ. Πέμπτη στις 12:51 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 12:51 μμ 5 ώρες πριν, smpt είπε Άσχετα από το app , εννοείς ότι δεν παίζει αν είσαι συντονισμένος στην ερτ και πατήσεις το κόκκινο κουμπι; Ξέρω ότι κάτι έχει κάνει η ερτ κι δεν παίζει η εφαρμογή σε παλιές tv αλλά το κόκκινο κουμπί λογικα παίζει. Πρέπει να είναι ενεργό το HbbTV Αν όχι δοκίμασε από τον browser που εχει η tv. Ούτε με το κόκκινο κουμπί γίνεται κάτι (βγαίνει ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ) και το HbbTV όταν το κάνεις αναζήτηση δεν το εμφανίζει!😡 Με το Browser δεν έχει εικόνα!!🤬 5 ώρες πριν, manoskost είπε https://devices.ert.gr/ertflix-smart-tv-SAMSUNG.html Πάρε ένα πιστοποιημένο android tv box να κάνεις την δουλειά σου, xiaomi,mecool,nokia ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτεις, από ελλάδα σε καλή τιμή βρίσκεις το xiaomi tv box ή το xiaomi stick το 4κ γιατί αυτό έχει τα 2gb μνήμης. Έχω διαβάσει ότι και με τα android tv box υπάρχουν προβλήματα με το Ertflix σε ορισμένες περιπτώσεις.
Λύση ioannischr Δημοσ. Πέμπτη στις 01:58 μμ Λύση Δημοσ. Πέμπτη στις 01:58 μμ mecool κανενα προβλημα 1
motoboots Δημοσ. Πέμπτη στις 02:37 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:37 μμ Η κορυφή: https://www.amazon.de/Google-Streamer-Entertainment-Streaming-Porcelain/dp/B0DBM2QF8F/ref=mp_s_a_1_3?crid=14STGW7GARG0M&dib=eyJ2IjoiMSJ9.THG2m41UN_wne0T2sWxeD8g5ys8FtkgxDPJzTYHzzuIN-nENICueZiQ2DoUjIGANlnUz6loJluxchqQi6K8HQyS9o3pSjuCR4Re6OcrZTJckJ8Ub2AAR5beYJltJNO5QqeJkCgbOSn1SVcnRUzscZ85OXY5tAoupO7DPHoa1RUXyCxd6kWat68LRqjfiGHV52meVDiRIM9EUNMmEp_kGJQ.yODGgeEHOl5wPIhLafb_KCBxPUNEj72hARXA80ufNjg&dib_tag=se&keywords=google+tv+streamer&qid=1744889753&sprefix=google+tv+stre%2Caps%2C190&sr=8-3
manoskost Δημοσ. Πέμπτη στις 03:36 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:36 μμ 2 ώρες πριν, THANOS_KTM είπε Ούτε με το κόκκινο κουμπί γίνεται κάτι (βγαίνει ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ) και το HbbTV όταν το κάνεις αναζήτηση δεν το εμφανίζει!😡 Με το Browser δεν έχει εικόνα!!🤬 Έχω διαβάσει ότι και με τα android tv box υπάρχουν προβλήματα με το Ertflix σε ορισμένες περιπτώσεις. Με πιστοποιημένο android tv ποτέ κανένα πρόβλημα, με άλλα ναι.
sugarvele Δημοσ. Πέμπτη στις 06:08 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:08 μμ αλλαξε χωρα και θα δεις ... βαλε Γαλλια
THANOS_KTM Δημοσ. Πέμπτη στις 10:56 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 10:56 μμ 4 ώρες πριν, sugarvele είπε αλλαξε χωρα και θα δεις ... βαλε Γαλλια Εννοείς να κάνω εγκατάσταση από την αρχή και να αλλάξω την χώρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα