alfas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Gia alli mia fora h boi8eia sas...8a mou lisei ta xeria..kai 8a sosei to toixo mou... :roll: Loipon exo ena diktiaki 2 pc.... kai 8elo pano sto switch na balo to DLS modem etsi oste opoios kai apo ta 2 pc na einai anoixto na mpainei sto net .... pos ginete i oli diadikasia!!!!! Doste mou ta fota sas please Perimeno.... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balabush Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Στο dsl modem-router θα δώσεις μία ip από το δίκτυο που έχεις στο lan σου (π.χ. 192.168.0.1 255.255.255.0) . Στο 1ο pc θα δώσεις 192.168.0.2 255.255.255.0 με default gateway 192.168.0.1 και dns του ISP που έχεις την συνδρομή. Στο 2ο pc θα βάλεις 192.168.0.3 255.255.255.0 με default gateway 192.168.0.1 και dns του ISP που έχεις την συνδρομή και λογικά θα παίζεις κανονικά. Υ.Γ. Δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσεις τις ips που έχω γράψει, απλά τις έβαλα για να σε βοηθήσω, μπορείς να βάλεις τις ips που χρησιμοποιείς. Ελπίζω να βοήθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Βεβαια το modem πρεπει να ειναι ethernet και αν εχει και router δεν χρειαζεται το switch . Εγω ετσι τα εχω κανει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RaNd Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Προσεξε! Αν ειναι ΑΠΛΟ MODEM δεν θα παιξει!!!! Θελεις router για αυτη τη δουλεια... Το Switch χρειαζεται αν το modem-router το εχει ενσωματομενο, εχει πχ 4-5 Ethernet ports Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Το Switch χρειαζεται αν το modem-router το εχει ενσωματομενο' date=' εχει πχ 4-5 Ethernet ports[/quote'] Δεν χρειαζεται switch .Εγω συνδεσα πανω στο Siemens 5400 speedstream τα δυο pc και την καρτα δικτυου του desktop και δεν εβαλα switch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RaNd Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Ναι γιατι το εχει ενσωματομενο! Και αυτο που εχεις δεν λεγεται Modem αλλα router! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Το Switch χρειαζεται αν το modem-router το εχει ενσωματομενο' date=' εχει πχ 4-5 Ethernet ports[/quote'] Δεν χρειαζεται switch .Εγω συνδεσα πανω στο Siemens 5400 speedstream τα δυο pc και την καρτα δικτυου του desktop και δεν εβαλα switch. To siemens 5400 εχει 4-port ethernet (φυσικα ειναι router) γι αυτο Γιαννη εσυ δεν χρειαστηκες switch :wink: Tα περισσοτερα modem/router της αγορας ομως δεν εχουν 4port αλλα ενα..γιαυτο και χρειαζεται το switch :roll: Aυτα για να μην μπερδευουμε και αλλο τα πραγματα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Einai tis intracom...auto pou dinei o OTE....den ginete??? exei ipodoxi gia bisma diktiou...apla anti gia tin karta diktiou 8a to ri3o pano sto switsh!!!!DEN GINETE??????? http://jetspeed.intracom.gr/js500/jetspeed_500_gr.htm Deite kai poio pano poio exo....jetSpeed 500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 ginetai.opos me ta kanonika routers gia isdn.to isdn sto router to router sto hub i switch kai ta pc sto hub i switch.default gateway tin lan ip tou router kai ise mia xara. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Modem απευθείας σε switch δεν γίνεται??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 afou to modem den exei ethernet ipodoxi bre sotris99 pos tha to sindeseis .ama exei ethernet ipodoxi tote den einai modem einai rooter.ama sindeseis ena modem se ena pc kaito pc sto switch tote ok.sotris99 olo mprosta mou tha se blepo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Είναι το alcatel speedtouch 530i και φυσικά έχει eth port... Νομίζω ότι τα usb modems den exoun προβλημα να δουλέψουν με το internet connection sharing... Έτσι έχω το netmod... Ας ειναι καλά ο πΟΤΕ 26/05/04 έγινε η αιτηση για adsl... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 afou exei eth tha pexei mia xara.kai to internet connection sharing tha pexei gia ta usb modem ktl.sta xp tha pexei sta 98 xlomo to blepo na pexei dioti apo tin mana tou exei conflict.ekei pas gia kana win proxy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.