ZPist Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Γεια σας! Ψάχνω χώρο στην Κέρκυρα για δεξίωση γάμου που να διαθέτει μενου χωρίς την ανάγκη εξωτερικού catering ή δικής μας ομάδας μαγειρικής. Ιδανικά, θα ήθελα έναν χώρο όπως κτήμα, ταβέρνα ή εστιατόριο που να παρέχει αυτές τις υπηρεσίες. Έχει κάποιος εμπειρία ή μπορεί να προτείνει τέτοιους χώρους; Κάθε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ πολύ!
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Για ποιο λόγο να μην πάρεις εξωτερικό κέτερινγκ, τι διαφορά θα σου κάνει?
ZPist Δημοσ. 16 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου Στις 16/4/2025 στις 12:07 ΠΜ, cthulhucarbide είπε Για ποιο λόγο να μην πάρεις εξωτερικό κέτερινγκ, τι διαφορά θα σου κάνει? Δεν θα πρέπει να πληρώσω έξτρα τον χωρο; ήδη ρώτησα και η τιμή μόνο για τον χώρο είναι 3000 χωρίς ΦΠΑ. Στις 15/4/2025 στις 8:36 ΜΜ, NOODLE είπε Δεν ξέρω αλλά άμα χρειαστείς dj πες μου 😂😂 Όλα ευπρόσδεκτα
JakeKaufman Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Εγώ δεν ξέρω να σου πω που θα πας. Ξέρω που προτείνω να μην πας. Στα λουτρά του μον ρεπό, έχει χώρο δεξιώσεων πολύ εντυπωσιακό, παραθαλάσσιο με μπαρ και catering. είχαμε πάει σε γάμο εκεί και ενώ διαβεβαίωνε ο ιδιοκτήτης ότι δεν θα έχουμε θέμα με τη μουσική, στις 12.00 μας έκλεισε τα μηχανήματα γιατί είχε έρθει η αστυνομία. Λογικό δηλαδή, είναι δίπλα σε ενοικιαζόμενα δωμάτια. το θέμα είναι ότι αυτός ο άνθρωπος νοικιάζει το χώρο για δεξιώσεις γάμων λέγοντας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την αστυνομία και ότι τα έχουν βρει.
ZPist Δημοσ. 16 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου Στις 16/4/2025 στις 5:47 ΠΜ, JakeKaufman είπε Εγώ δεν ξέρω να σου πω που θα πας. Ξέρω που προτείνω να μην πας. Στα λουτρά του μον ρεπό, έχει χώρο δεξιώσεων πολύ εντυπωσιακό, παραθαλάσσιο με μπαρ και catering. είχαμε πάει σε γάμο εκεί και ενώ διαβεβαίωνε ο ιδιοκτήτης ότι δεν θα έχουμε θέμα με τη μουσική, στις 12.00 μας έκλεισε τα μηχανήματα γιατί είχε έρθει η αστυνομία. Λογικό δηλαδή, είναι δίπλα σε ενοικιαζόμενα δωμάτια. το θέμα είναι ότι αυτός ο άνθρωπος νοικιάζει το χώρο για δεξιώσεις γάμων λέγοντας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την αστυνομία και ότι τα έχουν βρει. Επέκταση Ωχ καλά που μου το είπες. Το έχω ξανακούσει αυτό ότι το κάνουν.
JakeKaufman Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Στις 16/4/2025 στις 6:37 ΠΜ, ZPist είπε Ωχ καλά που μου το είπες. Το έχω ξανακούσει αυτό ότι το κάνουν. Γενικά πρόσεχε ότι είναι κοντά σε οικισμούς. Εχει πάρα πολύ τουρισμό η Κέρκυρα και είναι πολύ πιθανό να ενοχλούνται 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα