Teddy77 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:32 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:32 πμ Έχεις δοκιμάσει να δοκιμάσεις να ενεργοποιήσεις το resizable bar ή μπα? Μια 3060 12GB θα σου ανεβάσει χ2 την απόδοση και σίγουρα θα κρατήσει... αν βρεις μια καλή για κάνα 150-180€, ανάλογα την παλαιότητα/υλοποίηση, είσαι μια χαρά για αρκετό καιρό πριν χρειαστεί να αλλάξεις τα πάντα όλα. Η 3060 δεν θα επηρεαστεί σχεδόν καθόλου από την έλλειψη rebar και ελάχιστα έως καθόλου από το pcie3.
Phaethonas Δημοσ. Πέμπτη στις 11:37 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:37 πμ Αν βρείς μεταχειρισμένη RX 6700 είσαι κομπλέ, αλλίως νέα 7700. Αυτές έχουν 16 PCIE lanes οπότε δεν θα σε κόβει που δεν θα είσαι σε 4χ αλλά σε 3χ.
korakios Δημοσ. Πέμπτη στις 01:42 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:42 μμ 4 ώρες πριν, mariosthor είπε Αποτι κατάλαβα πρέπει να αλλάξω pc cpu αν πρόκειται να το κρατήσεις άλλο τόσο Ξεκίνα με gpu πρώτα και αν δεις οτι τρως μπουκάλι απο τη cpu (έχοντας εξαντλήσει OC) τότε αλλάζεις και cpu Για το οτι είναι pci3 αντί pci4 , ακόμα και 4090 να είχες , δε χάνεις κάτι ουσιαστικό απο επιδόσεις
mariosthor Δημοσ. Πέμπτη στις 03:41 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 03:41 μμ Resizable bar δεν υπάρχει σαν επιλογή από το bios της aorus b450 elite Η απάντηση είναι ότι οι gpu pci4 δουλεύουν σε slot pci3 αλλά δεν το έχω δοκιμάσει στην πραξη
korakios Δημοσ. Πέμπτη στις 04:29 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:29 μμ 22 λεπτά πριν, mariosthor είπε Resizable bar δεν υπάρχει σαν επιλογή από το bios της aorus b450 elite Φλάσαρε το τελευταίο bios και (απο reddit) SETTINGS > IO PORTS(2nd from top) > RE-SIZE BAR SUPPORT(4th option from top) > HIT ENTER SET TO AUTO > ABOVE 4G DECODING WILL ALSO BECOME ENABLED Βέβαια κοιτώντας το manual απο τη μητρική σου , το Above 4G δείχνει οτι είναι εκεί Spoiler Υποτίθεται οτι θέλει 3ΧΧΧ σειρά cpu , αλλά διάβασα εκεί οτι παίζει 29 λεπτά πριν, mariosthor είπε Η απάντηση είναι ότι οι gpu pci4 δουλεύουν σε slot pci3 αλλά δεν το έχω δοκιμάσει στην πραξη έχω την 7800xt σε pcie3 ... απο όσο διάβασα έχεις θέμα κυρίως με μικρές κάρτες που τρέχουν x4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα