georgoo Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Καλημερα σας γνωριζετε καποιο τηλεφωνο τις logitech ελληνικο αριθμο γιατι εχουν εναν αλλα μιλανε μονο στα αγγλικα . Η εαν γνωριζετε που θα μπορουσα να τα φιαξουν καποιο μαγαζι αθηνα-πειραια καποιον καλο μαστορα ? για να μου πει και τιμη και εαν φιαχνονται τα ηχεια μου logitech z623 και αμα αξιζει? Βγαζουν εναν περιεργο ηχο σαν να τσιτσιριζουν και ετσι ο ηχος ακουγεται χαλια ευχαριστω
varade Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου το ιδιο κανουν και τα δικα μου. ειναι λογικο, γυρνα το βησμα απο πισω λιγο μεχρι να σταματησει. δεν ειναι χαλασμενα.
Sablj Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Και εμένα το έκαναν μέχρι που τα σύνδεσα με RCA κα΄λώδιο και σταμάτησε..
georgoo Δημοσ. 15 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 9 λεπτά πριν, Sablj είπε Και εμένα το έκαναν μέχρι που τα σύνδεσα με RCA κα΄λώδιο και σταμάτησε.. Σας ευχαριστω πολυ η αληθεια ειναι varade οτι αυτο το εκανα αλλα ακομα συνεχιζει sablij θα μπορουσες να ανεβασεις ενα link? τι καλωδιο να αγορασω γιατι δεν γνωριζω?
Sablj Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 1 minute ago, georgoo said: Σας ευχαριστω πολυ η αληθεια ειναι varade οτι αυτο το εκανα αλλα ακομα συνεχιζει sablij θα μπορουσες να ανεβασεις ενα link? τι καλωδιο να αγορασω γιατι δεν γνωριζω? Εμένα έχει η κάρτα ήχου μου έξοδο RCA οπότε πήρα ένα RCA to RCA και βελτιώθηκε ο ήχος. Αν θες να το συνδέσεις απευθείας με την μητρική δες για κάτι RCA to 3,5mm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα