@topos Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Ποιο να προτιμησω? (Είναι να πάρω ένα λάπτοπ με επιδότηση και είναι υποχρεωτική η αγορά ενός εκ των 2 -κάνουν και τα δυο 10ευρω-)
sakis han Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, @topos είπε Ποιο να προτιμησω? (Είναι να πάρω ένα λάπτοπ με επιδότηση και είναι υποχρεωτική η αγορά ενός εκ των 2 -κάνουν και τα δυο 10ευρω-) Το Zonealarm δεν το δοκιμασα αλλα απο ολα τα μεγαλα που εχω δοκιμασει το Bitdefender ειναι μακραν το καλυτερο. Επεμβαινει εκει που τα αλλα δεν βρισκουν τιποτα και το κυριοτερο ειναι πολυ ελαφρυ, τοσο που δεν το καταλαβαινεις καθολου. Το συνιστω ανεπιφυλακτα. Και σου το λεει καποιος που εχει πολλα σπασμενα στον υπολογιστη του😉 Επεξ/σία 15 Απριλίου από sakis han 2
@topos Δημοσ. 15 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 15 hours ago, micos000 said: To 2o. 14 hours ago, sakis han said: Το Zonealarm δεν το δοκιμασα αλλα απο ολα τα μεγαλα που εχω δοκιμασει το Bitdefender ειναι μακραν το καλυτερο. Επεμβαινει εκει που τα αλλα δεν βρισκουν τιποτα και το κυριοτερο ειναι πολυ ελαφρυ, τοσο που δεν το καταλαβαινεις καθολου. Το συνιστω ανεπιφυλακτα. Και σου το λεει καποιος που εχει πολλα σπασμενα στον υπολογιστη του😉 11 hours ago, bblaw20 said: Bitdefender. Bitdefender it is!!! Σας ευχαριστώ όλους για το input. 1
@topos Δημοσ. 25 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2 hours ago, Chloe2 said: Η δεύτερη επιλογή Αυτό πήρα αλλά έχει μπερδέψει με τον κωδικό. Spoiler Η αλήθεια είναι ότι αγόρασα ένα MacBook air και μου δώσανε το bitdefender. Εγώ ήθελα να το βάλω στο pc μου.Ισως όμως να είναι "δεμένο" με το MacBook και να μπερδεύει εκεί.
Chloe2 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 5 ώρες πριν, @topos είπε Αυτό πήρα αλλά έχει μπερδέψει με τον κωδικό 5 ώρες πριν, @topos είπε Η αλήθεια είναι ότι αγόρασα ένα MacBook air και μου δώσανε το bitdefender. Εγώ ήθελα να το βάλω στο pc μου.Ισως όμως να είναι "δεμένο" με το MacBook και να μπερδεύει εκεί. Μήπως η συγκεκριμένη έκδοση του bitdefender είναι μόνο για Mac;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα