chrisgewrgi Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Σκέφτομαι να προβώ στην αγορά του συγκεκριμένου μονιτορ. Το έχει κάποιος από εδώ να πει εντυπώσεις? Τώρα έχω ένα msi 34αρι Va.
kostiger Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Δεν το έχω δει, θεωρώ ωστόσο δεδομένο ότι το pixel density θα ειναι αισθητά χαμηλό. Κοίτα τα 34αρια oled-qd oled ή κάνε λίγη υπομονή για 5κ 39αρι αν θελεις μεγάλη αναβάθμιση ευκρίνειας με ότι αυτό θα συνεπάγεται στο απαιτούμενο hardware βέβαια..
chrisgewrgi Δημοσ. 15 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 7 ώρες πριν, kostiger είπε Δεν το έχω δει, θεωρώ ωστόσο δεδομένο ότι το pixel density θα ειναι αισθητά χαμηλό. Κοίτα τα 34αρια oled-qd oled ή κάνε λίγη υπομονή για 5κ 39αρι αν θελεις μεγάλη αναβάθμιση ευκρίνειας με ότι αυτό θα συνεπάγεται στο απαιτούμενο hardware βέβαια.. Αυτό που έχω τώρα είναι 34αρι και έλεγα αν κάνω την αναβάθμιση σε oled να ειναι και σε μέγεθος, έχω και 32αρι 2κ . Ίδιο ppi με το 39αρι 21/9 . Θελει λίγο τράβηγμα προς τα πίσω 10 20cm και δειχνει καθαρά. Αν το κολλησεις πανω σου όντως ενοχλεί λιγο. Πιστευω τα 5κ θα παίζουν πολυ ακριβά.
kostiger Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 9 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Αυτό που έχω τώρα είναι 34αρι και έλεγα αν κάνω την αναβάθμιση σε oled να ειναι και σε μέγεθος, έχω και 32αρι 2κ . Ίδιο ppi με το 39αρι 21/9 . Θελει λίγο τράβηγμα προς τα πίσω 10 20cm και δειχνει καθαρά. Αν το κολλησεις πανω σου όντως ενοχλεί λιγο. Πιστευω τα 5κ θα παίζουν πολυ ακριβά. Ειδα οτι εχεις 34αρι της ιδιας αναλυσης απο το 1ο ποστ. Εφοσον την παλευεις με 32αρι 1440 βαζοντας το λιγο πιο πισω, ενδεχομενως να αξιζει τοτε. Το 45αρι 5κ κοστιζει 2000 σημερα. Το 39αρι πιστευω θα βγει στα 1600 με 1700. Οντως πανακριβα, αλλα αυτο ισχυει παντα στην αρχη. Στην πορεια οι τιμες υποχωρουν σημαντικα. Η επομενη ευλογη ερωτηση ειναι αν χρειαζεσαι και τις 2 οθονες. Μηπως να πουλουσες τις 2 υπαρχουσες και να κοιταζες για καποια ευκαιρια και στα 34αρια που εχουν καλυτερο ppi; Και σε 1-2 χρονια που θα εχουν πληθυνει τα διαθεσιμα μοντελα στην αγορα και θα βγουν και οι νεες και πιο ισχυρες καρτες γραφικων, να κανεις τη σωστη αναβαθμιση σε 39αρι 5κ που θεωρω οτι για χρηση γραφειου θα ειναι το απολυτο σε ultrawide αναλυσεις παντα μιλωντας. Κι εγω αυτο θα περιμενω προσωπικα. (Εχω 34'' QD-Oled)
akoinonitos Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 3 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Αυτό που έχω τώρα είναι 34αρι και έλεγα αν κάνω την αναβάθμιση σε oled να ειναι και σε μέγεθος, έχω και 32αρι 2κ . Ίδιο ppi με το 39αρι 21/9 . Θελει λίγο τράβηγμα προς τα πίσω 10 20cm και δειχνει καθαρά. Αν το κολλησεις πανω σου όντως ενοχλεί λιγο. Πιστευω τα 5κ θα παίζουν πολυ ακριβά. Eχεις σκεφτει και το ενδεχομενο μια 42αρα oled? Εκτος αν ειναι δυσκολη για το χωρο σου 3
chrisgewrgi Δημοσ. 16 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 23 ώρες πριν, akoinonitos είπε Eχεις σκεφτει και το ενδεχομενο μια 42αρα oled? Εκτος αν ειναι δυσκολη για το χωρο σου Το εχω σκεφτεί. Εχω χώρο. Η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα να κρατήσω το μονιτορ αυτό και να βαλω και διπλα μια τβ για να παιζω με controller στο καναπέ. Απλα έχω συνηθίσει στο 21/9 και μου κακοφενεται λίγο να γυρίσω στο 16/9 Στις 15/4/2025 στις 11:08 ΠΜ, kostiger είπε Ειδα οτι εχεις 34αρι της ιδιας αναλυσης απο το 1ο ποστ. Εφοσον την παλευεις με 32αρι 1440 βαζοντας το λιγο πιο πισω, ενδεχομενως να αξιζει τοτε. Το 45αρι 5κ κοστιζει 2000 σημερα. Το 39αρι πιστευω θα βγει στα 1600 με 1700. Οντως πανακριβα, αλλα αυτο ισχυει παντα στην αρχη. Στην πορεια οι τιμες υποχωρουν σημαντικα. Η επομενη ευλογη ερωτηση ειναι αν χρειαζεσαι και τις 2 οθονες. Μηπως να πουλουσες τις 2 υπαρχουσες και να κοιταζες για καποια ευκαιρια και στα 34αρια που εχουν καλυτερο ppi; Και σε 1-2 χρονια που θα εχουν πληθυνει τα διαθεσιμα μοντελα στην αγορα και θα βγουν και οι νεες και πιο ισχυρες καρτες γραφικων, να κανεις τη σωστη αναβαθμιση σε 39αρι 5κ που θεωρω οτι για χρηση γραφειου θα ειναι το απολυτο σε ultrawide αναλυσεις παντα μιλωντας. Κι εγω αυτο θα περιμενω προσωπικα. (Εχω 34'' QD-Oled) Το θεμα ειναι που θα θέλουμε γουρούνια gpu για να παίζουμε 5κ.. θα πρέπει να παίζουμε με 5090 😂 1
kostiger Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 18 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Το εχω σκεφτεί. Εχω χώρο. Η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα να κρατήσω το μονιτορ αυτό και να βαλω και διπλα μια τβ για να παιζω με controller στο καναπέ. Απλα έχω συνηθίσει στο 21/9 και μου κακοφενεται λίγο να γυρίσω στο 16/9 Το θεμα ειναι που θα θέλουμε γουρούνια gpu για να παίζουμε 5κ.. θα πρέπει να παίζουμε με 5090 😂 Θα σου πει να παιξεις με custom ultrawide resolution στη 42αρα.. Oσον αφορα στα 5k, δυστυχως για εμας, οι πιο ''σκληρες'' αναλυσεις πληρωνονται αδρα.. 1
akoinonitos Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Στις 16/4/2025 στις 2:54 ΜΜ, kostiger είπε Θα σου πει να παιξεις με custom ultrawide resolution στη 42αρα.. Oσον αφορα στα 5k, δυστυχως για εμας, οι πιο ''σκληρες'' αναλυσεις πληρωνονται αδρα.. Σωστα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα