Vasib Δημοσ. Δευτέρα στις 10:40 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:40 μμ Καλησπερα παιδια θα ηθελα την γνωμη σας . Ο πεθερος μου με πιεζει να του δωσω τους προσωπικους μου κωδικους για να μου κανει την φορολογικη δηλωση ( λογιστης) Εγω εχω καποιες δοσεις που δεν αισθανομαι ανετα να δει και γενικοτερα εχω την σειρα μου με τον λογιστη μου κσι δεν θελω να την αλλαξω . Ποια ειναι η γνωμη σας και πως θα το αντιμετωπιζατε ;
kostas_anes Δημοσ. Δευτέρα στις 10:51 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:51 μμ 11 λεπτά πριν, Vasib είπε εχω την σειρα μου με τον λογιστη μου κσι δεν θελω να την αλλαξω Του λες απλα αυτο. Αμα σου πει μα μου, τον γραφεις. 2
Vasib Δημοσ. Δευτέρα στις 10:55 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 10:55 μμ 3 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Του λες απλα αυτο. Αμα σου πει μα μου, τον γραφεις. Σε ευχαριστώ . Με κάνει και νιώθω άβολα γιατί μου το ζητάει συνεχώς .
Ukforthemoment Δημοσ. Δευτέρα στις 11:04 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:04 μμ 7 λεπτά πριν, Vasib είπε Σε ευχαριστώ . Με κάνει και νιώθω άβολα γιατί μου το ζητάει συνεχώς . Διαβάζει το φορουμ και για αυτό το έκρυψες εδώ στο hardware γενικά; Πες του ότι το έχεις κανονίσει ήδη και τέλος. 2
Sheogorath Δημοσ. Δευτέρα στις 11:42 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:42 μμ 46 λεπτά πριν, Vasib είπε Σε ευχαριστώ . Με κάνει και νιώθω άβολα γιατί μου το ζητάει συνεχώς . Δεν σηκώνεις κουβέντα. Τον κοιτάς στα μάτια και του λες με αργή και σταθερή φωνή, έχεις λογιστή και δεν θέλεις να τον αλλάξεις, αλλά ευχαριστείς για το ενδιαφέρον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα