Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με dvdr +4x Bulkpaq

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω γραψει αρκετες εκατονταδες (κυριολεκτικα...) dvd μετα παραπανω δισκακια με πολυ μεγαλη επιτυχια.Και με το pc και με το standalone dvdrw Comet. Ξαφνικα αρχισε πρωτο το επιτραπεζιο να τα γραφει μεν αλλα να μην διαβαζοντε ουτε απο αλλο dvd σε pc ή επιτραπεζιο και απο σημερα μου καιει και το pc τετοια δισκακια ( 6 καμμενα εχω σημερα...) :twisted: :twisted: :twisted: Τα ιδια αρχεια σε αλλη μαρκα δισκακια γραφοντε κανονικα....Τι μπορει να συμβαινει ????? Εχω stock πανω απο 50 Bulkpaq ακομα... :twisted: :twisted:

Δημοσ.
:!: Μήπως έτυχε...

Δοκίμασε με κανά cd καθαρισμού μήπως έχουν βρωμίσει τα laser.

Και κανουν προβλημα μονο σε μια μαρκα dvd ???? Κοινα cd καθαρισμου κανουν για dvdrw .Εχω το Plextor 708a . :?:

Δημοσ.

Sorry δεν παρατήρησα καλά το τόπικ.

Το θέμα είναι ότι συμβαίνει και στα δύο μηχανήματα που σημαίνει ότι παρτίδα θα είχε αρκετά ελλατωματικά και απλά σου εμφανίστηκαν τώρα.

Όσο δισκάκι καθαρισμού έχω δοκιμάσει μόνο σε cd rom και όχι σε cd/rw dvd/rom & dvd/rw. (Αν και μεταξύ μας δεν κάνουν και πολλά πράγματα σε σχέση με τον απευθείας καθαρισμό της ακτίνας laser (don't try this at home).

Πολύ μυστήριο πάντως... εγώ έχω recorder που γράφει μόνο πλην αρ οπότε δεν μπορώ να τα δοκιμάσω ελπίζω να βρεθεί κάποιος καλός ινσόμνιακ να σε βοηθήσει...

Δημοσ.

Άντε,Γιάννη,με γειά το καινούργιο σου DVD-RW.Θα πας D/L μεριά;Ακριβούτσικα είναι τα κενά-lol.

Λοιπόν,έχει αρχίσει η κάτω βόλτα...Έχεις υπερβεί τις χρονοδυνατότητές του.Αρχίζει με επιλεκτικότητα και συνεχίζει σε όλα.

Τα bulkpaq μια χαρά είναι,έγραψα αυτά που μούδωσες on-the-fly.Κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.
Άντε' date='Γιάννη,με γειά το καινούργιο σου DVD-RW.Θα πας D/L μεριά;Ακριβούτσικα είναι τα κενά-lol.

Λοιπόν,έχει αρχίσει η κάτω βόλτα...Έχεις υπερβεί τις χρονοδυνατότητές του.Αρχίζει με επιλεκτικότητα και συνεχίζει σε όλα.

Τα bulkpaq μια χαρά είναι,έγραψα αυτά που μούδωσες on-the-fly.Κανένα πρόβλημα.[/quote']

Και η εγγυηση των δυο χρονων της Plextor θα παει περιπατο ???? :?: :?: :?: :?:

Η συνεχεια παρακαλω εδω:

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=612830#612830

:X :X :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...