Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα θέμα με τα powerlines  μου γενικα μου χάνει το σήμα και χρειάζεται να κάνω η επανεκκίνηση η να βάζω βγαζω μέχρι να βρω άκρη πήγα στις ρυθμίσεις και μου βγάζει αυτο στην φωτογραφία! Μήπως κάτι δεν κάνω σωστα; (υπάρχει περίπτωση να είναι πάνω σε πολυπριζο ασφαλείας αλλα είναι μέσα σε γυψοδανιδα κλεισμένο)

20250413_131338.jpg

20250413_132022.jpg

Δημοσ.

a.firmware update, δοκιμασε σε αλλη πριζα.αν ειναι πανω σε πολυπριζο ασφαλειας then is not good

4 hours ago, Ducatista said:

Έχω ένα θέμα με τα powerlines  μου γενικα μου χάνει το σήμα και χρειάζεται να κάνω η επανεκκίνηση η να βάζω βγαζω μέχρι να βρω άκρη πήγα στις ρυθμίσεις και μου βγάζει αυτο στην φωτογραφία! Μήπως κάτι δεν κάνω σωστα; (υπάρχει περίπτωση να είναι πάνω σε πολυπριζο ασφαλείας αλλα είναι μέσα σε γυψοδανιδα κλεισμένο)

20250413_131338.jpg

20250413_132022.jpg

Δημοσ.

Ότι είπε ο poulinos παραπάνω. 
Δοκίμασε να βάλεις και στατικό DNS (8.8.8.8 + 8.8.4.4)
Έτσι, για το 0,01% των πιθανοτήτων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε λιγα χρονια παιζει να μην βλεπουμε καν powerlines.μονο  ap,repeaters με mesh

δεν ειναι για πολλα πολλα πλεον και δεν υποστηριζουν μεγαλες ταχυτητες

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.
On 13/04/2025 at 13:19, Ducatista said:

επισης καπου μεσα απο το cockpit βλεπεις και με τι ταχυτητα συγχρονιζουν μεταξυ τους.αν ειναι χαμηλη τιποτα κατω απο 100 κατι mbit σιγουρα κατι το επηρεαζει (πχ το πολυπριζο ασφαλειας ή δεν ξερω τι)

Δημοσ.
54 minutes ago, manolis940 said:

Παίζει να έχεις δύο DHCP servers στο ίδιο δίκτυο;

αν το ενα devolo δεν βλεπει το αλλο ή το βλεπει με πολυ χαμηλη ταχυτητα ,το καλο ειναι οτι θα το δει στο cockpit.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...