Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου το έστειλε φίλος που το έκανε μόλις με www.g2A.com

Perplexity AI Pro για ενα χρόνο 2 ευρώ

https://www.g2a.com/perplexity-pro-1-year-perplexity-key-global-i10000505518004

1)Αγοράζετε από τον πωλητή  με paypal.

2)open Link στο email-ανοιγετε το σύνδεσμο

3) copy-paste το κλειδί απο το email.

Η Perplexity AI διαφέρει από τους ανταγωνιστές της στην αγορά των μηχανών αναζήτησης, καθώς προσφέρει μια πλατφόρμα που εκμεταλλεύεται την τεχνητή νοημοσύνη με ένα στυλ chatbot. Αυτή η πρωτοποριακή προσέγγιση επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν πληροφορίες, λαμβάνοντας ολοκληρωμένες απαντήσεις με πηγές και πολυμέσα, ανατρέποντας τις παραδοσιακές μεθόδους αναζήτησης.

Perplexity PRO Features:

Unlimited free searches

300+ Pro searches per day

Choose a smarter AI: pick from Deepseek R1, OpenAI o3-mini, Claude 3.7 Sonnet, Sonar, and more

Upload unlimited files

Search your files in Spaces

Custom knowledge hubs and collaborative spaces

Επεξ/σία από avacan23
  • Like 6
  • Thanks 6
  • Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρετε κάνα ΑΙ πρόγραμμα που να μπορεί να φτιάξει ένα πρότυπο αρχείο doc (word) με βάση περιγραφή που του δίνεις; γιατί το perplexity σίγουρα δεν μπορεί. 😒

Επεξ/σία από giorginho
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Μολις το αγορασα, ευχαριστουμε.

Θα πρεπει να ακυρωσουμε την συνδεση μετα απο ενα χρονο προκειμενου να μην ανανεωθεί αυτόματα;

Όπως και να χει την ακυρωσα τελικα και θα ισχυει για ενα χρόνο οποτε ολα καλα(:

Επεξ/σία από spiros696
  • Like 1
Δημοσ.

αγορασα. Μου ηρθε η αδεια στο mail. Παταω get order.

Να φτιαξουμε account στο g2a ή get your order as a guest. Δινει 2 επιλογες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο φίλος που μου το πρότεινε είπε ότι είναι τσεκαρισμενος ο πωλητής και αξιόπιστος. Είναι πολύ απλή διαδικασία και το συγκεκριμένο ΑΙ είναι πολύ αξιόπιστο με επιβεβαιωμένες πηγές . Δε θα το άνοιγα θέμα και δεν θα το πρότεινα αλλιώς. 

Επεξ/σία από avacan23
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εγώ το έβαλα αλλά δεν καταλαβαίνω πως γίνεται Pro. 

Βάζω τον κωδικό σε μια σελίδα αλλάζοντας την συνδρομή από ένα μήνα σε χρόνο και με τον κωδικό το ποσό βγαίνει μηδενικό από 200 δολλάρια αλλά στην αριστερή πλευρά της σελίδας θέλει να περάσω τα στοιχεία της πιστωτικής.

Δεν έχει επιλογή πληρωμής με paypal και έαν βάλω τα στοιχεία της κάρτας τραπέζης τρεχαγυρευόπουλος μετά.

Πρέπει να θυμάμαι να διαγράψω τον λογαριασμό μετά ένα χρόνο για να μην μου κάνει αυτόματη ανανέωση συνδρομής και τραβήξει λεφτά από την κάρτα ; 

Αν δεν περάσω τα στοιχεία της κάρτας παρότι μηδενικό το ποσό δεν συνεχίζει στο να κάνει τον λογαριασμό pro.

33 λεπτά πριν, dkstopo είπε

βγαζει και σε εσας αυτη την μπαρα; 

image.png.6fffc77cbf71268a7fec6876c99166d3.png

βασικά από ότι κατάλαβα πληρώσαμε για να πάρομε εκπτωτικό κωδικό και πρέπει να συμπληρώσουμε την φόρμα με τα στοιχεία της κάρτας τραπέζης για να ενεργοποιηθεί η επαγγελματική έκδοση για ένα χρόνο. Αυτή την πληροφορία δεν μας την είπε κανείς πριν. Τι κάνουμε τώρα ; 

Επεξ/σία από MINDER
Δημοσ.

Μου έστειλε φωτό από την εφαρμογή στο iPhone που δείχνει ότι είναι pro έκδοση. Δεν έβαλε λέει κάρτα ή κάτι άλλο απλά πλήρωσε μόνο με paypal για το κλειδί 

IMG_1033.jpeg

Δημοσ.
3 ώρες πριν, giorginho είπε

Ξέρετε κάνα ΑΙ πρόγραμμα που να μπορεί να φτιάξει ένα πρότυπο αρχείο doc (word) με βάση περιγραφή που του δίνεις; γιατί το perplexity σίγουρα δεν μπορεί. 😒

Abacus AI (μηνιαία συνδρομη 10 ευρω,σορρυ αλλα ο τσαμπας πεθανε)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε

Το αγόρασα. Ευχαριστώ. 
Φαντάζομαι δεν έχει αυτόματη ανανέωση έτσι;

το ενεργοποιησες? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...