sfakattack Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου https://www.e-shop.gr/razer-deathadder-v3-pro-fortnite-skin-64g-wireless-gaming-mouse-90-hours-battery-30k-dpi-p-PER.235830 το ποντικι του τιτλου, σε τιμη χωμα. too good 2 be true?
emperor4her Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου (επεξεργασμένο) ολοι βλεπω παντως να παραπονιουνται για τη ροδελα οτι χαλαει σε κατω απο χρονο edit: παντα εγω ποντικι = logitech. Επεξ/σία 13 Απριλίου από emperor4her 2
Mhlogiatros Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εμενα μου ειχε χαλασει η φορτιση μεσα στο μηνα . Κοινως σκτα με ενα χαζοskin Επεξ/σία 13 Απριλίου από Mhlogiatros 2
SoullessRider Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου το v2 στο 5μηνο περίπου εκλασε, drift επάνω αριστερά στο pointer και ανεξαρτήτως σύνδεσης (bluetooth ή 2.4) άρα δεν ήταν θέμα usb receiver... Και το έπαθε πολύ κόσμος και μετά από ολόκληρη διαδικασία για να κανω αίτημα για αντιμέτωπη μέσω εγγύηση , αφού συμπλήρωσα αιτία, συμπτώματα, κλπ και βίντεο στη σελίδα τους έλαβα μεν mail απαντησης να ζητάει όμως από την αρχή πλήρη περιγραφή και βίντεο και χρόνο και κουράγιο δεν έχω να ασχολουμε με τις μακακιες τους πια, είμαι πολύ κουρασμένος σωματικά και πνευματικά από τη δουλειά και τη ζωή μου.... Θέλω να ασχοληθώ με πιο ευχάριστα / χαλαρωτικά πράγματα στον λίγο μου χρόνο 2 1
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Προσωπικά ποτέ ξανά Razer! Δεν ξέρω τι γίνεται πλέον, αλλά μέχρι πριν αρκέτα χρόνια που έπερνα προϊόντα τους, όλα βγάζανε και κάτι. Εκτός των αθάνατων Razer Mako 2.1 που με συντρόφευσαν για πολύ καιρό. Πάντως ότι είχε να κάνει με ποντίκι/πληκτρολόγια (και είχα αλλάξει αρκετά) δεν βγάζαν πάνω από μαξ 2 χρόνια. 1
camel555 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Το mamba wireless και το v2 pro ήταν η αιτία που ανακάλυψα την Endgame Gear και ησύχασα.
kage Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 13/4/2025 στις 9:08 ΠΜ, SoullessRider είπε το v2 στο 5μηνο περίπου εκλασε, drift επάνω αριστερά στο pointer και ανεξαρτήτως σύνδεσης (bluetooth ή 2.4) άρα δεν ήταν θέμα usb receiver... Και το έπαθε πολύ κόσμος και μετά από ολόκληρη διαδικασία για να κανω αίτημα για αντιμέτωπη μέσω εγγύηση , αφού συμπλήρωσα αιτία, συμπτώματα, κλπ και βίντεο στη σελίδα τους έλαβα μεν mail απαντησης να ζητάει όμως από την αρχή πλήρη περιγραφή και βίντεο και χρόνο και κουράγιο δεν έχω να ασχολουμε με τις μακακιες τους πια, είμαι πολύ κουρασμένος σωματικά και πνευματικά από τη δουλειά και τη ζωή μου.... Θέλω να ασχοληθώ με πιο ευχάριστα / χαλαρωτικά πράγματα στον λίγο μου χρόνο μαλλον μιλαγες με τον οφφισιαλ κινεζο...στειλε στον ελληνα αντ.πο zegetron [email protected] / [email protected] Παρολ αυτα ακομη κ με επισκευη εκτος εγγυησης ξαναχαλασε Επεξ/σία 15 Απριλίου από kage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα