Tifa_LockHeart Δημοσ. Κυριακή στις 12:10 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:10 πμ Καλησπέρα σε όλους. Βρίσκομαι σε αναζήτηση καιρό τώρα, για ένα ανταλλακτικό που μου εκλαπει από το Yaris μου. Μου πήρανε τα σιρίτια της οροφής και δεν μπορώ να βρω στο ίντερνετ να αγοράσω πουθενά. Δεν θέλω να πάω στην αντιπροσωπεία ακόμα μπας και μπορέσει κάποιος από εδώ μέσα να μου δώσει κάποια πληροφορία. Θα σας βάλω φωτό να καταλάβετε γιατί μιλάω. Όχι τις μπάρες αλλά τα μαύρα πλαστικά εννοώ.
meletis_m Δημοσ. Κυριακή στις 12:44 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:44 μμ Πρέπει να βρεις αρχικά το κωδικό ανταλλακτικού . Μάλλον μόνο γνήσιο θα το βρεις εάν υπάρχει . 1
Tifa_LockHeart Δημοσ. Κυριακή στις 06:28 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 06:28 μμ Δεν έχω ιδέα αρχικά πώς λέγεται το ανταλλακτικό , πόσο βέβαια να βρω και τον κωδικό.Υποθετικά λέω ότι μπορεί να λέγονται σιρίτια οροφής! Στην αντιπροσωπεια για τόσο παλιό μοντέλο είτε θα μου ζητήσουν υπερβολικά μεγάλο ποσό ή παίζει να μην ασχοληθούν καν με αναζήτηση. Αν πέσει σε κανενός την αντίληψη κάποιος που έχει παρόμοιο πρόβλημα με εμένα ή έχει γνώσεις που μπορεί να με φανούν χρήσιμες ας μου στείλει μιας και τώρα που το έχω έτσι είναι άσχημο.
Ukforthemoment Δημοσ. Κυριακή στις 06:31 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:31 μμ Μόλις τώρα, Tifa_LockHeart είπε Δεν έχω ιδέα αρχικά πώς λέγεται το ανταλλακτικό , πόσο βέβαια να βρω και τον κωδικό.Υποθετικά λέω ότι μπορεί να λέγονται σιρίτια οροφής! Στην αντιπροσωπεια για τόσο παλιό μοντέλο είτε θα μου ζητήσουν υπερβολικά μεγάλο ποσό ή παίζει να μην ασχοληθούν καν με αναζήτηση. Αν πέσει σε κανενός την αντίληψη κάποιος που έχει παρόμοιο πρόβλημα με εμένα ή έχει γνώσεις που μπορεί να με φανούν χρήσιμες ας μου στείλει μιας και τώρα που το έχω έτσι είναι άσχημο. Ρώτα τους αν τα έχουν και πόσο έχουν.Δεν χρειάζεται να τα αγοράσεις αν δεν σε βολευει η τιμή.
Zan_gachette Δημοσ. Κυριακή στις 07:44 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:44 μμ https://www.aliexpress.com/item/1005005917168818.html Κοίτα αυτο 2
Ukforthemoment Δημοσ. Κυριακή στις 07:53 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:53 μμ 6 λεπτά πριν, Zan_gachette είπε https://www.aliexpress.com/item/1005005917168818.html Κοίτα αυτο Kαι κάπως έτσι βρέθηκε και ο κωδικός του 7555152130 1
Tifa_LockHeart Δημοσ. Δευτέρα στις 09:18 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 09:18 πμ 13 ώρες πριν, Zan_gachette είπε https://www.aliexpress.com/item/1005005917168818.html Κοίτα αυτο Ευχαριστώ για τον κόπο σου, πραγματικά άξια η προσπάθεια σου. Δυστυχώς έχω αγοράσει από Temu κάτι αντίστοιχο και μόλις έβρεξε έφυγε, θα το δοκιμάσω και αυτό. Το original ήταν σκληρό πλαστικό που κούμπωνε παραταυτα.
2MM Δημοσ. Τρίτη στις 01:54 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:54 πμ Αμα googlαρεις τον κωδικο που σου ειπανε τα παιδια 7555152130 βρισκεις και τα γνησια
Tifa_LockHeart Δημοσ. Τρίτη στις 01:07 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 01:07 μμ Μια χαρά βρήκα τα γνήσια από την αντιπροσωπεία και μάλιστα σε τέλεια τιμή. Τα υπόλοιπα από Κίνα είναι άλλο πράγμα τελείως.
Ukforthemoment Δημοσ. Τρίτη στις 01:11 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:11 μμ 2 λεπτά πριν, Tifa_LockHeart είπε Μια χαρά βρήκα τα γνήσια από την αντιπροσωπεία και μάλιστα σε τέλεια τιμή. Τα υπόλοιπα από Κίνα είναι άλλο πράγμα τελείως. Σαββατο τα έψαχνεις,Τρίτη τα βρήκες. Αυτό θα πει άμεσο αποτέλεσμα.
Tifa_LockHeart Δημοσ. Τρίτη στις 01:36 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 01:36 μμ 20 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σαββατο τα έψαχνεις,Τρίτη τα βρήκες. Αυτό θα πει άμεσο αποτέλεσμα. Υπολόγισα ότι μέχρι στιγμής έχω δώσει σε Temu και Κίνα 50€ πάνω κάτω σε διάφορα υποκατάστατα και πήγαν για πέταμα. Τώρα η πρόταση παραπάνω κοστίζει από Ali express αλλα 20€ με πιθανότητα πάλι να είναι κάτι που δεν ταιριάζει,που όπως μου επαλήθευσαν στην Toyota που πήγα, αυτά είναι από rubber ενώ τα γνήσια είναι σκληρό πλαστικό με κλιπς τα οποία είναι ΚΑΙ σπασμένα στο δικό μου αυτοκίνητο. Πιθανόν κατά την διαδικασία να τα κλέψουν μου έκαναν ζημιά την οποία θα την επιδιορθώσουν. Οπότε έγινε η παραγγελία και σε 5 εργάσιμες θα είμαι κομπλέ ολοκαίνουργιος και κρίμα που έδωσα τόσα € και δεν πήγα αντιπροσωπεία να έχω σίγουρο αποτέλεσμα εξ αρχής. 2
Ukforthemoment Δημοσ. Τρίτη στις 01:39 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:39 μμ 1 λεπτό πριν, Tifa_LockHeart είπε Υπολόγισα ότι μέχρι στιγμής έχω δώσει σε Temu και Κίνα 50€ πάνω κάτω σε διάφορα υποκατάστατα και πήγαν για πέταμα. Τώρα η πρόταση παραπάνω κοστίζει από Ali express αλλα 20€ με πιθανότητα πάλι να είναι κάτι που δεν ταιριάζει,που όπως μου επαλήθευσαν στην Toyota που πήγα, αυτά είναι από rubber ενώ τα γνήσια είναι σκληρό πλαστικό με κλιπς τα οποία είναι ΚΑΙ σπασμένα στο δικό μου αυτοκίνητο. Πιθανόν κατά την διαδικασία να τα κλέψουν μου έκαναν ζημιά την οποία θα την επιδιορθώσουν. Οπότε έγινε η παραγγελία και σε 5 εργάσιμες θα είμαι κομπλέ ολοκαίνουργιος και κρίμα που έδωσα τόσα € και δεν πήγα αντιπροσωπεία να έχω σίγουρο αποτέλεσμα εξ αρχής. Στο έγραψα. Στις 13/4/2025 στις 4:31 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Ρώτα τους αν τα έχουν και πόσο έχουν.Δεν χρειάζεται να τα αγοράσεις αν δεν σε βολευει η τιμή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα