Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα 

Έχει σπάσει ο οδηγός που κινείται το ρουλεμάν από το δίχαλο του κιβωτίου. Έχω επισυνάψει και τη σχετική φωτογραφία. Υπάρχει τρόπος να γίνει αξιόπιστη συγκόλληση σε αυτό το σημείο ή θα αναγκαστώ να αλλάξω κιβώτιο; Αυτό βέβαια συνεπάγεται ένα κόστος πάνω από 1.000€ !!!

Δημοσ.

Πως το καταφερες αυτο, συνηθως αυτα ειναι κοπωση, αν ειχες σκληρο πλατο για πολλα χιλιομετρα μπορει να γινει. Συγκόλληση εξαρταται το υλικο. Αν ειναι χυτο αλουμινιο μην το σκεφτεις, αν ειναι χαλυβας κατι γινεται

Δημοσ.
  Στις 12/4/2025 στις 6:41 ΜΜ, 11osmikrosmhtsos είπε

Πως το καταφερες αυτο, συνηθως αυτα ειναι κοπωση, αν ειχες σκληρο πλατο για πολλα χιλιομετρα μπορει να γινει. Συγκόλληση εξαρταται το υλικο. Αν ειναι χυτο αλουμινιο μην το σκεφτεις, αν ειναι χαλυβας κατι γινεται

Είναι αλουμίνιο νομίζω. Σίγουρα δεν είναι χάλυβας. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει σαν ανταλλακτικό μόνο το καπάκι του σασμάν παρόλο που είναι διαιρούμενο. Τώρα πως το κατάφερα; Έχω σχολή οδηγών. Ελπίζω να σε κάλυψα...😂😂😂

• Haha 4
Δημοσ.
  Στις 12/4/2025 στις 7:00 ΜΜ, Αχιλλέας Γ είπε

Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει σαν ανταλλακτικό μόνο το καπάκι του σασμάν παρόλο που είναι διαιρούμενο.

Να το πάρεις από καμια μάντρα; 

Για πες τι χρονολογίας είναι το αμάξι και μοντέλο κινητήρα που φοράει, γιατί μέχρι το 2013 είμαι μανούλα στα ανταλλακτικά Hyundai.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 12/4/2025 στις 6:11 ΜΜ, Αχιλλέας Γ είπε

Καλησπέρα στην παρέα 

Έχει σπάσει ο οδηγός που κινείται το ρουλεμάν από το δίχαλο του κιβωτίου. Έχω επισυνάψει και τη σχετική φωτογραφία. Υπάρχει τρόπος να γίνει αξιόπιστη συγκόλληση σε αυτό το σημείο ή θα αναγκαστώ να αλλάξω κιβώτιο; Αυτό βέβαια συνεπάγεται ένα κόστος πάνω από 1.000€ !!!

Screenshot_2025-04-12-21-04-31-551_com.facebook.orca-edit.jpg.582efdc02c37295d1a8c048669c99417.jpg

Εάν είσαι Αθήνα , ρώτησε εδώ που ασχολείται μόνο με κιβώτια (δε έχω προσωπική άποψη ) συνάδελφος βρήκε άκρη σε κιβώτιο Volvo .

https://www.transmission.gr/el/

Αλλιώς εάν υπάρχει μεμονωμένο ανταλλακτικό ρώτησε και στη Λεωφόρο Αθηνών στη Κορεατική - Αιγάλεω 

Δημοσ.

https://logothetis-repair.gr

αν και ειχα παει για κολωνα τιμονιου ασχολουνται και με κιβωτια. Απλως καλυτερα να μιλαει το συνεργειο σου με αυτους (αν το εχει κατεβασει το κιβωτιο τοτε ή το στελνουν εκει για επισκευη ή τους στελνουν αλλο). Αν τους τηλ ως ιδιωτης θα σε κατευθεινουν

απλως ειναι τσακαλια στις επισκευες

Δημοσ.
  Στις 13/4/2025 στις 9:47 ΠΜ, meletis_m είπε

Εάν είσαι Αθήνα , ρώτησε εδώ που ασχολείται μόνο με κιβώτια (δε έχω προσωπική άποψη ) συνάδελφος βρήκε άκρη σε κιβώτιο Volvo .

https://www.transmission.gr/el/

Αλλιώς εάν υπάρχει μεμονωμένο ανταλλακτικό ρώτησε και στη Λεωφόρο Αθηνών στη Κορεατική - Αιγάλεω 

Λοιπόν η Κορεατική μου είπε ότι δεν υπάρχει σε ανταλλακτικό. Και η transmission ότι δεν μπορεί να το επισκευάσει. Δυστυχώς...😢

Στις 14/4/2025 στις 10:05 ΠΜ, vamvakoolas είπε

https://logothetis-repair.gr

αν και ειχα παει για κολωνα τιμονιου ασχολουνται και με κιβωτια. Απλως καλυτερα να μιλαει το συνεργειο σου με αυτους (αν το εχει κατεβασει το κιβωτιο τοτε ή το στελνουν εκει για επισκευη ή τους στελνουν αλλο). Αν τους τηλ ως ιδιωτης θα σε κατευθεινουν

απλως ειναι τσακαλια στις επισκευες

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

• Confused 1
Δημοσ.

Ίσως κάποιος δυνατός μάστορας που ασχολείται με ειδικές κολλήσεις να μπορούσε να το επισκευάσει, σασμανάδες και λοιποί δεν μπορούν να κάνουν επισκευές σε καβούκι...

Δημοσ.
  Στις 15/4/2025 στις 1:07 ΠΜ, Αχιλλέας Γ είπε

Σε ευχαριστώ πολύ. Τελικά νομίζω πως κάτι τέτοιο θα γίνει. Ανταλλακτικό δεν υπάρχει. Όσο και να έψαξα. 

ρώτα αυτούς που επισκευάζουν ζάντες.Αν δεν έχει εξοπλισμό να το κολλήσει αυτός, θα σου πει ποιος έχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...