Dennis077 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Γειά σας για να πληρώσω μέσω Iris για αγορά ενός προϊόντος από eshop πρέπει να έχω e-banking; Το eshop δεν δέχεται πληρωμή με χρεωστική η Paypal δυστυχώς.
kormos Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 3 ώρες πριν, Dennis077 είπε Γειά σας για να πληρώσω μέσω Iris για αγορά ενός προϊόντος από eshop πρέπει να έχω e-banking; Το eshop δεν δέχεται πληρωμή με χρεωστική η Paypal δυστυχώς. Χωρίς τραπεζικό λογαριασμό/e-banking δηλαδή πως αλλιώς θα κάνεις ενεργοποίηση IRIS? Φυσικά και δέχεται τρόπο πληρωμής με χρεωστική/πιστωτική αρκεί να επιλέξεις την 3η επιλογή που λέει κιόλας Online .
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 3 ώρες πριν, Dennis077 είπε Γειά σας για να πληρώσω μέσω Iris για αγορά ενός προϊόντος από eshop πρέπει να έχω e-banking; Το eshop δεν δέχεται πληρωμή με χρεωστική η Paypal δυστυχώς. Το eshop ή κάποιο eshop? Αν κάποιο eshop πολύ περίεργο να θέλουν αποκλειστικά και μόνο μεταφορά μετρητών που δεν σε εξασφαλίζουν πουθενά.
Dennis077 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) Όχι το γνωστό ένα άλλο eshop. Πιστεύεις ότι το Iris δεν είναι ασφαλές; Οι επιλογές που έχει είναι είτε μέσω Iris είτε με αντικαταβολή με επιπλέον χρέωση φυσικά. Έχω λογαριασμό σε τράπεζα και χρεωστική κάρτα, e-banking δεν έχω. Από το λίγο που έψαξα πρέπει να έχεις το app της τράπεζας για να πληρώσεις μέσω Iris δεν μπορείς από υπολογιστή. Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από Dennis077
kormos Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 2 ώρες πριν, Dennis077 είπε Όχι το γνωστό ένα άλλο eshop. Πιστεύεις ότι το Iris δεν είναι ασφαλές; Οι επιλογές που έχει είναι είτε μέσω Iris είτε με αντικαταβολή με επιπλέον χρέωση φυσικά. Έχω λογαριασμό σε τράπεζα και χρεωστική κάρτα, e-banking δεν έχω. Από το λίγο που έψαξα πρέπει να έχεις το app της τράπεζας για να πληρώσεις μέσω Iris δεν μπορείς από υπολογιστή. Ψώνισε με αντικαταβολή να μην το έχεις και έννοια. Χωρίς e-banking ξεχνάς την υπηρεσία IRIS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα