Ola150 Δημοσ. Κυριακή στις 01:19 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:19 μμ 2 hours ago, Braveheart1980 said: Παιδιά-παιδιά ΜΗΝ το μπλέκετε, είναι εξαιρετικά απλό (το έκανα πριν 4 μέρες) Αγοράζουμε 12μηνο κλπ (max 18 μήνες) spotify Ινδίας (eneba,gamivo κλπ) και μετά: 1) Βάζουμε VPN και συνδεόμαστε με Ινδία 2) Πάμε spotify και αλλάζουμε region σε Ινδια 3) Εξαργυρώνουμε κάρτα 12μηνη 4) Κλείνουμε VPN Και τέλος, αυτό ήταν. ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ λόγος να γυρίσουμε το region σε Ελλάδα, ίσα ίσα που θα βαρέσουν 500 καμπανάκια και παίζει ban Kudos @Rattlehead που μου τα έμαθε αυτά βέβαια! Είχα αρκετούς μήνες μέσω Τουρκίας. Για κάποιο λόγο πριν λίγες μέρες μου πέταξε ότι ακούω από άλλη χώρα από αυτή που έχω κάνει subscribe και με γύρισε αυτόματα σε Ελλάδα. Δεν ξέρω τι παίζει γιατί ψάχνομαι να βάλω πάλι.
Tilemaxx Δημοσ. Κυριακή στις 02:47 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 02:47 μμ 19 ώρες πριν, blackpixie είπε 13,32 στο G2A Σου δίνει account και όχι key, είναι επίφοβο. 1
p4n0s86 Δημοσ. Κυριακή στις 06:11 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:11 μμ 7 ώρες πριν, Braveheart1980 είπε ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ λόγος να γυρίσουμε το region σε Ελλάδα, ίσα ίσα που θα βαρέσουν 500 καμπανάκια και παίζει ban Μα αν ακούς χωρίς vpn θα φαίνεται ότι είσαι Ελλάδα! Τι δεν υπάρχει λόγος; Ίσα ίσα που αν φας μπαν θα είναι γιατί ακούς από Ελλάδα και έχεις region Ινδία. Πιο safe είναι να δηλώσεις από πού ακούς.
Vesouvious Δημοσ. Κυριακή στις 06:22 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:22 μμ (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, azografos είπε Αυτή η προσφορά δεν είναι ΟΚ ??? https://www.g2a.com/spotify-premium-subscription-12-months-spotify-account-global-i10000000243117?uuid=26a2ed69-6085-4790-851d-d035c7252d00 Χωρίς περιορισμούς, VPN, Ινδίες κλπ ??? Είναι account βέβαια και όχι key ... με τους πιθανούς κινδύνους που περιλαμβάνει αυτό για τη διάρκεια του ... Κανένας κίνδυνος. Αυτό έχω καιρό τώρα μόλις σου στείλουν τους κωδικούς τους αλλάζεις. Είναι global account παίζει παντού 3 ώρες πριν, Tilemaxx είπε Σου δίνει account και όχι key, είναι επίφοβο. Κανένα θέμα, αλλάζεις κωδικό και email Επεξ/σία Κυριακή στις 06:30 μμ από Vesouvious
Braveheart1980 Δημοσ. Κυριακή στις 06:57 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:57 μμ 45 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Μα αν ακούς χωρίς vpn θα φαίνεται ότι είσαι Ελλάδα! Τι δεν υπάρχει λόγος; Ίσα ίσα που αν φας μπαν θα είναι γιατί ακούς από Ελλάδα και έχεις region Ινδία. Πιο safe είναι να δηλώσεις από πού ακούς. Προφανώς αλλά το region θα βαρέσει όχι το που ακους μουσική
doom26 Δημοσ. Κυριακή στις 07:35 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:35 μμ Ενώ το vpn είναι Ινδία σε εν δέχεται τον κωδικό.τι κανω λάθος?Το acount στο spotify φαίνεται Ελλάδα region και δεν αλλάζει.
leo066 Δημοσ. Κυριακή στις 07:50 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:50 μμ 14 λεπτά πριν, doom26 είπε Ενώ το vpn είναι Ινδία σε εν δέχεται τον κωδικό.τι κανω λάθος?Το acount στο spotify φαίνεται Ελλάδα region και δεν αλλάζει. Προφανώς αλλάζεις σε Ινδία το region και μετά περνάς τον κωδικό.
Tilemaxx Δημοσ. Κυριακή στις 08:21 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 08:21 μμ 45 λεπτά πριν, doom26 είπε Ενώ το vpn είναι Ινδία σε εν δέχεται τον κωδικό.τι κανω λάθος?Το acount στο spotify φαίνεται Ελλάδα region και δεν αλλάζει. Φτιάξε νέο account
Innersense Δημοσ. Κυριακή στις 08:56 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:56 μμ 23 hours ago, RcManiac said: Αν κάποιος δεν θέλει να πληρώνει συνδρομές κλπ μπορεί να googlάρη xmanager spotify. Το έχω γύρω στα 2 χρόνια και παίζει μια χαρά. Ρε φίλε το δοκίμασα και δε μου δουλεύει. Εμφανίζονται όλες οι υπάρχουσες λίστες μου κενές. Έχει βρει κανένας τι παίζει με αυτό και κάποια λύση;
stark Δημοσ. Κυριακή στις 09:47 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:47 μμ 3 hours ago, p4n0s86 said: Μα αν ακούς χωρίς vpn θα φαίνεται ότι είσαι Ελλάδα! Τι δεν υπάρχει λόγος; Ίσα ίσα που αν φας μπαν θα είναι γιατί ακούς από Ελλάδα και έχεις region Ινδία. Πιο safe είναι να δηλώσεις από πού ακούς. Προσωπικά είμαι 3ο συνεχόμενο χρόνο με Ινδικό κλειδί 12μηνο (από Eneba, κλπ) κι αφού με VPN Ινδίας άλλαξα το region στο Spotify σε India και το έχω μόνιμα εκεί (δεν το έχω γυρίσει σε Ελλάδα). Και βλέπουμε... 3
MiJ16 Δημοσ. Κυριακή στις 10:08 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:08 μμ 8 hours ago, Ola150 said: Είχα αρκετούς μήνες μέσω Τουρκίας. Για κάποιο λόγο πριν λίγες μέρες μου πέταξε ότι ακούω από άλλη χώρα από αυτή που έχω κάνει subscribe και με γύρισε αυτόματα σε Ελλάδα. Δεν ξέρω τι παίζει γιατί ψάχνομαι να βάλω πάλι. Είμαι σε παρόμοια φάση. Το πήρα χαμπάρι από ένα μειλ που μου ήρθε που μου έλεγε άλλαξε κάρτα που να είναι απ τη χώρα που χρησιμοποιείς την εφαρμογή αλλιώς σε 7 μέρες κόβεται το premium. Το μόνο που έκανα είναι πως από τότε έχω μόνιμα ανοιχτό VPN Τουρκίας. Εκ τότε πέρασε κανονικά η Τπυρκικη χρέωση Τουρκίας. Αν περάσει και η επόμενη χρέωση με τιμή Τουρκίας μάλλον την γλίτωσα. Αλλιώς πάω για τουρισμό Ινδία. 1 1
panelis Δημοσ. Κυριακή στις 10:32 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:32 μμ Μπορώ να φορτώσω 3 χρόνια σε premium Ινδίας?
doom26 Δημοσ. Κυριακή στις 10:51 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:51 μμ Ενεργοποίησε κάποιος τον κωδικό σε ήδη ήδη acount που διαθέτει?Ο μόνος τρόπος που βλέπω εγώ είναι μόνο με την δημιουργία νέου!Αν είναι έτσι καλό είναι να ειπωθεί στην αρχή.
kallair Δημοσ. χθες στις 12:20 μμ Δημοσ. χθες στις 12:20 μμ Στις 12/4/2025 στις 8:26 ΜΜ, Sebu είπε Εξ ου και η ερωτηση μου, εφοσον δεν βρισκω δωροκαρτες σε λιρες τουρκιας να κανω redeem, αν αλλαξω απο τωρα σε Ινδια, η Ινδια μαλλον θα ισχυσει απο 11/5 και απο σημερα μεχρι 11/5 θα πρεπει να μεινω σε basic τουρκικο μολις υποβαθμιστει (καθως θα μεινει απληρωτο). Μα σου απαντησα ήδη. ΔΕΝ μπορεις να βαλεις ΚΩΔΙΚΟ αλλης χωρας αν δεν αλλαξεις χωρα. Με το που τελειωσει η προηγουμενη συνδρομη, αλλαζεις την χωρα σε Ινδια κ ενεργοποιεις με τον κωδικο που θα αγορασεις. θα μεινεις ποσο; 1-2-3-10 ωρες με basic μεχρι να κανεις την διαδικασια για να βαλεις τον ινδικο κωδικο. 1
stark Δημοσ. χθες στις 01:03 μμ Δημοσ. χθες στις 01:03 μμ (επεξεργασμένο) On 13/04/2025 at 13:19, Ola150 said: Είχα αρκετούς μήνες μέσω Τουρκίας. Για κάποιο λόγο πριν λίγες μέρες μου πέταξε ότι ακούω από άλλη χώρα από αυτή που έχω κάνει subscribe και με γύρισε αυτόματα σε Ελλάδα. Δεν ξέρω τι παίζει γιατί ψάχνομαι να βάλω πάλι. 15 hours ago, MiJ16 said: Είμαι σε παρόμοια φάση. Το πήρα χαμπάρι από ένα μειλ που μου ήρθε που μου έλεγε άλλαξε κάρτα που να είναι απ τη χώρα που χρησιμοποιείς την εφαρμογή αλλιώς σε 7 μέρες κόβεται το premium. Το μόνο που έκανα είναι πως από τότε έχω μόνιμα ανοιχτό VPN Τουρκίας. Εκ τότε πέρασε κανονικά η Τπυρκικη χρέωση Τουρκίας. Αν περάσει και η επόμενη χρέωση με τιμή Τουρκίας μάλλον την γλίτωσα. Αλλιώς πάω για τουρισμό Ινδία. Διευκρινίστε μας κάτι. Η συνδρομή Τουρκίας που είχατε πληρώνονταν ανά μήνα / με κάποια πιστωτική κάρτα / με κάποιο ενδιάμεσο μηχανισμό αλλά το τονίζω... μηνιαία; Ρωτάω διότι είναι άλλη η παραπάνω περίπτωση, και άλλη η περίπτωση που περιγράφουμε εμείς. Όταν γίνεται πληρωμή ανά μήνα προφανώς κάποιες φορές παίζει έλεγχος (για το αν η κάρτα / μηχανισμός / κλπ είναι της χώρας που έχεις τη συνδρομή). Όταν παίρνεις εφάπαξ 12μηνο (η Χμηνο) κωδικό από Eneba, κλπ και τον κάνεις redeem, από όσο γνωρίζω (και από προσωπική εμπειρία), δεν σου κάνει έλεγχο. Έβαλες τo Ινδικό κλειδί (Χ μηνών) με Ινδικό region, πλήρωσες, και για Χ μήνες είσαι ΟΚ. Προς το παρόν έτσι κυλούν τα πράγματα. Για το μέλλον θα δείξει. Επεξ/σία χθες στις 01:56 μμ από stark 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα