Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 12/4/2025 στις 7:50 ΜΜ, Sebu είπε

Απλα μου φανηκε παραξενο καποιος να ειναι ηδη σε εξωτικο τιμολογιακα region και να θελει να επιστρεψει Ελλαδα 😋

Συνηθως ψαχνουμε να φυγουμε απο τις ελληνικες τιμες οχι να επιστρεψουμε

- Ησουν με Ελλαδα region με υπαρχον premium και μετακινηθηκες Ινδια ή απο τριτης χωρας region πηγες Ινδια?

- Το τρεχον πλανο premium που εχεις παραμενει ενεργο μεχρι την επομενη τιμολογηση και απο την επομενη θα σε εμφανιζει Ινδια ή σε εβγαλε ηδη Ινδια κανοντας override το προηγουμενο region/τιμολογηση? Αν δηλαδη ησουν σε μηνιαιο πλανο 20/3-20/4, ενεργοποιηθηκε η Ινδια απο 20/5 και για 12 μηνες και μεχρι τοτε ισχυει το τρεχον premium ή σε πηγε κατευθειαν Ινδια απο 12/4?

Είχα απλά έναν free λογαριασμό στο Spotify. Αγόρασα το κλειδί χωρίς VPN και αφού το αγόρασα μπήκα με VPN Ινδίας στον λογαριασμό μου και μου έβγαλε να επιλέξω την χώρα Ινδία. Την επέλεξα και έβαλα στην εξαργύρωση το κλειδί που αγόρασα. Μου έδωσε 12 μήνες και δεν έκανα τίποτα άλλο.

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, doom26 είπε

Ενεργοποίησε κάποιος τον κωδικό σε ήδη ήδη acount που διαθέτει?Ο μόνος τρόπος που βλέπω εγώ είναι μόνο με την δημιουργία νέου!Αν είναι έτσι καλό είναι να ειπωθεί στην αρχή.

Εγώ το έκανα εχθές.

Αλλαξα region από Ελλάδα-Ινδία έβαλα vpn Ινδία και πέρασα τον κωδικό.

Δημοσ.
3 hours ago, stark said:

Διευκρινίστε μας κάτι.
Η συνδρομή Τουρκίας που είχατε πληρώνονταν ανά μήνα / με κάποια πιστωτική κάρτα / με κάποιο ενδιάμεσο μηχανισμό αλλά το τονίζω... μηνιαία;
Ρωτάω διότι είναι άλλη η παραπάνω περίπτωση, και άλλη η περίπτωση που περιγράφουμε εμείς. 
Όταν γίνεται πληρωμή ανά μήνα προφανώς κάποιες φορές παίζει έλεγχος (για το αν η κάρτα / μηχανισμός / κλπ είναι της χώρας που έχεις τη συνδρομή). Όταν παίρνεις εφάπαξ 12μηνο (η Χμηνο) κωδικό από Eneba, κλπ και τον κάνεις redeem, από όσο γνωρίζω (και από προσωπική εμπειρία), δεν σου κάνει έλεγχο. Έβαλες τo Ινδικό κλειδί  (Χ μηνών) με Ινδικό region, πλήρωσες, και για Χ μήνες είσαι ΟΚ. Προς το παρόν έτσι κυλούν τα πράγματα. Για το μέλλον θα δείξει.

Τουρκια ημουν επι 2 χρονια μηνα μηνα πληρωμη με τουρκικη FUPS

Τωρα που η FUPS σταματησε να λειτουργει και θελει τουρκικο KYC, χτες τελικα κατηργησα το Τουρκικο premium και γυρισε σε απλο και στα καπακια ψωνισα με VPN απο Eneba κλειδι ινδικο (χωρις vpn μου εβγαζε ολα τα ινδικα κλειδια πουλημενα) και το εκανα redeem στο Spoti αφου πρωτα ειχα γυρισει το region σε Ινδια και ενεργοποιηθηκε Premium για 12 μηνες.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Sebu said:

Τουρκια ημουν επι 2 χρονια μηνα μηνα πληρωμη με τουρκικη FUPS

Τωρα που η FUPS σταματησε να λειτουργει και θελει τουρκικο KYC, χτες τελικα κατηργησα το Τουρκικο premium και γυρισε σε απλο και στα καπακια ψωνισα με VPN απο Eneba κλειδι ινδικο (χωρις vpn μου εβγαζε ολα τα ινδικα κλειδια πουλημενα) και το εκανα redeem στο Spoti αφου πρωτα ειχα γυρισει το region σε Ινδια και ενεργοποιηθηκε Premium για 12 μηνες.

Ακριβώς αυτό.
Όταν οι πληρωμές γίνονται μήνα - μήνα, πολλές φορές υπάρχει θέμα μετά από κάποιο καιρό.
Όταν κάνεις redeem κουπόνι / κωδικό / δωροκάρτα με Χ μήνες, είναι πιο safe. Με τα έως τώρα δεδομένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, stark said:

Διευκρινίστε μας κάτι.
Η συνδρομή Τουρκίας που είχατε πληρώνονταν ανά μήνα / με κάποια πιστωτική κάρτα / με κάποιο ενδιάμεσο μηχανισμό αλλά το τονίζω... μηνιαία;
Ρωτάω διότι είναι άλλη η παραπάνω περίπτωση, και άλλη η περίπτωση που περιγράφουμε εμείς. 
Όταν γίνεται πληρωμή ανά μήνα προφανώς κάποιες φορές παίζει έλεγχος (για το αν η κάρτα / μηχανισμός / κλπ είναι της χώρας που έχεις τη συνδρομή). Όταν παίρνεις εφάπαξ 12μηνο (η Χμηνο) κωδικό από Eneba, κλπ και τον κάνεις redeem, από όσο γνωρίζω (και από προσωπική εμπειρία), δεν σου κάνει έλεγχο. Έβαλες τo Ινδικό κλειδί  (Χ μηνών) με Ινδικό region, πλήρωσες, και για Χ μήνες είσαι ΟΚ. Προς το παρόν έτσι κυλούν τα πράγματα. Για το μέλλον θα δείξει.

Κ καλά τούρκικο Gmail που είχε στο GPay τουρκική Revolut. Ναι κάθε μήνα εδώ και 2 χρόνια.

Επεξ/σία από MiJ16
Δημοσ.

Αν είστε Ινδια και ακούτε ελληνικα,μετά από λίγο καιρό δεν θα σας προτείνει Ινδικα πια.

Η αναλογία για Spotify ειναι η εξης(6μηνες κάρτες ειναι σε έλλειψη):

Επιλογή 1:

- 3x 6 μήνες αποτέλεσμα σε 11 μήνες Family / 13 μήνες Duo (δεν απαιτείται χρόνος αναμονής 25 ωρών)

Επιλογή 2:

- 6x 3 μήνες επίσης καταλήγουν σε 11 μήνες Family / 13 μήνες Duo (χρόνος αναμονής 25 ωρών απαιτείται)

Επιλογή 1x1x2 μήνες:

- Επιλογή 1x1x2 μήνες μήνες + 2x3 μήνες έχουν ως αποτέλεσμα λίγο λιγότερο από 10 μήνες Family / λίγο κάτω από 12 μήνες Duo 

Επιλογή 3:

1x 12 μήνες ισούται με 6 μήνες Family / 8 μήνες Duo (φθηνότερη εναλλακτική)

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, Rattlehead said:

Αν είστε Ινδια και ακούτε ελληνικα,μετά από λίγο καιρό δεν θα σας προτείνει Ινδικα πια.

Η αναλογία για Spotify ειναι η εξης(6μηνες κάρτες ειναι σε έλλειψη):

Επιλογή 1:

- 3x 6 μήνες αποτέλεσμα σε 11 μήνες Family / 13 μήνες Duo (δεν απαιτείται χρόνος αναμονής 25 ωρών)

Επιλογή 2:

- 6x 3 μήνες επίσης καταλήγουν σε 11 μήνες Family / 13 μήνες Duo (χρόνος αναμονής 25 ωρών απαιτείται)

Επιλογή 1x1x2 μήνες:

- Επιλογή 1x1x2 μήνες μήνες + 2x3 μήνες έχουν ως αποτέλεσμα λίγο λιγότερο από 10 μήνες Family / λίγο κάτω από 12 μήνες Duo 

Επιλογή 3:

1x 12 μήνες ισούται με 6 μήνες Family / 8 μήνες Duo (φθηνότερη εναλλακτική)

Ενδιαφερον το πρωτο φιλε μου γιατι επι Οθωμανικου δικαιου μας ειχε ταραξει 2+ χρονια στις τουρκικες προτασεις.

Τουλαχιστον τα σανσκριτικα ειναι και πιο ωραια γλωσσα, παναρχαια, και εχουν και ωραια mantras.

• Haha 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Sebu είπε

Ενδιαφερον το πρωτο φιλε μου γιατι επι Οθωμανικου δικαιου μας ειχε ταραξει 2+ χρονια στις τουρκικες προτασεις.

Τουλαχιστον τα σανσκριτικα ειναι και πιο ωραια γλωσσα, παναρχαια, και εχουν και ωραια mantras.

Αν ακούσεις αυτά που συνήθως ακούς εξαφανίζονται οι Ινδοί τραγουδιστές.

Δημοσ.

Αν έχεις premium ΔΕΝ σε αφήνει να αλλάξεις χώρα καθώς ζητάει και αλλαγή τρόπου πληρωμής. Φυσικά οι κάρτες οι ελληνικές δεν γίνονται δεκτές και πετάει error. Δεν πιάνει ούτε revolut.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, velissarios1 είπε

Αν έχεις premium ΔΕΝ σε αφήνει να αλλάξεις χώρα καθώς ζητάει και αλλαγή τρόπου πληρωμής. Φυσικά οι κάρτες οι ελληνικές δεν γίνονται δεκτές και πετάει error. Δεν πιάνει ούτε revolut.

Αν λήξει το premium μπορείς να κάνεις ένα ταξίδι αστραπή στην Ινδία να πάρεις μια δωροκάρτα και να ξαναγυρίσεις Ελλάδα?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, velissarios1 είπε

Λογικό. Η μέθοδος επιτυγχάνει αν δεν έχεις ενεργό premium. Μόλις λήξει, τότε μπορείς να το κάνεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...