Προς το περιεχόμενο

LG C4 Η Sasmung S90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα στις 2 και δεν μπορώ να καταλήξω πια ειναι καλύτερη.Οι ίντσες που με ενδιαφερουν ειναι εως μαξ 55.Επισης θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με την επέκταση εγγύησης που δίνουν πλαίσιο κωτσο κτλπ και το burn in, γιατί διαβάζω διφορουμενα πραγματα για το αν καλύπτεται.Αυτο που διάβασα ειναι οτι το καλύπτει στην περιπτωση της Lg η επέκταση της ιδιας της Lg αλλα δεν έχω βρει στο site της καποιο τροπο για αγορά με επέκταση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 12/4/2025 στις 11:05 ΠΜ, Spyros Anag είπε

Είμαι ανάμεσα στις 2 και δεν μπορώ να καταλήξω πια ειναι καλύτερη.Οι ίντσες που με ενδιαφερουν ειναι εως μαξ 55.Επισης θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με την επέκταση εγγύησης που δίνουν πλαίσιο κωτσο κτλπ και το burn in, γιατί διαβάζω διφορουμενα πραγματα για το αν καλύπτεται.Αυτο που διάβασα ειναι οτι το καλύπτει στην περιπτωση της Lg η επέκταση της ιδιας της Lg αλλα δεν έχω βρει στο site της καποιο τροπο για αγορά με επέκταση 

Βάζεις την τιμή αγοράς και πατάς προβολή,  https://www.service-lg.com/LG/Welcome

Επεξ/σία από manoskost
Δημοσ.

Κοίτα, και οι δυο είναι πάρα πολύ καλές επιλογές, οπότε εξαρτάται λίγο τι σε ενδιαφέρει περισσότερο.

Η LG C4 έχει Dolby Vision (οπότε αν βλέπεις Netflix, Disney+ κτλ, είναι ένα +), πολύ καλή εικόνα γενικά και το μενού της (webOS) είναι απλό και σταθερό.

Samsung S90C παίζει με QD-OLED πάνελ που βγάζει πιο “ζωντανά” χρώματα και καλύτερη φωτεινότητα στο HDR, αλλά δεν έχει Dolby Vision, κάτι που προσωπικά εμένα με χαλάει λίγο, αλλά για άλλους δεν παίζει ρόλο.

Για 55άρα, είναι κοντά σε ποιότητα, οπότε πας πιο πολύ με βάση τις μικροπροτιμήσεις σου (χρώμα vs Dolby Vision π.χ.).

Για την επέκταση εγγύησης: Ό,τι δίνουν Πλαίσιο, Κωτσόβολος κλπ είναι δικιά τους εγγύηση, όχι της LG ή της Samsung. Δηλαδή αν γίνει κάτι μετά τα 2 χρόνια, δεν πας τη TV στη μαμά εταιρία, αλλά στο κατάστημα — και εκεί παίζει πολύ ρόλο το πόσο καλά εξυπηρετούν.

Για burn-in: Εδώ είναι θολά τα πράγματα. Η βασική εγγύηση της LG δεν το καλύπτει. Έχω δει να λένε ότι αν πάρεις επέκταση εγγύησης από την ίδια την LG, το καλύπτει — αλλά απ’ όσο ξέρω, στην Ελλάδα δεν υπάρχει ξεκάθαρη επιλογή για αγορά επέκτασης απευθείας από LG. Μπορείς να τους ρωτήσεις, είτε με ένα mail είτε να πάρεις τηλέφωνο στη LG Hellas, μπας και σου πουν τι παίζει ακριβώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 15/4/2025 στις 7:20 ΠΜ, StavrosPapa12 είπε

Για burn-in: Εδώ είναι θολά τα πράγματα. Η βασική εγγύηση της LG δεν το καλύπτει. Έχω δει να λένε ότι αν πάρεις επέκταση εγγύησης από την ίδια την LG, το καλύπτει — αλλά απ’ όσο ξέρω, στην Ελλάδα δεν υπάρχει ξεκάθαρη επιλογή για αγορά επέκτασης απευθείας από LG. Μπορείς να τους ρωτήσεις, είτε με ένα mail είτε να πάρεις τηλέφωνο στη LG Hellas, μπας και σου πουν τι παίζει ακριβώς.

Όντας κάτοχος της c2 από τα Χριστούγεννα του 22 μπορώ να επιβεβαιώσω πως μπορείς να αγοράσεις την επέκταση εγγύησης της LG με όνομα LG Premium Care. (EDIT: Το πλάνο είναι "προνομιακή επέκταση εγγύησης για 5 χρόνια) Η αγορά του πλάνου γίνεται με δήλωση του serial στην LG, μέχρι και 14 ημέρες μετά την αγορά μαζί με το παραστατικό. 

Σε εμένα κρατάει 20.97 ευρώ ανά 3 μήνες μεχρι να κλείσουν τα 5 χρόνια. 

Δεν έχω προσωπική άποψη γιατί ευτυχώς δεν έχει τύχει να την χρησιμοποιήσω ακομη, αλλά διαβάζοντας κυρίως στο reddit εμπειρίες άλλων αγοραστών, η εταιρεία τιμά τη εγγύηση και έχει προβεί σε Service χωρίς χρέωση σε εργατικά και ανταλλακτικά σε περίπτωση burn in 

Screenshot_2025-04-15-14-56-24-127_com.brave.browser.jpg

Επεξ/σία από Demis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...